kiran maksimum 3 günlük ciro olarak belirle,müşteri memnuniyetine kaçarsa ay sonu yaptığın indirimi,cebinden cıkan parayı gorunce şok olursun,yapacağın iş sürümlü iş,git gide senin yüzüne aşina olan,samimi davranarak jest bekleyecek kişi sayısı coğacaltır.Bu konuda elini acık tutma,benim ağzım cok yandı. benimde restoranım var,şahsen bende 2.bir yer loung emekan dusunuyorum istanbulda yada 2. bir restoran,matematiğini iyi yap,işlek yerde ol,arkadaşlarının da cok olduğu bir lokasyondaysan müşteri yakalamanda katkısı olur,gerisinede korkma derim ben kendi adıma...Hayırlısı olur insallah

Alıntı

Malesef bu konuda şu boktan Efes'e katlanmak zorunda kalıyoruz..

demek istediğinizi anladim .Yasanmis tecrubeleri her daim kulağa küpe yapmak lazim fakat jest yada ufak suprizlerden kastim herzaman olacak seyler,alistirma beklenti icine sokacak seyler değil. Promosyon ve guler yüz herdaim kazandirir diye dusunuyorum.lokasyon gercekten kilit nokta. Yoğun olan yerler her daim iş yapar doğru stratejiyle. Alsancak mesela herdaim doludur yeri gelir boş yer bulamazsiniz, alternatif mekan ararsiniz. 3 gunluk ciroyla kira bedeline denk is yapmak demek gunluk min.3 , 4 bin tlden assagasina dusmemen demek. Baslarda bunu yakalamak zor olsada zamanlar alisan bir musteri kitlesiyle daha ustlere de cikacaktir.