vaktin var ise bir ilan açıp neden satılır mı satılmaz mı diye öğrenmiyorsun ki ? en kötü pert arac satan bir sürü yer var birini arayıp ne verirsin gibisinden sorabilirsin eğer yapmadıysan bunlardan birini denemelisin bence
Printable View
vaktin var ise bir ilan açıp neden satılır mı satılmaz mı diye öğrenmiyorsun ki ? en kötü pert arac satan bir sürü yer var birini arayıp ne verirsin gibisinden sorabilirsin eğer yapmadıysan bunlardan birini denemelisin bence
daha önce 4 tane hasarlı araç alıp tamir ettirip satan biri olarak soyleyım araç her türlü 5.000 liradan fazla eder ama 10.000 lira gibi rakamlara zor satarsınız hatta mumkun değil aracın hasarsız olanları 20.000 tl 10.000 e alan adam kaportası boyası extra cıkacak masrafı (çalışıp yürüyor diyorsunuz ama sonuçta kapalı kutu ) en az 6-7 bin tl para harcar. ayrıca bu model ve bu motor piyasa da tutulmuyor. heleki tavanı düzeltilmiş 1-2 parçası değişmişinde millet hemen uzaklaşır. en fazla 17.000 e alıcı bulunur. O yüzden kimse bu araca 6500tl den fazla para bağlamaz. bence hiç sahibindene koyup aylarca satıldı satılacak diye uğraşmayın canlı para her zaman daha iyidir.
bence de 5000 Den fazla eder.
zamanın olsa parçalayıp satmayı denesen bir araba aldırır bile.
ama peyderpey geleceğine 5000 üstü komple satmak daha mantıklı.
ben olsam kendim satmayı denerdim.
Araci dun gece ilana koydum 9 liradan bugun 8 veren cikti sigortadan ugrasmadan vericem ptesi sali. Evmis olsun dileklerimizden dolayi tesekkur ederim.
@dogus tesekkur ederim kardesim cok sukur bende bir sey yok 26 dikisle kurtardim cok ciddi bir sey olmadan. Karsi taafta hicbir sey yok carpmadim zaten siyirdim gectim.
8 bin'e alınır 5-6 bine o araç toplanır rahat 18-19bin e garibin biribe itelenir hatta anadoluya götür 20bin ve üstüne bile satarsın..
kızmayın ama piyasanın sistematiği bu :D