GT-R lar sakin kullanımda normal kullanımda ve sert kullanımda tahmini yakıt tüketiminden haberi olan varmı ?
Dip Not : Merak
Hayalini ona göre kurcamda![]()
GT-R lar sakin kullanımda normal kullanımda ve sert kullanımda tahmini yakıt tüketiminden haberi olan varmı ?
Dip Not : Merak
Hayalini ona göre kurcamda![]()
Nissan GT-R - Official Global Site buralardan gtr ın her modeli için blgi bulabilin bence.
Gas Mileage of 2013 Nissan GT-R
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=17838
ortalama 16-17 litre
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Teşekkürler bu tür sitelerden çok fazlaca buldum ama bunların gerçeği yansıttığını düşünmüyorum ben gün içerisinde bir çok video izliyoruz belki yakıt tüketimini gösteren bir video ya rastlayan olmuştur yada kendisinde abisinde kardeşinde kuzeninde amcasında bir gtr kullanan kişi vardır![]()
hayal aralığın ne pekı?
yanı kac lıtre yakarsa hayal kuracaksın ,kaçın ustune çıkarsa bu sevdadan vazgececeksın.
ben bu benzin hesabını anlayamıyorum... farzedelim ayda 1.000 km yol yapacaksın, km de 1,2 lira yaksa 1.200 tl verirsin 70 kuruş yaksa 700 tl verirsin aradaki fark senede 6.000 tl eder... pardon da bence sorun yanlış, GTR ın yıllık lastik tüketimi kaç para, yıllık bakım gideri kaç para vs gibi sorularla gelmen lazım ki, hayallerin ciddiyet taşısın, GTR az yaksa senede 30.000 km yapsan emin ol değiştireceğin lastik ve bakım giderlerini daha fazla düşünürsün...
Csr racing de bile herkesi yenemiyor gtr da neyse :P benzinden once vergisini bakim maliyetlerini tukenen parcalarinin (frenler baski balata lastikler vs) maliyetini dusunmek lazim. Ama gtr aldiysan bi de dizel araba al almisken gtr a haftasonu bin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)