Allah sabır versin... Hangi semtte oldu bu olay ?
Şansız adamı, çölde kutup ayısı ...Bütün polisler öyle değil, en azından bizim buradakiler 5 dakikada olay yerine geliyorlar.
köyünde iş bulamayan doğru düzgün okuması yazması olmayan çoban ben polis olucam diip polis olabiliyorsa bunlar normal. Ama hata sizde. arayanların hepsi "polis dövüyolar" deseydi 1 dakika sonra polis oradaydı. Bana da bu aklı buradan verdiler ve tuttu. Yerde baygın biri vardı kozyatağı ana caddede ne polis geldi ne ambulans o kadar aramama rağmen. Sonra 1 kere daha aynı yerin 50 metre ilerisinde bizim sokakta ağzı burnu kan içeriside kafası yarılmış birini gördüm kaldırımda oturuyordu. Aradım bu sefer "burada yaralı bir polis var sanırım" dedim. Abartmıyorum 2 dakika sonra sirenler çalarak polis otosu 1 dakika sonra da ambulans geldi.
IN BOOST WE TRUST
saat 7.30 heresmen haraca bağladıkları bi pastanede çay keyfini bırakıp adam senin olayınamı müdahale edicek yok artık senin beklentin fazlaymış kusra bakma...
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
Hatalı park yüzünden otoparktan çıkamıyodum pazar günü erken saat polisi aradım hep ekip yönlendiriyoruz dediler 1 sat falan kimse gelmedi sonra aklıam geldi hemen 20 metre ilerde kahve var kafayı uzatıp bi baktım 2 tane ekip otosu gittim kendim söyledim mecbur kaldılar yoksa keyiflerini bırakıp gelicekleri yoktu
-155 polis imdat buyrun
+memur bey magandanın birisi altunizade capitol önünde aracımı sıkıştırarak küfürler savurup kaçtı. Bu şahıstan şikayetçiyim
-tamam efendim hemen ekiplere haber veriyorum.
+plakayı veri... dıt dıt dıt aloo memur beyy aloo.
yalancıyı...
men dakka dukka.
Bu fikri beğendim
Ben mahallede koskoca ışığın altında telefoncu dükkanına giren hırsızları şikayet edip camdan izledim plakasına kadar verdiğim hırsızların aracına yol verdi ekip arabası, sonra onların çıktığı yere park edip aval aval yerdeki kilide falan baktı gittiler. Daha konuşacak birşey var mı ?
Benim oturduğum mahallede sürekli devriye geziyorlar artık polis otosu görmekten bıktım.. ama geçen pompalı cinayet işlendi burda polis 2 saat sonra olay yerine gelebildi... hiçbir zaman olması gereken yerde değiller... geçende önümden hayvan gibi yanımdan makas atarak geçitler sokakta olay yerine gidiyorlar sandım bir baktım adamlar yan sitenin kafeteryasında basketbol maçını izlemeye gitmişler... işlerine gelse heryere anında yetişiyorlar... yeterki işlerine gelsin... hırsızlık oluyor adamlar yok ortada... zaten kendileride hırsızlarla ortak çalışıyor... sonra insanlar kendi kendilerine kanun uygulayıcı olmaları hiç şaşırtıcı olmuyor..
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Adamlar zarar verip gittiler 2 saat oldu ortalık sakin tehlike yok deseniz tutanak tutmaya rayban gözlükleri ile gelirlerdi, suan olay var demeniz geçiktirmiş![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Evet evet zaten öğleden sonra geldiler aracın gerçek sahibi ile... Şeytan dediki al o adamıda...
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)