Arkadaşlar merhaba,
arkadaşım araç arıyor ankara içinden olacak 20-25 bin lira arasında bizim düşündüklerimiz
Alfa 156
Opel Omega
Linea
sizin bu fiyat aralıklarında önerebileceğiniz araçlar nelerdir.
Omega ve Alfa sorun çıkarır mı?
Arkadaşlar merhaba,
arkadaşım araç arıyor ankara içinden olacak 20-25 bin lira arasında bizim düşündüklerimiz
Alfa 156
Opel Omega
Linea
sizin bu fiyat aralıklarında önerebileceğiniz araçlar nelerdir.
Omega ve Alfa sorun çıkarır mı?
Aradığı kriterlerini daraltırsak bir kaç öneri yazabilirim. hızlı,az yakan,otomatik vs
kriterleri yok aslındapek ilgisi alakası olan bir arkadaş değil bana soruyor ama az yakmasını kim istemez ki
![]()
Bende lineadan yana değilim ama arkadaş iyi araba hoşuma gidiyor dediği için yazdım buraya
Connecting site...
bu araca ne dersiniz
3'ü arasında Omega'nın makyajlı kasaları açık ara önde olacaktır. Fakat Omega'lar nazlı araçlar, geçmişi temiz değilse üzebilir
anladım geçmişi temiz bir tane buldum gibi
hangi motor tutuluyor omegada
2.2
2.6
2.5
2.0
Connecting site...
omega ile linea çok farklı klasman hem yakıt hem konfor yönünden ama omega çok iyi bir araçtır o fiyata göre yolda gidildiğini hissettirmiyor Almanya'dan gelen kuzenimgilde vardı opel omega irmscher body kitli duruşu da çok güzeldi ama satışı zor olabilir Alfanın satışı daha kolaydır
omegaya bende hayranım arkadan itiş olması da avantaj![]()
yiğitblr ankara içi bakıyor arkadaş bu hafta içinde alcak aracı şehir dışıyla uğraşmak istemiyor yinede önerilerinize bakıyoruz en azından fikir oluşturur. teşekkürler.
şimdi omega sorunlu mu değil mi motor 2.2 olan modelle ilgileniyoruz carolita arkadaş 2.2 olan en ideali dedi. tamam onu geçtik satış konusunda zor satılacağını da biliyoruz ondada sıkıntı yok. kaldı mı başka sorun omega ile ilgili)
kronik bir sıkıntısı var mı en çok nelerden arıza verir opel vectraların elektronik aksamında sorun çıkıyor diye biliyorum. Omegalarda da bu sıkıntı var mı acaba diye düşünüyorum
Bebde bu fiyat araliginda araba cok baktim.
Getz 1.5 dizel aldim 4 cam otomatik abs klima elektrikli cami felanda var
Pek kriterim yok demissin ondan yazdim tavsiye ederim aldigim araba 2006 model 49binde cokta memnunum
Ben arkadaşa diyorum 110 luklarından alalım sana bi tane diye durmaz o diyor zart diyor zurt diyor biraz da güvenli olsun diyormuş ailesibide küçük araç istemiyor ne istediğini kendi de bilmiyor aslında
getz in 88 hp olanına bindim gerçekten güzel araç hayırlı olsun sizin aracınızda güle güle kazasız belasız binin allahın izniyle
![]()
kesinlikle omega 2.5 ve 2.6 harici asla alma.. lpg ile cok guzel degerler yakalanıyor..
2.6 larda + olarak arka koltuk ısıtma var bose ses sistemi var 2.5 lerin bır cogunda da var sanırım bunların altına bakma sanıldıgı kadar da sorunlu degıldır.. bınıcılerın cogu orta yas ve ustu oldgu ıcın pek yapılısı yok. ama guzel fikirlerle cok zevkli araçlar cıkar ortaya..
Madem macera arıyorsunuz , 166 larada bakın derim
örn:
Connecting site...
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)