Ozelligi ne diye en az 5 kere sormuslarkisaca moda bu aralar
![]()
http://www.superstep.com.tr/urun/erk...lunar-23511713
bundan kullanan varmı ? bende bunu düşünüyorum
[SIGPIC][/SIGPIC]
üstüne de dar paça hummel eşofman onun üstüne de adidas yağmurluk tam tarz olunur![]()
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Kız arkadaşım kafaya takmış durumda bunu.
Gereksiz pahalı bence.
Sebebi neydi ki demek geliyor içimden.
Alıp süpriz yapabilmek isterdim de , maddi durumum mantıklı düşünüyorken buna izin vermiyor.
Ayrılıp bi rakı yaparsam belki.
Neyse çenem açıldı bedavaya , bunlar hep züürtlük.
Ucuza denk getiren olursa pm alabilirim
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
aynısı kullanıyorum gayet hoş ilk airmaxım ama bi sıkıntısını görmedim![]()
valla yanlış anlamayında izmir de kekolar bunun üstüne adidas f50 dar paça eşofman giyip köşe başlarında takılan tiplerin ayakkabılarından 400 tl para vermek pek akıl karı değil
Evet denedim o da rahattı ama içe basmamı en iyi Flyknit max ve Vomero tolore etti.
Ben sadece Spor salonunda giyiyorum ve çok sık uzun süre koşuyorum. Koşu için Vomero biraz daha rahat diyebilirim, ama Flyknit in kumaş örgü olması ayağı daha rahat hissettiriyor o yüzden aldım.
Spor ayakkabılar son 1 senede felaket zamlandı ama geçen ay yerli üreticiyi korumak için ithal ayakkabıların gümrük vergileri arttı. Yakındır vitrinlere yansıması. Artık yurt dışından alıcam ayakkabıları.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Yaziktir 500 tl yav ben beden egitimi ogretmeniyim yeni spor aldim 16o tl 500 nedİr ya bide yoksuluz der millet
www.honda-tech.com
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yakında fiyatlar daha da çok artacak
yanılmıyorsam %50 oranında vergi zammı geldi, uzak doğu mallarına sınırlama için.
air max nikedan almıştım 3 ay önce modasını falan bilmem baya rahat 300 tl ye almıştım 3 ay önce şimdi spring blade bakıyorumda erzurumda adidasta yok istanbulda varmı gelmişmi acaba mağazalara?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)