User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 1500 TL Civarı Profesyonel Fotoğraf Makinesi Tavsiyeleriniz ?

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    650d giris seviyesinde iyi bir makinedir. d90 iyi denmis ama 650d nin teknolojik oyuncaklari yaninda 2008uretimi bir makine olmasinin vermis oldugu dezavantajla cook geride kalir. Teknolojik oyuncaklar lazim degil imaj kalitesi olsun ondan nikon d90 diyorum dersenizde aynasizlar varken kendinizle celisirsiniz.
    Fuji xa-1 denen bir makine var kit lensli 3yil garantili 990tl idi simdi 1129tl olmus. d90 dan her konuda iyi bir makine ayni sekilde 650d dende.
    yok illa aynali boyle buyuk dursun elimde dersenizde d7000 alin 2.el.
    sifir makinelere hele hele d90 gibi piyasasini tamamlamis(Allah var zamanin iyi makinesiydi) makinelerin sifirlarina o paralari vermeyin.

1500tl ye sifir makine alinmaz.
    ya 2el d7000, 60D, Pentax K5 gibi makineler alinir yada sifir aynasiz alinir.
    D90 imaj kalitesi diyenler d80 , d100, a200, K10D vb makineler alsinlar 0-500tl arasina ve iyi isikte ccd sensorun ne harika sonuclar verdigini gorsunler.
    E onlar eski, iso neyimde lazim dersenizde xa-1 alacaksiniz uzgunum

Tuketim hastasi olmayalim, amac fotograf cekmek, seyredilebilir biseyler elde etmekse binli rakamlari 1100d , 600d, d3100, d5100 vb makinelere harcamayin.
    Aynasiz iyidir...

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurD. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    650d giris seviyesinde iyi bir makinedir. d90 iyi denmis ama 650d nin teknolojik oyuncaklari yaninda 2008uretimi bir makine olmasinin vermis oldugu dezavantajla cook geride kalir. Teknolojik oyuncaklar lazim degil imaj kalitesi olsun ondan nikon d90 diyorum dersenizde aynasizlar varken kendinizle celisirsiniz.
    Fuji xa-1 denen bir makine var kit lensli 3yil garantili 990tl idi simdi 1129tl olmus. d90 dan her konuda iyi bir makine ayni sekilde 650d dende.
    yok illa aynali boyle buyuk dursun elimde dersenizde d7000 alin 2.el.
    sifir makinelere hele hele d90 gibi piyasasini tamamlamis(Allah var zamanin iyi makinesiydi) makinelerin sifirlarina o paralari vermeyin.

1500tl ye sifir makine alinmaz.
    ya 2el d7000, 60D, Pentax K5 gibi makineler alinir yada sifir aynasiz alinir.
    D90 imaj kalitesi diyenler d80 , d100, a200, K10D vb makineler alsinlar 0-500tl arasina ve iyi isikte ccd sensorun ne harika sonuclar verdigini gorsunler.
    E onlar eski, iso neyimde lazim dersenizde xa-1 alacaksiniz uzgunum

Tuketim hastasi olmayalim, amac fotograf cekmek, seyredilebilir biseyler elde etmekse binli rakamlari 1100d , 600d, d3100, d5100 vb makinelere harcamayin.
    Aynasiz iyidir...
    Bilgilendirme için teşekkür ederim
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size lafim yok oncelikle yazimi yanlis anlamayin lutfen.

Aynasiz sever biri olarak bile rahatlikla soyleyebilirim, Arastirma biraz tarafli olmus.
    olympus ve lumix ler 2x carpanli sensore sahiptir. buyuk sensor daha iyi isik almak demektir, nasil aralarinda fark olmadigini idda edebilirki cok ilginc.
    fujinin ve sony nin lens cesitliligini pek bilmiyor bence. X-trans sensorden de anlamiyor haliyle. Nikon 24-70 ile karsilastirdigi olympus lens te cok komik olmus acikcasi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aynasiz sever biri olarak bile rahatlikla soyleyebilirim, Arastirma biraz tarafli olmus.
    olympus ve lumix ler 2x carpanli sensore sahiptir. buyuk sensor daha iyi isik almak demektir, nasil aralarinda fark olmadigini idda edebilirki cok ilginc.
    fujinin ve sony nin lens cesitliligini pek bilmiyor bence. X-trans sensorden de anlamiyor haliyle. Nikon 24-70 ile karsilastirdigi olympus lens te cok komik olmus acikcasi.

