Adam bu ilanı verebiliyorsa hiç kendinizi zorlamayın.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...62138473/detay
Ben merak ediyorum, hiç mi korkmuyorlar. Bu aralar denk geldiğim yok artık tarzı bazı ilanlar var. Genelde 30-50 fiyat arası araçlar 11binden ilana girmiş. Aracın borcu vardır, yakalatması yoktur, devri verilmeden satış yapılacaktır demişler. Bir de üzerine borcu ne kadar diye sormayın kapatamazsınız diye de azarlamışlar. Bi tanesi de aracın yakalatması vardır, parça olarak satılacaktır demiş. Adamlar çaldıkları aracı sahibinden üzerinden bozsalar kimse napıyosun ne ayaksın demeyecek.
Ara ara km düşürülen araçlar illaki oluyor muayeneden anlaşılmayacak gibi. Ama adam 100bin diye ilan koyuyo ici 400bindeorasını anlamakta bize kalıyor artık.
Bunu çıkaranın allah belasını versin ya, sağa sola gitmek için symbol bakıyoruz '11 , ***** şirket çıkması %99u, ilanlarda 150bini geçen araç pek nadir nasıl anlayabiliriz en sağlıklı nereye göstermeliyiz km ile oynanıp oynanmadığını anlamak için?
bi süre önce sattığım kaputu değişik 2,5 parça tam boyalı sattığım araç şu an kaput değişmeden 2 parça lokalli satılıyorüstelik adam aracı aldıktan bir süre sonra mesaj atıyor bana arabaya kasko yaparken eski sahibinin rent a car olduğunu öğrenmiş ve bu yüzden km orijinal olmama ihtimalinin bi hayli yüksek olduğunu onu kazıkladığımı felan söylüyordu. her cuma akşamı ve dini günlerde de mesaj atar ama işte para işin içinde olunca.... neyse benim yayınladığım ilan ve yeni sahibinden yayınlanan ilan fotoğrafını ekliyorum.
<a href="http://www.directupload.net/file/d/3760/httcjkhg_jpg.htm" target="_blank"><img src="http://s14.directupload.net/images/140929/temp/httcjkhg.jpg" border="1" title="Kostenlos Bilder und Fotos hochladen"></a>
<a href="http://www.directupload.net/file/d/3760/anw2npfy_jpg.htm" target="_blank"><img src="http://s14.directupload.net/images/140929/temp/anw2npfy.jpg" border="1" title="Kostenlos Bilder und Fotos hochladen"></a>
<a href="http://www.directupload.net/file/d/3760/oohn863p_jpg.htm" target="_blank"><img src="http://s14.directupload.net/images/140929/temp/oohn863p.jpg" border="1" title="Kostenlos Bilder und Fotos hochladen"></a>
<a href="http://www.directupload.net/file/d/3760/kmlagpb8_jpg.htm" target="_blank"><img src="http://s7.directupload.net/images/140929/temp/kmlagpb8.jpg" border="1" title="Kostenlos Bilder und Fotos hochladen"></a>
Dürüstlük yaramıyor bizim insanımıza. Benim arabamda da aynı durum var,arayıp 7 bin lira fiyat kırmaya çalışanlar,arabayı kötüleyip sonra son bi fiyat söyle diyenler,adam gelip bakıyor arabaya anlaşmışız fiyatta gösterip alacak dediğim dışında hiç bir şey çıkmıyor durduk yere 5 bin aşağı fiyat teklif ediyor. Dövermisin sabaha mı bırakırsın. Sırf bu yüzden sahibinden ilanını kaldırdım arabanın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81633939/detay
Bu aracı biliyorum, kilometre 3 kere düşürülmüş. Ayrıca 6 yıllık aracı da değildir.
106 nın km sini 1855514 olarak girmişlerdi ( aracın lastik ölçüleri ).. 2000 modellerin km ekranı dijital olduğu için ve günlük km modunda kaldığı için bulamadılar sanırım![]()
Crm performance
kilometre sahtekarligini sikayet edince sonuc alabilirmiyiz ? bi ara vardi oyle soylenti
süper konu olmuş... 2 ay evvel yaklaşık 20 araca gıttım 15 tanesı km dusurulmustu. cıldırıcaktım.
benım anlamadığım .her seye agır kusur yazan tüv neden bu km dusmus araçlara muayne yapıyor anlamış degılım.. artık suçta oldu heralde oyle duydum.. yapacaksın elınde patlıcak serefsızlerın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)