Beyler bu sabah mahalle olarak başımıza bi olay geldi. Sabah 7:30 suları işten geldim. Tam uyuyacakken aşadan gri bitane opel combo içinde 2 kişi o saatte bangır bangı ahmet kaya dinliyorlar. Belliki gece henüz onlara bitmemis, geçer gider dedim bi kere daha geldiler bu sefer kırılma sesleriyle kalktım aşşaya birde baktımki 4-5 arabanın dikiz aynalarını kırmıslar kökünden... Polisi aradım eşgal plaka araç hepsini verdim. 15 dakika oldu gelen yok baskalarıda aradı haliyle. sonra tam eve çıkacakken bi kere daha geldiler aşşağı taraftan, sokağa girdi durduk yere geriye taktı vitesi ve baaaam! diye bizim komsunun arabasına ön tekerden girdi hızını alamadı binanın giriş katındaki duvara sürttü. Allahtan içeri dalmadı sonra hız o hız bastı gitti. Arabanın taşıyıcılar kırıldı direksiyon dönmedi. kişi başı 5 kereden polisi defalarca aradık. Ben en son arayışımda sizin geleceğiniz yok biz bunları alıyoruz karakolun önüne atarız dedim ve kapattım. 2 saat oldu hala gelen giden olmadı ve bu adamlar hala dışarda geziyor. öğlen saatlerinde araba sahibi geldi o kadar şikayetten sonra trafikte geldi yok efendim arabayı yeğenim calmıs yok haberim yoktu. Bizde 18 yasında 20 yasında olduk ama böyle olmadık. Eğerki sabah onları elime geçirseydim ciddi anlamda şu anda yürüyemiyo olurdular. Ama gelin görünki onlar yapınca polis gelmiyor ben birisine bağırsam eve geçsem polise beni şikayet etseler ters kelepçe yaparlar. Anlamadığım şey şu aramızda polis olan varmı bilmiyorum ama o anda ben ölüyorum desem demekki gelmeyecek öylemi ? Sora insanlar niye adam öldürüyor...