User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: TUNING TORCH Kıbrıs Hakkında Dolandırıcılık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Var bir çelişki ..
    Satıcının para teklifinde bulunduğu hiç bir cümle yok. Ben zaten ürün 10 günde teslim olmadığı için direk paranın geri hesabıma yatırılmasını istedim o süreçten sonra hiç bakmadı telefonuna mesajlarına fakat aynı tarihte Adana ya parça yolladı. Kendisi eğer ben teklif ettim istemedi dediyse yalan söylemiş zaten geciken bir ürün için ben para iadesini istedim fakat o ne cevap verdi nede ödeme yaptı. Dün buradaki konuyu açtıktan sonra gece 12,00 msj yollamış bana 4 aydır ulaşamadığım Ömer;
    Erkan kardeş forumlara konu açmışsın benim için dolandırıcı demişsin diye. Onun yerine firmada duran Faik isimli biriside abi konu yada dava vs açarsan işi iyice çıkmaza sokarsın hiçbir şey elde edemezsin demiş bende burada konuyu açınca gece Ömer mesaj atmış paranı yatıracağım sorunu çözeceğim sende forumda yazdıklarını düzelt diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne olursa olsun iletişimi koparmak engellemek nedir ? bu durumda sıkıntılı olan kim bi düşünsün

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kıbrısta bır tane tıcaret duzgun gıtmedı bır eleman daha vardı buyuk sıkıntı cıkaran hatta gecmıste onunda konusu acılmıstı fuat olması gerek ısmının belkı o adamdır baska ısımle satıs yapmaya calısıyordur dıkkat etmek gerek umarım ucaga bınıp gıtmenıze gerek kalmaz
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adam tam bir sahtekar. Geçen hafta attığı mesajı paylaşıyorum. Forumdan da destek veren arkadaşlar var bu adama tüm mesajlar duruyor hepsini paylaşacağım. Ödeme yaptım yapacam diye diye bana 800 TL para gönderdi kalanıda aynı gün akşam yapacağını söyledi. Yine kayıp bir 5 ay daha ulaşamam. Facebook ta sayfasında yazdıklarım için kendine yeni bir sayfa açmış. Bu arkadaşa güvenen arkadaşlar görsünler nasıl adamla ticaret yaptıklarına...

aRif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maslak oto sanayi'de carbon yapan tanıdığım var işçiliği çok iyi ve fiyatları da uygun. Carbon için yardımı olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aRif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maslak oto sanayi'de carbon yapan tanıdığım var işçiliği çok iyi ve fiyatları da uygun. Carbon için yardımı olurum
    Teşekkür ederim bu ürün biraz farklı birde daha önce Türkiye de örneğine rastlamadım ki kalıp çıkartılmış olsun. Kalıp olsa bence kolay karbondan yeniden çoğaltılması.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 adet sabelt kemer sipariş ettim bakalım 100 lira da kapora gönderdim. İnşallah sorunsuz alışveriş yaparız
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gelisme varmi ?
    Burdan bi kac sey almayi dusunuyordum konu kafami karistirdi...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

alpbodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefonlarını açmama Face ' den engelleme olayı doğru ise ben Satıcı arkadaşın söylediklerine inanmıyorum açıkçası.

DenizKaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir gelisme varmi ?
    Burdan bi kac sey almayi dusunuyordum konu kafami karistirdi...
    Evet aynı şeyi ben dicektim
    samco boru alıcam
    bi gelişme var mı

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda açılan konular forumda kalır silinmez editlenmez
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla adamı tanımıyorum ama bu katakulleli işlerde hep bi cenaze oluyor bi gün anne ölüyor bi gün dayı bi gün amca kısacası işin gereğini yapmamak için tüm sülale ölüyor cenaze işleri hastane işleri devreye giriyor. eğer gerçekten annesi vefat ettiyse allah rahmet eylesin ama hiç inandırıcı gelmiyor artık... inşallah sorun çözülür mağdur kalmazsınız... Geçmiş olsn
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

OkanÇekiç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlgili şahıstan bende bir alışveriş yaptım başlarda beni telefonla kendi aramasına , yazdıklarıma cevap vermesine ürünün 3 günde yola çıkacağını aksi taktirde para iadesini yapacağını söylemesine rağmen ödeme geçilince ne yazdıklarıma cevap verildi ne belirtilen sürede ürün elime geldi .. tam 6 kere tarih ertelendi 1 ayı geçkin zamanda ürünü bekledim .. tabi bu arada google dan aratınac firmayı bu konuyu gördüm sinirlerim tavan yaptı .. Sonuç olarak ürün elime sağlam şekilde geldi bazı eksiklikleri vardı onlarda kargoya verildi .. Lakin burda esnaflığa yakışmayan tek durum yazılanlara cevap vermemesi telefonlara bakmamasıdır böyle bi durumda gecikme olsa bile satıcının kendi belirtmesi gelişmelerden haberdar etmesi gerekir .. takdir sizin
    Gp s2000
    Zc Vtec
    instagram.com/okancekicc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konuya açıklık getirim biriside forumdan çıkıp birde bu adamı dinleyelim diye saçma sapan şeyler yazmasın; ne yaşandı ise harfiyen yazdım sizde görün kimsenin canı yanmasın diye paylaştım, bu adam hala paramı göndermedi hala kendisine ulaşılamıyor iş yoğunluğu nedeni ile kıbrısa gidemiyorum geçenlerde bir arkadaşım ordaydı rica ettim bu adam sahtekar ortalığı dolandırmış iş yerinede gelmiyormuş dendi öylede kaldı. Bana msj attığı tarihten itibaren hiç görüşmedim hep kaçtı telefonları çalıyor fakat cevap vermiyor fakat yeni müşterilere satış işin kaparo ve para alımı yaptığını biliyorum verdikleri hesap numarası başkalarının adına yine arıyorsunuz msj atın diyor eğer msjdaki kişi alacağını istiyorsa engelliyor ama yeni bir parça vs soruyorsa ilgileniyor para istiyor. Forumdaki arkadaşlar hani diyorlardı karşı tarafı dinleyelim belki olay böyle değildir üzerinden neredeyse bir yıl geçecek bir konu vermek isteyen ödemek isteyen adam yüzlerce kez öderdi. Adam birde pişkin pişkin beni bilen biliyor techturkey de çok arkadaşım var arkamdan atıp tutuyor yazıyormuşsun hiç bir hak elde edemezsin gibi saçma sapan büssürü şeyler. Ben gerekli açıklamaları yazdım konuyu tekrar özetliyorum bu adama geçen sene para gönderdim bir kaç kişinin refaransı ile adam parayı aldı kayıp ne parça nede para geri geldi adamada ulaşılamıyor. Bundan sonra da alışveriş yapmak isteyen bu yazdıklarıma göre davransın hala ticaret yapmak istiyorsa o şahısla ona göre yapsın.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)