Ben ikea da arkadaslarla toplanip ordan ilerleyen saatlerde cigli organizedeki bankalarin ordaki halisahada oluruz
Ben ikea da arkadaslarla toplanip ordan ilerleyen saatlerde cigli organizedeki bankalarin ordaki halisahada oluruz
Konuyu okudum karaburundayım yetişirsem direk sasalıya geçerim ironwolf senle denerim muhabbet edecek arkadaşlar tarkan kardeşin uygulama merkezinde olur yurucekler sasalıda hem otoban kalabalık olmaz hemde rahat yururuz gecenki gıbı araya giren arkadaşlar uzulmesin
Hayirli forumlar bende bayagidir uzagm roll gecelerine , dostane bi gece olucaksa bende gelebilirim, 180 hp civari yeni bi corsam var dostane denemeler yapabilirim![]()
Bence ayrı ayrı takılmamak lazım sonucta tanısılsın kaynasılsın ordan roll isteyenler yapsın diye konusuluyodu ki saat kaçta rolle baslıyacaksınız ki ?
Suanda en rahat rollencek yer cuma gunu icin sasali , hafta arasi olsa balcova narlidere de musait ama bu ara asfalt calismasi var , bunu dusunerek saat 10 gibi sasali hali sahada toplanilip , muhabbet tanisma kaynasma sonrasi otoban cikmak daha makul , cuma gecesinin yogun oldugunu dusunurseniz zaten 11 den once otoban cok kalabalik olur kimseyi tehlikeye atmaya gerek yok , heleki bornova otobaninda basmak gibi bi tehlikeye hic gerek yok derim , ben sik giremiyorum twlefonum 5075876948 kim organize edicekse bana bi mesaj cekicersin kirk yilin basi bi geleyim dedim yalan olmasin![]()
Tabikide bana uyar , isterseniz basi kim.cekcekse vatsapta bi grup kursun eklesin herkesi haberleselim
Sebilimiz ve sallama çaylarımız hazırroll yapacaklar hususları orada görüşebilir. Roll yapmayacaklar ise misafirimiz olup ortamla tanışabilir.
Dediğim gibi 3. sanayi 406 sok no:7. eski SRK shop.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Beyler cuma aksami ikea nin otoparkinda 19 20 arasi toplanicaz 2 adet 207 rc 3 adet 207 lemans ve bir adet polo gti gelecek arkadaslarla orada bulusup oradan cigli organize halisahalar tarafina geceriz denemeler icin :-)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)