Ismi bulunsun bunun gordugum yerde dovmessem en adi serefsizim
yazık günah ya bu nasıl bi Vicdandır.
En ağır şekilde cezalandırılmalı böyleleri..
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Annesi kevase ayyas amk ocsi ne istedin lan el kadar kedilerden. Ben evde bizim halide yavruladigi zaman ellemeye kiyamiyodum aman bir sey olacak diye. Amk ayyas kutugu keske ellerimde olsan girtlagini sikmak icin iki saniye dusuneni ne yapsinlar. Kac senedir uyeyim surada bir kere kufur etmedim sinirden elim ayagim titredi surada.
.................................................. ................,.73737₺/&:&/&/&&:₺:₺:₺&:&:&&/:&82828/88:8:7:&:&/772:&₺:7:7:7:₺:₺;₺₺::₺₺:/₺/₺:&&/&&2&2&3&&2&2&:&/₺₺//7727/7/272&:&:&:&;:8:8/77/727/6:677/8:&7:7:&:&/&₺//7:737:7:7:7/₺27718:7/7:7:7:7:7;7:72₺2)2)26:6/6/76/6-)/₺/67:₺7/₺/&.₺/₺/7//₺₺/₺/)/₺₺3₺/)/₺-₺:₺&/₺/₺/&/
ne sövdüm be akşam akşam!
Serbest bırakılmış gelde delirme işte ...
Bu orsp. Aklı dengesi yokmuş .Yavru Kediler ölmüş, kedilerin annesine ise haber doğru ise sahip cikildigini duydum .Kisirlastirilip , eve alinacakmış .Çoğu kez ziyaret ettiğim bir yer ve etrafında hep beslenen bakılan kediler vardır .Yasa acil çıkmalı .
Benim balkonun altinda besledigim bir kedi vardi, yavruladi. Insanlara yaklasmasinlar diye sevmiyorum elimle, cunku etraf gecekondu dolu, hayvanlara saldiran bebeleri dovmekten beter oldum. Neyse, iki sefer bunlara mama verdigim kaplari aldi biri, ki bahcem bana ait, kimseye derdi yok, kameradan yakaladim, ust komsummus, guzelce sictim carkina. Bu kariyi bana verseler, kamyonetle ezer oldururum.
Kanım dondu ******nun evladı nasıl insansın sen
İSTANBUL FATİH SİLİVRKAPI SÜMBÜLEFENDİ MAHALLESİ. (SÜMBÜL EFENDİ CAMİİNİN YANI, ŞOK MARKET ÖNÜ.) Derya Koçak yaş 27 Beyçaıyırı sok no29 k:2 ( ADRESİ BUDUR )
diye bir bilgi var.......
Okumadan imzalamam.....
Kansız insan ziyanı kahpe çocuğu :Q@qqq
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
allah belasını versin ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)