Oyun oynuyorsanız uydunetten uzak durun . Pinf sürekl i dalgalı.
Oyun oynuyorsanız uydunetten uzak durun . Pinf sürekl i dalgalı.
Bende sadece belgesel ve çocuk kanalları için düşünüyorum. Her tv'yi açtığımda saçma sapan diziler ve prodüksiyon yarışmaları görmekten bıktım. Birkaç çocuk kanalı var ama hiçbiri tom&jerry ve slyvester&tweety havasında olmadığı için oğlanla seyrederken resmen ruhum daralıyor. Özellikle son birkaç haftadır da tv'yi kapatıyorum. Çünkü dön dolaş aynı saçmalıkları görmekten sıkıldım.
Arada bende sorayım tam denk geldi
Taahhüt bitmiş TTNET ten Fiber internet + tivibu + telefon şeklinde kullanıyorduk
İnternetin hızı falan iyi bu zamana kadar tek bi sorun yaşamadık kotayı aştığımız için hızı düşürüyorlar hep lakin düşen hızdan bile hiç şikayetçi olmadık yavaşlama sıfırdı
Amma velakin sitede Superonline da var kampanyaları daha cazip gibi duruyor
Geçelimmi yoksa sıfır sıkıntı ile TTNET ten devam mi edelim ?
Konuyu açalı iki yıl olmuş ttnette tahaütüm bitti benimde, tivibumu önerirsiniz dsmartmı? İçerik açısından hangisi daha zengin
superonline vardı kapattım dsmart tv internete başvurdum bir hafta aramadılar talebi iptal etti(4 defa aradılar iptal ettikten sonra) telekomu aradım evinizin orda boş port yok dedi küfrettim kapattım tekrar superonline aradım dedim tekrar sizden alıcam yeniden kazanım yapıcaz dediler 3 gündür arayacaklar arayan soran yok, tam bir yılan hikayesi oldu ne yapacağımı şaşırdım günlerdir internet yok dsmarta dönsemmi diyorum arada tekrardan durduk yere kurcaladık uğraşıyoruz boş işlerle
Barış
züpperonlaynın sınırsız paketine geçiş yaptık AKK bile yok yapıştır gitsin 99 tl 3 arkadaş bölüyoruz aylık 33 tl veriyoruz eski paketimizden 13 tl fazla ama AKK ile uğraşmıyoruz acaip memnunuz. Antalyadaki evdede züperonlayn var üstüne tanımam
DR. OWL
2 yıla yakındır evimde doping adsl kullanıyorum. Hem hız hem fiyat hem teknik ve müşteri temsilcisi tarafında çok memnunum. Adamlar işlerini gerçekten iyi yapıyorlar.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Bende araştırıyorum şu sıralar
bu ilgimi çekti
AKK’sız Super Paket Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
bir kaç gün önce ttnet iptal ettirip fiber superonline geçtim, memnunum.
Bende vodafone net kullanıyorum, kimseye tavsiye etmiyorum. Doping i birkaç arkadaşımdan daha duydum, güzel olduğunu belirttiler. Ayda 30 40 GB yi geçeceğimi sanmıyorum, önerebileceğiniz tarife var mıdır ?![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)