O zaman konu açılsın izmir buluşma falan diye bu cuma toplanalım uyarsa eğer herkese.
Printable View
O zaman konu açılsın izmir buluşma falan diye bu cuma toplanalım uyarsa eğer herkese.
Güncel çekelim plan program yapılsın :)
Izmir deki tsi lari biraraya getirelim tanismis oluruz
ta çifteye gitmeyelim :D cem bornova falan diyodu mert. cemle bi konuşsana :)
kokorec yıyelım bornovada:) bak acıktım yıne:)
Engin de denemek için cupra arıyordu görmek için aracını .
Evet İbiza cupram var arkadaşlar denemek isteyen olursa açığım dengim araçlarla
Ewet ortam hareketlendi ozaman cuma aksami ikea nin orda bulusup ilerleyen saatte sasali tarafina geceriz denemeler icin otaraf daha tenha oluyor gruplar halinde denemelere baslariz cok kalabalik goze batiyor sikayet oluyor sonra tadimiz kacmasin
O zaman cuma için kaçta bulusuluyor ?
Bende 2 araç gelmeye çalışırım clio rs ve 207 rc ;)
Cuma aksami 19 20 arasi toplanmaya baslariz biraz muhabbet edip denemelere baslariz
Benim garage ın (3. sanayide) tadilatıda bitiyor arkadaşlar. Saat 8 sonrası kimse olmadığından tam sanayi buluşması ayarlayabiliriz. Kimse şikayetçide olamaz poliste gelmez. Oturma takımlarını alırsam şehrin merkezinde dahi istediğimiz gibi toplanabileceğiz.
Lokasyon olarak herkese eşit uzaklıkta. İsteyen roll yapmaya çıkar, isteyen oturur çayını kahvesini içer.
cuma sımdı yer ve saat belirleyelim...19:00 20:00 arası nerde toplanalım
Ankara asfaltında roll yapın demiyorum :) Şimdi yazanların %80 i roll yapmayacak zaten. Toplantı amaçlı geliyor. Tanışıp kaynaşmak isteyen, roll kaidelerinde anlaşanlar sırayla çıkıp roll yaparlar geri gelirler. Hiç roll yapmayacaklar sa ortamı görmüş olur.
Buluşma belli oldumu ? bende gelebilirm tanişmiş oluruz