hani mesleğimle alakalı diye yazıyorum sadece yanlış anlaşılmasın..
amigdala sadece korkuyla ilgilenen bir kısım değil beynimizde, ve tepki ölçümü için fonksiyonel MR tarzı tetkikler gerekli, bu ortalama ağırlığı 3.5 ton olan koca cihazı sinema salonunda nasıl calıstıracaklar? ve etrafa yaklaşık 1.5 tesla kadar manyetik enerji yaydıgını düşünürsek daha dogrusu adam mr ın gürültüsünden filmi nasıl izleyecek? yada nasıl bir tetkik ile belirleyecekler amigdalanın uyarımını?
Herneyse, tamamen deli saçması bir fikir olduğunu düşündüğümü söylemeden edemicem![]()
İzlemem, izlettirmem, El-Cin'i izleyim dedim 6 ay kurtulamadım etkisinden, banyoda kafamı yıkarken gözlerimi kapatamıyordum şampuan kacmasın diye mesele, kan çanağı gibi geziyordum ortada![]()
Birşey İçmeye Gerek yok.ispat edebileceğimiz bir çekil varsa edeyim hemen şimdi. ilgi alanıma girerler kendileri![]()
![]()
Scorpion TypeR
Biz Türk'üz ya.. Çözümlere bakBozai apranax atarax
Bunlar kimle dans ettiklerinin farkında değiller
Reklam reklamda... Biraz saçmamı sanki. 10bin dolar için adam sinirlerini aldırır
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Yapım sürecinde arkadaşım çalışıyor, tio vermiyor ama serideki en iyisi olacak iddiasında.![]()
Instagram: mutusgarage
Çok film izlerim ama korku filmi konusunda bu şu ana kadar en çok beğendiğim ve korktuğum film oldu şiddetle tavsiye ederim konusuda iyi ve sağlam geriyo insanı
JUST A DRİVE...
Hacı abiler tehlikeli olmuş![]()
Coğrafya kaderdir
Sinema öyle bir şey ki korkmam diyen insanı bile korkutuyor yani korkmaktan kastım irkilmek adam açacak sesi oradan bangır bangır ani bir sesle vücut tepki verecek irkilecek,
sonrada korun haci yoksana ödül mödül diyip sıyıracaklar![]()
iddiaya girip korkandan da 10bin dolar alsınlar, film beleşe gelir
ani reaksiyonlu sahneler irkilme yapıyor, korku temalı filmler buradan yürüyor zaten. komedi, macera gerisi hikaye neden kendimi 6 ay mutsuz tedirgin edecek film izleyeyim![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)