Patapatapata yapcazmi abi:)
Printable View
Bence ayrı ayrı takılmamak lazım sonucta tanısılsın kaynasılsın ordan roll isteyenler yapsın diye konusuluyodu ki saat kaçta rolle baslıyacaksınız ki ?
Suanda en rahat rollencek yer cuma gunu icin sasali , hafta arasi olsa balcova narlidere de musait ama bu ara asfalt calismasi var , bunu dusunerek saat 10 gibi sasali hali sahada toplanilip , muhabbet tanisma kaynasma sonrasi otoban cikmak daha makul , cuma gecesinin yogun oldugunu dusunurseniz zaten 11 den once otoban cok kalabalik olur kimseyi tehlikeye atmaya gerek yok , heleki bornova otobaninda basmak gibi bi tehlikeye hic gerek yok derim , ben sik giremiyorum twlefonum 5075876948 kim organize edicekse bana bi mesaj cekicersin kirk yilin basi bi geleyim dedim yalan olmasin :)
Tabikide bana uyar , isterseniz basi kim.cekcekse vatsapta bi grup kursun eklesin herkesi haberleselim
Bende orda olucam bi aksilik cikmazsa.
Numaraları ö.m ile atın kuralım grup
Vatsap grubu kurulmustur numarasini buraya yazani eklerim saygilar herkeze
0532 297 69 97 ekleyin gari benide :)
0553 290 26 48 benide ekleyin 1.4 TSİ fr ile ordayız tanışmış oluruz :)
05076333449 benide ekleyin madem sertac :)
Sebilimiz ve sallama çaylarımız hazır :) roll yapacaklar hususları orada görüşebilir. Roll yapmayacaklar ise misafirimiz olup ortamla tanışabilir.
Dediğim gibi 3. sanayi 406 sok no:7. eski SRK shop.
Beyler cuma aksami ikea nin otoparkinda 19 20 arasi toplanicaz 2 adet 207 rc 3 adet 207 lemans ve bir adet polo gti gelecek arkadaslarla orada bulusup oradan cigli organize halisahalar tarafina geceriz denemeler icin :-)
ege bölgesının en hızlı s2000üni seçelim demiştim gelcem diyenlerden ses çıkmadı facede, sökük olmayan başka arabalarlada denenebilir 80 260 arası
Ne alemde buluşma şimdi nerde buluşulcak son durum ne ?
0507 3154991 whatsupp grubuna ekler misiniz
yağmur varmış sağanak dedi bültende sanmıyorm yarış olacagını
Ne yani yağmur var diye kimse basmıyor mu :D
nerde kaldı eski roller @onur_S
Başladı zaten inceden yagmur
Aksama kadar bisey kalmaz
Biz bizim 3. sanayide birkaç yazılımlı ve stok tsi grubu olarak buluşacağız.
Anlaşılan herkes farklı yerlerde buluşuyor :)
akşama sağnak olabilirmiş, aman dikkat arkadaşlar ...
1.4 tsi yazilimli polo veya rocco grubu varsa aksam.denemek.isteriz
207 rc ci arkadaşlarlada denemek isterim 60-240 tüm herkesle uyar arkadaşlar
İki grup olarakmı toplanılıyor ayrılıgamı düştük
Buluşma ikeadamı yoksa 3.sanayidemi ? son durum hk bilgi alalım.
Sagnaktan dolayi biz dagiliyoruz
Biz ikeanin orda kopru altindayiz 15 arabayiz yagmur dindi
Yagmur yagmaydi herkezin gazi yerindeydide :)saglik olsun vardir bi hayir , suan galiba burdaki cogu kisi vatsao grubta var galiba , hafta ici bi kacamak yapabiliriz ;) grupta olmayanlar icin numaram 05075876948
05492510235 eklerseniz sevinirim:)
05061315638 benide kaydedermisiniz ?
arkadaşlar varmisir bugun toplanalim diyen ?