Kimse ugrasmasın bu sacma uygulamalarla kardesim, herkesin isi görülsün yeterki
Zaten o zift gibi öncam filmiyle beni tüv istasyonunun bahcesine bile almazlardı
İsin yüzsüzlük kısmı, trafik cevirirse bu camlarla muayeneden bile gectim derim![]()
Kimse ugrasmasın bu sacma uygulamalarla kardesim, herkesin isi görülsün yeterki
Zaten o zift gibi öncam filmiyle beni tüv istasyonunun bahcesine bile almazlardı
İsin yüzsüzlük kısmı, trafik cevirirse bu camlarla muayeneden bile gectim derim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arkadaşlar tüv bana daha iyi gibi geldi sonuçta aracımızın hatalarını görüyoruz ..check up yapıyolar iyi oluyor..mesela araçta yay vardı bizim çapraz takoza aldılar lastikler hiç bişekilde davlumbaz veya çamurluğa sürtmüyorsa onay veriyolar...egzoz konusuna gelince çok ses çıkarmadıkça onada bişey demiyolar ..film ise serbest...tabi bu son yazdıklarımı polis acımıyo ve kapatıyo adama vizeden böyle geçti araç diyosun vize kim diyo şerefsizler..
Sfi...
Bircok arkadas camları ciziyorlar vs demis, sen filme birsey demiyorlar yazmıssın.
Bence gidilen yerlerle alakalı bu, eski sistemde bile cam filmine laf ediyorlardı, yenisinde sanmıyorum gecebilsin.
muayeneyi geçtikten sonra elinde printi de olsa bizim polisimiz şunu diyecektir gene
(sen muayeneden sonra yaptırmışsın ) buyur anlat kime anlatıcaksak derdimizi ? yasa yenilenmeli ve bu kadar arabayla uğraşmak yerine trafik polisleri eğitilmeli derim ben adam araba markalarını bile bilmiyorki hangi arabada hangi aksesuar std ona std a bile sonradan diyen bi kaç zihniyeti eğitmeden sanırım bu işte gene zorlanan bizler olucaaz gibi
muayne suresi bitmeden yeniletme imkanımız varmı ?
updating yapalım konuyu güncelleyelim. Arkadaslar TUV'e gitmenizi öneririm
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Yavrum ben coktan yaptım, araba da gitmedi, ruhsat + 50 ytl spec![]()
seni sikayet edicem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)