turbo 106 yok mu antalyada ? :)
Printable View
turbo 106 yok mu antalyada ? :)
100-200 dbn suresi war mi aracinizin ??
Ahmet
Ahmet agbi Antalya'da dbn yok Kahrolsun eger satan tanidik varsa data log una düzgün bakarak tan bir cok araca bakayim millet e on ayak olabilir im ;)
Valla dbn olçmedik ppr kaan dedim arac gidiyor oda dedi çik yola gazla bizde uçana kacana sıkıyoz geçmekte var geçilmekte
Dediğim gibi Engin 100-200 ün bir önemi yok amaç drag idi açıkcası 100-200 süresini merak etmedim biliyosun dbn bende mevcut senden değerli değil yolarrdım konu 0-400 metre ama Antalyaya tekrardan kafa dinlemeye gelicem geldiğimde ölçeriz hemde step 2 ye gecince aradaki farkı görelim.
K crx ten söz açılmış iken yeridir değildir söylemeden gecemeyeceğim internette fazla olayları takip edemiyorum.Aracın yürüyeni olsun motor toplanış şekli düzen intizam ve o elektirik tesisatını gördükten sonra Mustafa ustadan söz etmeden edemedim antalyalılar usta konusunda cok şanslı.
100-200 dbn suresi alsaniz daha aydinlatici olur. Bu mesaja istinaden sordum. Keza stock b18c motorlu 1150kg vtec (aracta yay dahi yok) 13.560 0-400 (2 vites bosa cikarak) kosuyor.
Drag surenize bakarsak ayni kiloda esit gdersiniz. Bu araca istanbulda JR ctr baya fark atiyor.
yanyana gelmeden konusmak kesinlikle olmaz ama tescillenmis bir sure veriniz elinizde olursa konustuklariniz daha inandirici olur.
Kazasiz belasiz.
Ahmet
Haklısın ustad bir laf wardır ya yanyana gelmek lazım dediğin gibi jr denemesinde 5 sonu 6 boy kadar wardı ep3 ile vtec arası
engin 106 ile denemeye araba bulamıyordum senin bulamaman gayet normal..sana en güzel rakip kemalcan ın k20..çıkınca yarışırsınız.
Buna iyi bir slics alin 12 saniye gider konyada turbo araba gibi maşallah
Merhaba engin sen sbr 42 Polo nun sahibiyim deneme talebi oldu buraya yazmışsınız araya seni tanıyan insanları sokarak deneyebilirsiniz dedik sizde aracınız antalyada denerim demişsiniz bizim aracınız hazır denemek isterseniz denerim ama polemiği gerek yok aracın hakkında nos vs bişeyler duymuşsunuz benim aracım hakkında kimsenin en bilgisi yoktur araca her yapılan hersey Modifikasyon dur ister nos basarim ister turbo buyuturum bu beni bağlar ben size aracınızı bin kilo ya çıkarın 1,6 motorunuzla gelin demiyorum siz denemek istiyordunuz araç bulamıyoruz diyordunuz benim aracım tekrar söylüyorum hazır isteyen istediği kadar soker takar yarış bu sonuçta hersey yapılır
sıkıntı yok alperim gelin buyrun kumlucaya istediniz gibi deneriz suanki aracın pozisyonu pek antalya trafiğine uygun değil...
Engin kardes sen antalyada yarışmak istediğin için karşıma araç çıkarmıyorlar dediğin için bende denerim diyorum benim kumlucaya gelip araç deneme istediğim olmadı olursa burda denerim olmazsa denemem