yaw mustafa deget senede 1ay gelicen oda çeşmeye gelip gelmiyeceğin belli değil onun yerine burda araba yapıver bitane
yaw mustafa deget senede 1ay gelicen oda çeşmeye gelip gelmiyeceğin belli değil onun yerine burda araba yapıver bitane
ya bunun yerı ayrı valla jet skı alasım var hem kafam eder ankarada golbasın daa bınerım ehhee![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Tekneler ucuz önemli olan motor lar 4-5 bin dolara 150 hp ler içn katamaran bile satılıyordu altında zehirli boyası filan herşeyi tam ter temiz ...M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
türk yapımı tekne alcaksan Mursan iyidir diğerlerinin sağ solu belli olmuyo suda sürtünmede çok facia mühendislik faciası tekneler war ...
Amerikan tekne alırsan çok rahat edersn ama fiyatları Türklerin kinin 2 katı en az
bide motor larda 2-4 zaman olayı .. 4 zamn bildiin gibi direk araba motoru ama avantajı az benzin yakıyo bakımından tüm oto servisleri anlıyo 4 zamnlı bişi istiosan honda iyidir vtec de war hem
2 zamanlılar daha hafif we daha hızlı oluyorlar ama çok benzn yakıyorlar hele hele 100 - 150 hp alırsan of of senn subaru kadr yakar nerdeyse
evinrude e-tec lerde işde 2 zamanlı ile 4 zamanlı arası bişi ... 4 zamanlı kadr ekonomil deil ama ona çok yakın yakma derecesi hızı ise 2 zamanlılara eşit ...
fiyatları pek hatırlamıyorm
www.tekneborsasi.com dan bakabilirsn
2. el çok ucuza teknele war ama motorları ne halde orası bilinmiyo tabi
bakıma gelince bir motorcu ile anlaşırsın bizim istanbulda kışlık komple bakım 200 milyon 9 aya göre hiç bişi değil tabi senin koyucağın yerde ne kadrdır bilmem ama tekneyi al koy romork una bütün bekler yaz geldimide motorcunu çağrırsın gelir takar indirirsn
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ya burda cok ucuza satılıor ıkıncı eller kocaman tekneler 5 6 bın dolara arkasında 250 lık motorlar felan anlamıoruz tabe de merak bızım kısı alırız solehızlı olsun acılır balık yaparız da ıste pek te zaman yok gercı ben kullanmasam bıle kuzenler felan var bakımını yıkarım ustlerınesaol Eriador bılgıler ıcın
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
kanka be orda bizim kapıcıgı balığı istavriti tutamıcan ki ne gerek var
ama dersenki miami yada californiada binicem ozaman hızlı tekne alcan ki hatunu açıklara kaçırasın![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Oooo çok güzel alet yau.. Buna benzer 35 hp lik bişey de benim arkadasımda var, daha ufağı tabi.. Sudan kesiliyor ya.. Gercekten iyi gidiyo yani.. Bu tipler suyu yararak değil de su üzerinde kayarak gittiğinden dediğim gibi dalga varsa sudan kesiliyorKeyifli bir iş...
Saol tşk ederim bu arada tam dediğin gibi Hele biraz Lodos warsa uça uça gezişler![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bi arkadas yazmısta ne guzel poliste yok diye..
belli hp sonra sahil güvenlik izin vermiyo sürat teknetle acılmana..onun belgesi var alman gerekiyo..sonra istediğin yeri gez![]()
bizm oralarda sahil güvenlik yalan ya 31948913 yılda bi gelio 1 tane oda bizim kendi aramızda yaptımız denemeleri izlio gidio![]()
aynen dedin gibi ben 15 yıldan beri kumburgaz-selimpaşa arasında sahil güvenlik gormüyorum.. yardırrrrrrrrr![]()
sizinkiler rahat tabi bi motorbizde yok ipiydi aküsüydü elektrik tesisatıydı boyası yok botu hava kaçırır yaptırırsın botun motoru sıkışır söker takarsın psulası bilmemnesi dert yaa 6 gündür bodrumdayım ayaklarımı suya sokamadım ya ama yelkeni açınca ohh beleş
![]()
oo yelken süper ya
saol tşk ederm sorun olmuyoda bağzen ters bi dalga gelince sapıttığı oluyo![]()
burda bi su sporlari seysi var adam bos fiber bi tekneye 150 lik motor koymus pervane ustunde gidio ehehe bugunde cama kadar yatirdik bi rahatladim bi rahatladim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)