Sakin olalım arkadaşlar tartışmaya gerek yok böyle ufak şeylerde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin olalım arkadaşlar tartışmaya gerek yok böyle ufak şeylerde
    Murat yanlış anladın sanırım Alıntım Paylaşılan linkle alakalı, okadarda yanlış anlaşılmasın yazım yazdım halbuki, Tartışacak bir konu yok ortada Tartışılacak en son kişilerden biridir forumda. Sıkıntı yok yani.
    Fusion35 ------> OnurD.

Mert Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla abi Onur abi çok güzel yazmış neyin ne olduğunu ona katılıyorum bende ama kendim bir D5100 kullanıcısı olarak diyebilirim ki kendinizi geliştirmek için alcaksanız veya sadece hobi için hiç uğraşa girmeden 650 D yada D5100 gibi giriş seviyesi makinalara bakmanızı öneririm ben ilerde satıp üzerine para ekleyip bi seviye ilerisini alabilirsiniz sonra daha ileri daha ileri diye gider açıkcası benim amacım bu yönde 5100 ile kendimi pişirip D7000'e geçmeyi düşünüyorum önümüzdeki yıl tercih sizin ama yine söylüyorum Onur abi gayet güzel açıklamış 1500 TL'ye çok iyi bir cihaz istiyorsanız sıfır bakmamalısınız, şimdiden hayırlısı olsun
    paranın artanıylada turboya nosa gireriz

//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert Alpay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla abi Onur abi çok güzel yazmış neyin ne olduğunu ona katılıyorum bende ama kendim bir D5100 kullanıcısı olarak diyebilirim ki kendinizi geliştirmek için alcaksanız veya sadece hobi için hiç uğraşa girmeden 650 D yada D5100 gibi giriş seviyesi makinalara bakmanızı öneririm ben ilerde satıp üzerine para ekleyip bi seviye ilerisini alabilirsiniz sonra daha ileri daha ileri diye gider açıkcası benim amacım bu yönde 5100 ile kendimi pişirip D7000'e geçmeyi düşünüyorum önümüzdeki yıl tercih sizin ama yine söylüyorum Onur abi gayet güzel açıklamış 1500 TL'ye çok iyi bir cihaz istiyorsanız sıfır bakmamalısınız, şimdiden hayırlısı olsun
    Teşekkür ederim bilgilendirme için ikinci el hangilerine bakabilirim peki ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat yanlış anladın sanırım Alıntım Paylaşılan linkle alakalı, okadarda yanlış anlaşılmasın yazım yazdım halbuki, Tartışacak bir konu yok ortada Tartışılacak en son kişilerden biridir forumda. Sıkıntı yok yani.
    Bir an öyle bir şey sezdim abi hemen müdahele ettim

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence yeni başlayacak bir kişi Eos M yada Panasonic g3 alabilir. 799 tl. %50 indirime girmişler eskidiklerinden.
    Ben sırf kısa film video için g3 aldım. Yanına birde adaptörüyle birlikte canon fd 50mm 1.4 manuel lens aldım 200tl ye.
    Videoyu bıraktım fotoğraf çekiyorum. Çokta kaliteli sonuçlar çıkarıyorumki zır stok acemiyim
    2x çarpanlı oluşu biraz dezavantaj. 50mm bile inanılmaz dar açı oluyor. Ama yinede çok menunum. 24mm f2.8 alabilirsem birde keyfime diyecek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence yeni başlayacak bir kişi Eos M yada Panasonic g3 alabilir. 799 tl. %50 indirime girmişler eskidiklerinden.
    Ben sırf kısa film video için g3 aldım. Yanına birde adaptörüyle birlikte canon fd 50mm 1.4 manuel lens aldım 200tl ye.
    Videoyu bıraktım fotoğraf çekiyorum. Çokta kaliteli sonuçlar çıkarıyorumki zır stok acemiyim
    2x çarpanlı oluşu biraz dezavantaj. 50mm bile inanılmaz dar açı oluyor. Ama yinede çok menunum. 24mm f2.8 alabilirsem birde keyfime diyecek yok.
    Bende alt yapı var hocam orta dereceyle başlasam daha iyi olacak diye düşünüyürum

