ortalık dolandırıcıdan geçilmiyor artık.
ortalık dolandırıcıdan geçilmiyor artık.
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
kimsenin hakkı kimsede kalmaz ben tazı olsamda yukardaki olmaz.
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Piçi aradım ilkte başkası açtı lavobada dedi. Tabi ben telefonu açana kontörlüden arıyorum ( ofisten aradım ) siz aramayın ben dönecem dedim. 5 dk sonra yine aradım açmadı. Ne yavşak insanlar var. Bi okadar salak insanlar var ama bu arabanın muayne tarihlerine bakmadan alacak kadar. Baya bi km ile oynamış muaynede illaki o fark çıkar. (Yani son muayne illaki 94 bin km nin üstündedir)
Muayeneye 194.000km civarı bir kmde soktuk. Az önce aradı beni başkasına sattım o yapmış falan diye sallıyor
Arayıp şahin takası üstede para isticem bakam ne dicek![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Bunu yapanların yatacak yeri yok ya.
Şirkette bir arkadaş arabasını satmaya niyetlendi, dedim 5664'e mesaj at bir bakalım.
Mesaj bir geldi, arkadaş arabayı almadan 3-4ay önce muayeneye giriyor 198.000km'de.
Arkadaşın arabayı aldığı km 80-90 arası
tüv çok iyi oldu ,
herkes sahtekar bu ülkede ya, hiç artmıyor kmler! Kimyamız bozuk.
bazı vtilar 10 senedir < 140 000'de sözüm meclisden dışarı![]()
Built to fall....
Eee peki Tüv buna bişey demiyor mu? Her boka kulp takıp millete ağır kusur yazmasını biliyorlar.
Ya kardeşim senin önceki muayenen 194k km'lerde şimdi 90k km'de. Hayırdır neyin peşindesin demezler mi adama..
Hafif kusur olarak yazılıyormuş kilometre ile oynamak...
Bu arada adamla konuştuğumdan bir kesit aktarayım yüzsüzlüğün ne derece olduğuna şaşıracaksınız
Ben: Yarın öbür gün kilometreyi düşürdüğün ortaya çıkınca biri dava açarsa ilk sahibi yapmış demeyeceğini nereden bileyim. Ben önlemimi alırım resmi her türlü yoldan ispatlayacağım 236.000'de sattığımı dedim.
O: 7200 TL para cezası var onuda bana keserler zaten sen kafana takma kardeş rahat ol dedi ve ekledi aracı zaten dayıma sattım Ergüven Güvenbaş o dedi (dayısı ile kendisinin soyadı nasıl aynı oluyorsa artık...) o da başkasına satmış o yapmış diyor.
Adam şaka gibi gerçekten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)