Son zamanlarda hic bir yerde 97 oktan yok pompacilara soruyorum geldigi gun bitiyor
Ortak soyledikleri tuplu arabaya bile 97 aliniyor olmasi
Dikmen-oran-cankaya-cankaya bolgesinde yokmudur guncel aldiginiz istasyon
arabam tüplü bende 97 alıyorum ***** aynı fiyat 95 ile tüplü arabaya 97 alınca ne oluyor ben onu anlamadım
Daha dusuk kar marji meselesi benim anladigim tavan fiyat uygylamasindan oturu 97 yi daha yuksek maliyetle alip ayni fiyata satiyorlar.Istanbuldada kitliga gireriz bakalim kismet
Çoğu yerde pompacı rastgele veriyor, illa 97 oktan istiyorum diyenlerin çok olduğunu sanmıyorum. Bu oktan sayısı arttıkça vergide felanda artma oluyordu galiba bilen birisi aydınlatırmı?
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Keçiören shellde var 97 oktan her daim![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
aracım lpgli, adam soruyor 97 istermisiniz diye, aynı paraysa doldur gitsin diyorum, benim aldığım yer de shell, eğer 97 ellerinde az olsa teklif etmezler diye düşünüyorum
Konu 97 oktan üzerinden sakıncası yoksa bir soru sorayım, 99 astra g için hep 95 oktan alıyorum, 97 alırsam artı ve eksisi ne olur? birde arabada şu an çeyrek depo 95 oktan var, 97 alacak olursam önceki benzinin tamamen bitmesini beklemeliyim?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Birkaç hafta önce polisevinin ordaki vadi petrol shell'den almıştım 97 oktan. Genelde hep ordan alıyorum.
Stok arabalar için 97'nin hiçbir artısı yok. Ayrıca 97 oktan daha kaliteli benzin, daha performanslı yakıt da değil. Sadece modlu araçlarda açılan avans değeri için gerekli ki TR'de ki 97 ne kadar 97 oda muamma.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)