2-3 lira için satıldı satılmadı stresine gerek yok bence
Printable View
2-3 lira için satıldı satılmadı stresine gerek yok bence
6'ya ben alabilirim hemen. :D uğraşmazsınız.
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun dilekleriniz ve verdiğiniz fikirlerden dolayı teşekkür ederim. arabaya 6.5 verenler çıktı ama kararsızım akşama bir ilan açayım diyorum p.tesine kadar dişe dokunur bir fiyat gelmezse sigortanın pertçisine veririm.
Bence uğraşmaya değmez alın paranızı keyfinize bakın çok geçmiş olsun.
bence 10 bin eder
6.5 e satmamışsınız ? 10liraya satılır belki ama kaç ay sonra satılır . Sizin acil araba ihtiyacınız var mı nakte sıkışık mısınız ? Para çok fazlasını istiyorsanız bekleyin belki 12 ye satılır.
zararınızı karşılıyolar uğraşmayın bence
Bence bir suru olucuyle ugrasicaginiza madem ayni aractan alabiliyorsunuz kabul edin :) pirince giderken bulgurdan olmayin
Vakit zaman varsa daha iyi paraya satarsın yoksa hiç ugrasma
Aracın piyasası nedir ne değildir bilmiyorum fakat parça fiyatlarını kaportacı ve boya parasını toplayıp ne kadar rakam çıkıyor bakmak lazım. Şu dönemde düzgün kaportacı ve boyacı tandığın varsa kazalı arabadan iyi ekmek yeniyor(biraz çakal çukela olmak lazım tabiki) satılmaz diye birşey yok sanayiye bi kaportacıya cekseniz arabayı müşterisi çok olur .
Geçmiş olsun Eren hiç haberim yoktu, umarım sende veya araçtaki başka birinde bir zarar yoktur
Aynı sıkıntı bendede var kardeşim eksperin keyfini bekliyorum bi tane gerizekalı bebe yüzünden aracım pert oldu bakalım bana nası teklif yapacak sigortası yanlız benim sana tavsiyem hiç uğraşmadan paranı al ver arabayı sigortaya gitsin.
zararınızı karşılıyorsa uğraşmaya deymez bence.
Öncelikle geçmiş olsun
8 ile 10 arası bir fiyat edeceğini düşünüyorum iç kısımlara (motor vesaire detaylı kontrol edilip) bu rakamın dahada artacağını düşünüyorum
kaporta boyacı olan ve hatta sanayide bir dükkanı olan bir adam, bununla çok iyi paralar yer.
şu aracda, alt taraf kesinlikle sorunsuz gibi.
sol direk ve tavan, öbür bir kaç göcük resmen... ve camlar. yaptırmaya mecal olsa; ciddi az bir uğraş ile bu araç tekrar yürür. he, görecelidir ( az uğraş ) kısmı. neyse .... parça parça satma fikri biraz zaman ve emek ister.
1,5 sene önce bende Cordoba pert ettim. Airbag'ler patlamıştı. sol direk gitmişti, sol arka çamurluk göcük ve çizikti... yaklaşık aynı kaza idi... toplamda 4-5 lira maliyet çıkartmışlardı bana...
tekrar geçmiş olsun. umarım kaza sağlık sorunu olmadan atlatılmıştır. ?
Alıp satmak değil de. Düzgün toplanırsa kendim bile binerim.
Her turlu o o arabanin 5 bin cok cok ustu var ama ugrasilirmi