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende alt yapı var hocam orta dereceyle başlasam daha iyi olacak diye düşünüyürum
    Valla ben bir amatörlüğünü görmedim. Sadece videoda manuel ayar sunmuyor ki aldıktan sonra farkettim. Büyük hata benim için
    Lense yatırım düşüncesini kesinlikle bende destekliyorum. Muhakkak lenste alabileceğiniz miktar elinizde kalacak şekilde makina alın.
    50mm 1.4 le deli gibi portre çekiyorum. 550d ve 650d arasında fotoğrafta bir fark yok diye biliyorum. 600d uygun olur. 1350 tl ye bulursunuz. Yanına da 50mm 1.8 alırsınız 200 tl civarı sıfırı. İlk etapta epey kullanışlı olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben bir amatörlüğünü görmedim. Sadece videoda manuel ayar sunmuyor ki aldıktan sonra farkettim. Büyük hata benim için
    Lense yatırım düşüncesini kesinlikle bende destekliyorum. Muhakkak lenste alabileceğiniz miktar elinizde kalacak şekilde makina alın.
    50mm 1.4 le deli gibi portre çekiyorum. 550d ve 650d arasında fotoğrafta bir fark yok diye biliyorum. 600d uygun olur. 1350 tl ye bulursunuz. Yanına da 50mm 1.8 alırsınız 200 tl civarı sıfırı. İlk etapta epey kullanışlı olur.
    600 D uygun gibi duruyor güzelde bir lens aldımı tadından yenmez

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

acikcasi ben 5d mark2 ile Olympus E-M5 sokak ve manzara icin karsilastirdigimda jpeg ciktisinda bir fark goremedim ,
    hele sony a7 dahada bir garip netlemesi vs
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İlk makine olacaksa ikinci el bi makine al sonra tecrübe kazanır sıfır alırsın
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

resatgurcuoglu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az Daha Koy D7000 18-105 Devam
    Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acikcasi ben 5d mark2 ile Olympus E-M5 sokak ve manzara icin karsilastirdigimda jpeg ciktisinda bir fark goremedim ,
    hele sony a7 dahada bir garip netlemesi vs
    Abi FF in cezbedici yani zaten alan derinligi ve tekil pixel boyutlarinin megapixele bagli olmak sartiyla buyuk olmasi yani iso basarimi. Omd em5 zaten kotu bir makine degil hatta cok cok iyi ancak fiyatlari *****.
    sensoru cok kucultmemekte fayda var 1,6x sensorden fazlasina dusmemek lazim.
    jpeg ciktisi olarak degerlendirdigimizde nikon daha caf cafli digerlerine gore mesela.
    Aslinda tavsiye almakta vermekte pek ise yaramiyor. Her kullanicinin amaci beklentisi, kabiliyeti farkli ne yazikki.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi FF in cezbedici yani zaten alan derinligi ve tekil pixel boyutlarinin megapixele bagli olmak sartiyla buyuk olmasi yani iso basarimi. Omd em5 zaten kotu bir makine degil hatta cok cok iyi ancak fiyatlari *****.
    sensoru cok kucultmemekte fayda var 1,6x sensorden fazlasina dusmemek lazim.
    jpeg ciktisi olarak degerlendirdigimizde nikon daha caf cafli digerlerine gore mesela.
    Aslinda tavsiye almakta vermekte pek ise yaramiyor. Her kullanicinin amaci beklentisi, kabiliyeti farkli ne yazikki.
    haklisin alan derinligi baska yerlere goturuyor,
    ona bagli olarak bokeh vs geliyor sonrasinda
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı resatgurcuoglu61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az Daha Koy D7000 18-105 Devam
    D7000 Güzel makinada çok pahalı aga

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır konu açılmışken benimde sorularım olucak
    1) Bu aynalı aynasız olayı nedir anlaşılır dilde anlatabilecek varmı
    2) Bugün yarın bende bir makine almayı düşünüyorum hiç bilgim yok konuyla alakalı yapıcağımda kendi çapımda arabamı falan çekmek artı gezilerde falan dağ bayır çekmek hangi makine hangi lens
    3) 2ci el makineler var atıyorum 1000 poz çekildi falan yazılıyor bunun sınırı nedir azmı çokmu kaç olsa çok kaç olsa az vs vs

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)