Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin![]()
OEM+
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Fatiha okuyalım.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
Allah rahmet eylesin
Allah Rahmet Eylesinn
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Allah rahmet eylesin![]()
allah rahmet eylesin.
bugun 3 tane tehlıke atlattım ben de. adamlar 20yle son anda en soldan saga kırıp kavsaga gırıyorlar abi. bu trafıkte motor kullanmak yarı ıntıhar gercekten.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Ben de çocukluğumdan beri motorsiklet kullanmak istiyorum; ama bu tür kazaları gördükçe vazgeçiyorum.
Erhanin arkasindaki genc yan komsumun ogluydu. Hizli bir cocuktu, ölümüde hizli oldu. Eger dogruysa 130 km hizla u dönüsü yapmaya calisan araca carpmislar.
Allah rahmet eylesin,mekanlari cennet olsun.
Kendini bil.
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Allah rahmet eylesin. Her ne kadar racing motorlara imrenerekde baksam cok tehlikeli. Sonucta 2 teker ve kaporta sensin. Allah mekanini cennet etsin...
☻/
/▌
/ \
allah rahmet eylesın
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Allah mekanını cennet eylesin genç yaşta bu ölümler olmamalı..
Bu ülkede trafikte kimsenin kimseye saygısı yok, cahil karaktersiz kişiliksiz insanlarla aynı ülkede yaşamaktan nefret ediyorum. O kadar çok yazasım varki..
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
Erhan abim uzun zamandır facebook kullanmıyor. Kendisi itfaiyeciydi. Yangın oldugunda facebooka durum yazardı ''Yangın var, umarım evde kimsecikler yoktur'' diye.. Çok iyimser düşünen, yorumlarda da denildigi gibi hep gülen bi abimzdii. Muhabbeti çok güzel, nezih bi insandı.
Şoktayım halennn... İnanasım gelmiyor
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)