koca dayagı fazla görmüş galiba ayrıca kadınmıs haberde yazıyo. kansız ****** .
anne kedide 4 döndü ama yavrusu için kacabilseymiş minikte annesini kurtarmıslar enazından
![]()
koca dayagı fazla görmüş galiba ayrıca kadınmıs haberde yazıyo. kansız ****** .
anne kedide 4 döndü ama yavrusu için kacabilseymiş minikte annesini kurtarmıslar enazından
![]()
1881 - 193∞
Psikolojik sorunlu olduğu belli zaten oç
gözlerim doldu ya resmen. oç olamaz hiç bir varlık insanoğlu kadar
İnsanoğlu bu dünyaya fazlalık zaten, külliyen zararız çevreye. Haplısı hapsızı, cahili eğitimlisi, fakiri zengini fark etmiyor her sınıfta her kapsamda ruh hastası o kadar çok ki lanet etsen küfretsen linç etsen ne fayda. Kıyamet olup da geberip gitsek yemin ediyorum kendime bile üzülmem o kadar daraldım insanlardan. Töbe estafurullah ya..
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Böyle birşey yok resmen! haysiyetsiz şerefsiz gücü ona yetiyor sanki! İmzayı da attım bulunsun bu şerefsiz diğer şerefsiz gibi.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Geçenlerde yurt dışında köpeğini döven bi adam vardı. O adamı bulup ağzına s.çmışlardı. İnşallah bu kansızı da bulup aynısını yaparlar.
Psikolojisi normal olan veya herhangi bir madde kullanmayan hiçbir canlı bunu yapamaz..
İzlerken ettiğim küfürlerden yerinde duramıyordur şu anda büyük olasılıkla..
Ben video izliyemedim çok kötü oldum.
İnsan olamaz bu direk cezalandırılmalı.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Ben dayanamıyorum ama merakımada yenik düşüp hızlıca bir göz attım. Bu o. çocuğunu acil toplumdan uzaklaştırmaları lazım. Bir ömür yatıp çile çeksin.
İstanbul'da kedilere işkence yapan kadın yakalandı - Hürriyet GÜNDEM
İstanbul'da kedilere yaptığı işkenceyle Türkiye'nin kanını donduran kadın polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli kadın, ifadesinde olayı hatırlamadığını iddia etti.
Geçtiğimiz gün, iki yavru kediyi acımasızca tekmeleyerek, başlarını ezerek öldüren 27 yaşındaki Derya K. güvenlik kamera görüntülerinin yayınlanmasının ardından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
bunu defalarca paylaştım facede üye oldugum gruplarda paylaştı s uan davalık anasının a.. gorecek
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ben derim ki bunun kadınlık organına tekme atarak aynı zamanda uzun bir kazık yardımıyla cezası verilmeli !!!!
.
Suratında nur yok zaten tipsiz şerefsiz. İnşallah en büyük cezayı alır.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
https://www.facebook.com/photo.php?v=790841667592698
serefsizmi gormek istediniz alın en ALLAHSIZ tarafından olanlar
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
boyle pic kurulari ceza almaz
ben size soylim 5 lira agir para cezasi alir.
agir dedim haaa
o yuzden bunlari yeni yasalar cikana kadar paketleyeceksin baska yolu yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)