User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: ikinci el otomobil fiyatları

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies otomatik alayım dedim bebe doğunca temmuz başı. otomatik 98 leri 20k lerde görünce gittim 2005 otomatik pug 307 aldım 22k tl ye en full modelini. hem de daha 97k km de.. sokarım böyle piyasaya arada 7 yaş var km var. donanımı var. ies i geçtim 1.4 is lere bile 20k isteyen var yahu daha ne diyim.. geçen sene polo gti alsaymışız süpermiş..

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ies otomatik alayım dedim bebe doğunca temmuz başı. otomatik 98 leri 20k lerde görünce gittim 2005 otomatik pug 307 aldım 22k tl ye en full modelini. hem de daha 97k km de.. sokarım böyle piyasaya arada 7 yaş var km var. donanımı var. ies i geçtim 1.4 is lere bile 20k isteyen var yahu daha ne diyim.. geçen sene polo gti alsaymışız süpermiş..
    mantıklı olan da bu zaten, bazı markalar dısında diğer araçların fiyatları hemen hemen aynı. Arkadasım 16 bin liraya 2001 mitsubishi carizma aldı beyaz sunrooflu canavar gibi lpg takılmamıs 1 parça boyalı sadece tertemiz çok memnun yani takıntılı olmamak lazım
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

kurtlukaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SLH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 Senesinde C180 nin 70 bin tl den başladığını hiç sanmıyorum.C200 Almıştuk 2008 model full 110 bin tl idi.
    Daha çok bir model rağbet gördüğünde ölüsüde diriside alıp başını gidiyor.1.4 is ler corsa c ler.
    hocam haklı olabilirsiniz ama 2009 yılında çok iyi hatırlıyorum 78 bin tl den başlıyordu , sizin aracınız belki 1,8 olduğu için fiyatı biraz daha yüksektir , daha yüksek ötv dilimmine giriyorya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bir tahminim var eğer fiyatlar bu şekilde kalırsa bizim gibi mantıklı insanlar gidip 2. el araç almaz , çünkü ikinci el ile sıfır arasındaki makas çok az tabi nahsettiğim 1,6 lt kadar arçlar için , herkes sıfır araç alırsa , bu çakallar da arabalarını satamayacaklar , ve son durum avrupadaki gibi 2. el araba para etmeyecek . 55 tl bütçem var , gidip kıçı kırık arabalara o paraları vermem , şahsi fikrim bekleeyeceğim gerekirse ocak ayına kadar , ocak ayındada 2014 model sıfır araç alacağım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtlukaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bir tahminim var eğer fiyatlar bu şekilde kalırsa bizim gibi mantıklı insanlar gidip 2. el araç almaz , çünkü ikinci el ile sıfır arasındaki makas çok az tabi nahsettiğim 1,6 lt kadar arçlar için , herkes sıfır araç alırsa , bu çakallar da arabalarını satamayacaklar , ve son durum avrupadaki gibi 2. el araba para etmeyecek . 55 tl bütçem var , gidip kıçı kırık arabalara o paraları vermem , şahsi fikrim bekleeyeceğim gerekirse ocak ayına kadar , ocak ayındada 2014 model sıfır araç alacağım
    Bizim gibi 30 bin parası olanlar napsın 0 olsun diye gidip 4tekerlek bi direksiyona (symbol Dacia Tata v.b) mı gömsün Parasını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3387. kez aynı konu açılmış ha gayret düşecek piyasa..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sevo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim gibi 30 bin parası olanlar napsın 0 olsun diye gidip 4tekerlek bi direksiyona (symbol Dacia Tata v.b) mı gömsün Parasını
    Yada 20 bin lirası olan napsın? Sıfır alamaz zaten.

Bir yanda 2000 model İes diğer yanda 2006 model symbol.
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 aydır araç arayışındayım 30-40 bin aralığında.... inanın hangi araca baktıysam sahibinden olarak hepsi al-satçı çıktı,sorsan arabayı 3 yıldır kullanıyor e-devletten baktığımda 2 gün önce satış yapıldığını görüyorum yalan, dolan gırla....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belirli markalar Türkiye'de tutuyor. Şahin doğan donanımında hondalara 20 lira fiyat çekiyolar. Hiç bir farkı yok. Bir yanda fransız arabaları var ağzına kadar dolu ama satılmıyor.

Yıkın şu m.k mun tabularını farklı araçlara yönelin
    Coğrafya kaderdir

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de otomotiv piyasası yükselen bir trendde ilerliyor.
    Talep arzdan daha yüksek. Bu sebeple fiyatlar sürekli artış eğiliminde.
    Piyasanın doyması için tahminlerime göre yaklaşık 3 yıl daha geçmesi gerekiyor...
    Kısa vadede fiyatların düşmesini beklemek hayal kırıklığı yaratabilir.

