User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Gelmeyen polis sonra insanlar niye katil oluyor ?

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gelmeyen polis sonra insanlar niye katil oluyor ?

Beyler bu sabah mahalle olarak başımıza bi olay geldi. Sabah 7:30 suları işten geldim. Tam uyuyacakken aşadan gri bitane opel combo içinde 2 kişi o saatte bangır bangı ahmet kaya dinliyorlar. Belliki gece henüz onlara bitmemis, geçer gider dedim bi kere daha geldiler bu sefer kırılma sesleriyle kalktım aşşaya birde baktımki 4-5 arabanın dikiz aynalarını kırmıslar kökünden... Polisi aradım eşgal plaka araç hepsini verdim. 15 dakika oldu gelen yok baskalarıda aradı haliyle. sonra tam eve çıkacakken bi kere daha geldiler aşşağı taraftan, sokağa girdi durduk yere geriye taktı vitesi ve baaaam! diye bizim komsunun arabasına ön tekerden girdi hızını alamadı binanın giriş katındaki duvara sürttü. Allahtan içeri dalmadı sonra hız o hız bastı gitti. Arabanın taşıyıcılar kırıldı direksiyon dönmedi. kişi başı 5 kereden polisi defalarca aradık. Ben en son arayışımda sizin geleceğiniz yok biz bunları alıyoruz karakolun önüne atarız dedim ve kapattım. 2 saat oldu hala gelen giden olmadı ve bu adamlar hala dışarda geziyor. öğlen saatlerinde araba sahibi geldi o kadar şikayetten sonra trafikte geldi yok efendim arabayı yeğenim calmıs yok haberim yoktu. Bizde 18 yasında 20 yasında olduk ama böyle olmadık. Eğerki sabah onları elime geçirseydim ciddi anlamda şu anda yürüyemiyo olurdular. Ama gelin görünki onlar yapınca polis gelmiyor ben birisine bağırsam eve geçsem polise beni şikayet etseler ters kelepçe yaparlar. Anlamadığım şey şu aramızda polis olan varmı bilmiyorum ama o anda ben ölüyorum desem demekki gelmeyecek öylemi ? Sora insanlar niye adam öldürüyor...
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gecede bizim evin önü biraz mıcır oldugu için 3 araba arka arkaya yarın saat el freni çekip döndü polisi aradık 2 defa başka komsularda aradı ne gelen oldu nede giden polis keyfi çalışıyor daha önceki senelerdede ne zaman arasam ne gelen oldu nede giden sonumuz hayır olsun.

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen ben yapsak aynı şeyi. Anında gelir alırlar bizi...
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufacik kimlikten korkan adam her seyden korkar. Polis bu ulkede hic bir ise yaramiyor, anca bizim arabalari baglar anca gelir keyfini bozar safi zarar. Sonra polisi sevmeyince niye sevmiyorsun. Ulan motorla yaya yoluna giren yunus denen dag ayisini ben niye seveyim. Hayatimda hic bir zaman polisi aramadim. Calinan arabayi da kendim buldum, eve giren hirsizi da kendim kovaladim, annemin cantasini kapan kacani da kendim yakalayip dovdum. Faydadan cok zarari var, bana uzak olsunlar.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle , biber gazı oleeeeey ! Bu amk memleketinde düzgün doğru yapılan birşey gösterin bana??

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz olsaydık hemen gelirlerdi.. Evim lisenin bahçesine bakıyor, bahçesine gece girip bağırıp çağıranları şikayet ediyoruz polisler yarım saat sonra geliyor. Halbuki kırşehir zaten yürüyerek 20 dk da biten bir memleket ve oturduğumuz yer merkezde yani devamlı polislerin bekledikleri yer. Altındaki arabayla bile yarım saat sonra geliyorlar, polis gelene kadar herşey olabilir.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Senle mi uğraşacaklar, cam filmine ceza yazmaktan yada ölen işçilerin patronlarını korumaktan daha mühim misin sen?
    Bu gidişle herkes kendi güvenliğini kendisi sağlayacak, Teksas halt etmiş olacak yanımızda..

