abi senin mekanda saat 19:00 20:00 arası toplanıp. sohbet muhabbetten sonra sasalıya gidebiliriz bence
Printable View
abi senin mekanda saat 19:00 20:00 arası toplanıp. sohbet muhabbetten sonra sasalıya gidebiliriz bence
Mekanda toplanmak daha iyi olur sıkıntı yaratmazlar ben güzelyalıdayım mesela bornova yerinde 3.sanayi daha güzel bir seçenek
3.sanayide nerde toplancaz srk nin ordami
eski srk dielim artık. Yeni Plasti Dip Garage. o cadde hem geniş hem baya müsait. Reis oto nun karşısı. Köprünün bir alt sokağı. İleriye dönük pilavcıda ayarlarsam cuma sohbetlerini buradan başlatırız.
Hangi gün olucagı bellimi tevzi makarası dagaldı biraz geç olsun :)
Eğer bizim şirkette toplanacak isek 406 sokak no:7 reis oto karşısı. 3. sanayi içinden geçen köprünün bir alt paralel sokağı. Yada birmot hasar danışmanlarının olduğu otoparkın karşısında kalan sokak :)
Biz zaten içeride çalışıyor olacağımızdan sürekli oradayız. ***** araç vs parça kaplıyoruz sürekli. Yalnız bir yandan taşınmamızda sürdüğünden misafirperverlikteki eksiğimizi şimdiden mazur görmenizi diliyorum.
İstediğiniz saatte gelebilirsiniz. Saat 9 itibari ile tüm sokak çıkışları baryerle kapatıldığından metro istasyonuna bakan ana girişi kullanmanızı öneririm. Kime geliyosunuz dediklerindede 406 sokak no 7 eski srk shop diyebilirsiniz.
Playstation henuz yok mu tarkan abi ! :)
Oturma takımları bile ogüne yetişirsedua edin :) Bomboş 400 metrekare şuan. Hergün malzeme taşıyoruz içeri.
Kolay gelsin abi, cuma gunu olmasa da siz yerlestikten sonra ilk firsatimda hayirli olsuna gelir bi pes atariz :)
Abi o zaman daha uygun bi zamanda gelelim senin oraya işin gucun arasında bide biz ayakaltında dolaşmayalım :)
saat 20:00 itibari ile zaten normaldede olsa iş yapmayız. Buyrun herzaman beklerim.
saat 20:30 21:00 arası tarkan abinin mekandayız o zaman
Ozaman Karsıyaka tarafından gidilecekse beraber gidelim ben bilmiyorum Tarkan abinin dükkanı :D