207 ile denicem zaten ben ilk önce ama dediğim gibi konuyu ben actım benim dediğimde bi sıkıntı yok gelirseniz basımın ustunde yerin var hertürlü deneriz bize her arandığımızda çıktık geldik siz gelin dedik bunu problem haline getirmeyin...
Printable View
engin_ant konuyu açıyorsun antalyaya gelecem denemeye araç varsa şimdiden söyliyim diyorsun kimse yok denemeye diye aracım hızlı diyorsun şimdi adamlar çıkıyor gel deneriz diyor şimdide benim aracım antalyaya uygun değil diyorsun valla çözemedim ben bu olayı
Usta ben adamlari izmire cagirmiyorum ki antalya merkeze 80 km benim aracimda fiber bagaj kapagi fiber yan kapilar var suan antalya polis olarak cok siki imis ne alemi var arabayi baglatmanin bu is bukadar nett ney simdi olay benim oldugum yer antalya degilmi yani???
plakaları kapatıp gazlıcaz yarısı böyle saatlerce uzatmadan 2 kere gazlayarak az arabayla gelerek işi bitirelim ben orda olcam profesyonel dostluk çerçevesinde işi bitirelim derim aracı benm problem olmasın
fakat 2 tarafında haklı sebepleri var bana göre hayırlı işler herkeze
efe BEN 2 SEN TEK :)
beklenen deneme dev rc ile gerçekleşti araçların maşallahı var kaza bela vermesin crx ezber bozan cinsten oldu :)
VİDEO yokmu?
Videoyu izledim Maşallah crx çok başarılı engin başkan :bravo:
Videolar yarin tarafimdan eklenecektir dostane bir yaris oldu kazasiz belasiz..
Allah utandırmasın Engin abii...
sana rakip yok gibi.
!!! Videolar eklenmiştir Arkadaşlar !!!
http://www.techturkey.com/forum/vide...c-rolling.html