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geziciler eylem yapıyo diye çağırsaydınız çevre illerden bile takviye ekipler gelirdi hemen

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi güvenliğimizi kendimiz sağlamayada razıyız ama bunada izin vermiyorlar. 2 sene önce evin bodrumuna giren hırsızı yakalayıp dövdük, sonra polise teslim ettik. hırsız karakoldan bizden daha önce çıktı. az daha suçlu hırsız değil biz oluyorduk

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş payındaki kartal gibi slogan atmaya başlasaydınız, 10 dakikaya damlarlardı.
    Instagram: mutusgarage

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ağlanacak halimize gülüyoruz ama gerçek bu arayıp deseydiniz işçiler maaş alamıyormuş galiba yürüyüş hazırlığındalar panzerlerle gelirlerdi

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hüseyin çapkın emniyetin başındayken puan sistemi vardı.Polisler yüksek puan alıp ekiplerden kurtulmak için sürekli devriyede sürekli tetikteydiler.Hüseyin çapkın gittikten sonra puan sistemi kalktı ve polis yatışa geçti olay budur.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler bu sabah mahalle olarak başımıza bi olay geldi. Sabah 7:30 suları işten geldim. Tam uyuyacakken aşadan gri bitane opel combo içinde 2 kişi o saatte bangır bangı ahmet kaya dinliyorlar. Belliki gece henüz onlara bitmemis, geçer gider dedim bi kere daha geldiler bu sefer kırılma sesleriyle kalktım aşşaya birde baktımki 4-5 arabanın dikiz aynalarını kırmıslar kökünden... Polisi aradım eşgal plaka araç hepsini verdim. 15 dakika oldu gelen yok baskalarıda aradı haliyle. sonra tam eve çıkacakken bi kere daha geldiler aşşağı taraftan, sokağa girdi durduk yere geriye taktı vitesi ve baaaam! diye bizim komsunun arabasına ön tekerden girdi hızını alamadı binanın giriş katındaki duvara sürttü. Allahtan içeri dalmadı sonra hız o hız bastı gitti. Arabanın taşıyıcılar kırıldı direksiyon dönmedi. kişi başı 5 kereden polisi defalarca aradık. Ben en son arayışımda sizin geleceğiniz yok biz bunları alıyoruz karakolun önüne atarız dedim ve kapattım. 2 saat oldu hala gelen giden olmadı ve bu adamlar hala dışarda geziyor. öğlen saatlerinde araba sahibi geldi o kadar şikayetten sonra trafikte geldi yok efendim arabayı yeğenim calmıs yok haberim yoktu. Bizde 18 yasında 20 yasında olduk ama böyle olmadık. Eğerki sabah onları elime geçirseydim ciddi anlamda şu anda yürüyemiyo olurdular. Ama gelin görünki onlar yapınca polis gelmiyor ben birisine bağırsam eve geçsem polise beni şikayet etseler ters kelepçe yaparlar. Anlamadığım şey şu aramızda polis olan varmı bilmiyorum ama o anda ben ölüyorum desem demekki gelmeyecek öylemi ? Sora insanlar niye adam öldürüyor...

Geçmiş olsun, Polis malesef Evren'in dediği gibi başka işlerle uğraşıyor. Polisin önünden aynı yerden 4-5 kere döne döne hatta yolu bile kapatarak sözde asker uğurlama konvoyu geçiyor, Polis istifini bozmuyor; hatta 2. veya 3. kez aradığında da telefonda sana giydiriyor.
    Bende havalı tüfek alıp camdan bu serserilerin otomobillerine ateş etmeyi düşünüyorum, nasılsa gelen giden yok.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evin önünde direnişçiler var deseydiniz keşke anında 8 toma gelirdi
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne hallerdeyiz Allah ım sen sonumuzu hayır et.. henüz 20 li yaşlarda ki gençler ne adabı ne hakkı bilirler sürerler adamın üzerine transiti kimlik isterler..
    sabah vardiya değişimi birinin aklı börek-çay da diğerinin yatak-yorgan da

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçende bir yolda sol şeritten hayvan gibi bir harç kamyonu kapatmış geliyor. Arkasındaki polis arabası,kamyon kenara çekilinde hiç bir şey yapmadan bastı gitti. O koca kamyon o hızla soldan gidiyor ve bakan yok

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim muhabbet kuşu balkonda yüksek sesle ötüyomuş diye polis geldi kapıma.. Sitenin otoparkında 3 kişi havaya ateş açtı zevkine belki 30-40 el sıktı 3 kez telefon açtım gelmediler..Polis de bi garip yada sen ben bahtsızız

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çay çok önemli onlarda, eğer çayını bitirmediyse gelmez. Ben de bizim binanın önüne her gün şahin doğanla gelip içki, ot içen yavşakları söyledim, plakasını da verdim hatta ama nafile. Yani ne olunca harekete geçecek polis merak ediyorum gerçekten.

Silvia17
    Misafir
    Öncelikle Türkiye'de polisin mantıklı olarak yaptığı bişi gösterin bana ?
    -Boşa çabalamayın bulamazsınız

Buna ek olarak polis benim cam filmime ceza yazar sen orda mıcırda dönen adamı şikayet edersin gelmez polis her duruma adalet ile yaklaşsa neler neler olacakta işte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)