Birde buna ilave olarak;
    İlginç gelebilir birçok kişiye, internet kullanımının hızla yaygınlaşması sebebiyle ve buna birde alım satımdaki konfor eklenince,
    kullanıcının aldığı aracı 3-5 üstünü yazıp hemen ilana verebilmesi trendde büyük etki oluşturuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam sizn gibi olanlarda bizim yapacaklarımızı biraz bekleyecek ve 30 bin tl gibi rakamlara çok daha güzel arabalar alacak , sakın yanlış anlamayın kötü bir niyetle o cümleyi kurmadım , ama piyasa malesef 30 bin tl ye utanmasa brodway aldıracak kıvama geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim de başıma geldi , aynı olay emniyetten arabayı araştırdım eski sahibi bilmem kim çıkıyo hiç bir akrabalığı yok , sorduğun zamanda da arkadaşımın üstüneydi satmak için kendi üzerime aldım diyorlar

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belirli markalar Türkiye'de tutuyor. Şahin doğan donanımında hondalara 20 lira fiyat çekiyolar. Hiç bir farkı yok. Bir yanda fransız arabaları var ağzına kadar dolu ama satılmıyor.

Yıkın şu m.k mun tabularını farklı araçlara yönelin
    Güzel bir noktaya değinmişsiniz.
    Ben bugüne kadar hep şehir efsanesinin bol olduğu modelleri tercih ettim.
    Hiç birinde de o bahsedilen sorunları göremedim.
    Maalesefki piyasada çok fazla efsane var. Bu sebeple bazı modeller hakettikleri değeri bulamıyorlar.
    Örnek vermem gerekirse;
    Ford Mondeo şanzımanı sorunlu diye bir efsane vardır,
    Araştırdım, kullandım ve gördümkü,
    Tam tersi Jatco ile 330Nm torkta dahi en ufak sorunu olmayan bir şanzımanmış.

Mitsubishi'nin ikinci eli yoktur efsanesi,
    İki Mitsubishi aracımı da çok kısa sürede iyi karlarla sattım...

Önyargılardan kurtulmak gerektiğine sıklıkla değindiğim incelemeyi okumanızı öneririm;
    http://otomobiltestgaraji.blogspot.c...style-cvt.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa bakıyosun s2k ya öyle fiyatlar çekiliyor ki , neden bukadar pahalı dendiğindede , paran yoksa alma diyorlar , arabasının değeri 30 bin tl adam laf olsun diye ilana koyuyor 40 tl ye , arabasını satacak satıcılar ise ona bakıyor bu araba 40 ederse bnmki 45 eder diyip ilan açıyorlar , ve birde çok saçma gelen bir mantık var , adam arabasını alıyo tepe tepe kullanıyo ondan sonrada satacağı zaman güya dost kıyağı geçecek aldığım fiyattan veririm diyor , ulan o kadar zaman o arabanın ekmeğini yemişsin nasıl aynı parayı etsin o araba günahtır be o arabaya verilecek para

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    iki ay önce 10 bine ilanda olan arabalar şimdi 15 bine gelmiş kafayı yicem 15 bin bütçem var borçsuz harçsız araba alim diyorum araba yok mecbur yine kredi kovalıyorum lanet olsun bu piyasayı bu hale getirenlere
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki ay önce 10 bine ilanda olan arabalar şimdi 15 bine gelmiş kafayı yicem 15 bin bütçem var borçsuz harçsız araba alim diyorum araba yok mecbur yine kredi kovalıyorum lanet olsun bu piyasayı bu hale getirenlere
    hocam sakın almayın, gerekirse ocak ayına kadar bekleyin sakın acele etmeyin , şu an bir balon var yakındır patlaması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bir noktaya değinmişsiniz.
    Ben bugüne kadar hep şehir efsanesinin bol olduğu modelleri tercih ettim.
    Hiç birinde de o bahsedilen sorunları göremedim.
    Maalesefki piyasada çok fazla efsane var. Bu sebeple bazı modeller hakettikleri değeri bulamıyorlar.
    Örnek vermem gerekirse;
    Ford Mondeo şanzımanı sorunlu diye bir efsane vardır,
    Araştırdım, kullandım ve gördümkü,
    Tam tersi Jatco ile 330Nm torkta dahi en ufak sorunu olmayan bir şanzımanmış.

Mitsubishi'nin ikinci eli yoktur efsanesi,
    İki Mitsubishi aracımı da çok kısa sürede iyi karlarla sattım...

Önyargılardan kurtulmak gerektiğine sıklıkla değindiğim incelemeyi okumanızı öneririm;
    http://otomobiltestgaraji.blogspot.c...style-cvt.html
    hocam yazınızı okudum çok güzel yamışsınız , bnde de sizinkinde bir önceki kasa var , 98 hp kağıt üstünde ama , ben performansından ve yakıtından çok memnunum , mazda yı bizim ülkemizde çok bilmezler mesela ama bizde mazda 6 vardı kesinlikle bindiğim çoğu üst segment araçtan daha güzeldi

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alırken herkes şikayetçi satınca kimse şikayetçi değil kullanıcam diye alıp fazla para verdim diye yakındığım arabam 2 saatte kapış kapış satıldı ama ben ve beni tanıyan herkes biliyorki çok özel bir arabaydı her anlamda ama gel gelelim herkesin arabası özel herkesinki özel üretim herkesinki türkiyede tek böyle bir özgüven nasıl oluyor anlamıyorum ben bmw piyasasına hakimim ilanlara bakıyorum daha bugün adam 98 model sac sunroof lu arabasına panaromik cam tavan yazmış hem başlığa hem açıklamaya büyük ve kalın harflerle.. cahillik diz boyu ve herkes tüccarlık peşinde bu herkesin hakkıyla yapacağı şey değil malesef dolaylı yada dolaysız ciddi dolandırıcı bir milletiz büyük bir oranda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)