adamsın deli hüsnü:)
Printable View
adamsın deli hüsnü:)
fena sayılmıyacak bir bölümdü,bu ulubey eşşegin ... suyu kaçırdı.adam manyak çıktıı ama bölünm sonunda faka bastı bence..:)
uluğbey faka basmaz vardır planı en kötü kendi kafasına sıkar :P
adam karısını çocuğunu vurdu, kurtlar vadisi böyle psikopat görmedi :D testerede anasını kesmişti hadi onun yine haklı sebebi vardı :D
atraksiyon açısından güzel olsada herkesinde dediği gibi senaryo olark artık iyice zıçtılar
valla polatın yanındaki kadınlar ve adamları olacağına dünya kadar düşmanı olsun :)
Birini öldürmek istiyorsan,
3 ayrı kişinin 3 ayrı uzun namlulu silahının hedefindeyse, birine sıktırırsın...
Konuşmak uğruna maymun olacak gene
Basit bir bölümdü , tek atraksiyon hüsünün kendini bayıltmasıydı:D
Ulubey ölmez sanmıyorum , 2bölümde bitircekleri bir karakter değil
ya zaten anlamıyorum ben ulubey için bunları bunlar içinde ulubeyi öldürmek bu kadar zor değil ki ?
ama bizimkilere iş olsun ne olacak şimdi polat vurabilecek mi ulubeyi ? kafasını vurur anca :D
dengeler muştu dengeler
:hehe::D
ulubey fena psikopat olum :D adamın mimikleri zerre kadar değişmiyo :D
ulubey>alemdar valla hamitleri çağırdı geliyorlar dağdan :D hamitler kim acep :D
aynen bro bunlar 3-5 silahın peşine düştüler ama adam dağdan topluyo emir erlerini :D
bide ne saçma sahnedir o yaa gittiler silahları buldular 10dk sonra ulubey geldi :D
hahhahahahaha :D :D :D aynen kanka bi orası saçma geldi :D :D :D :D
kimleri gördü polat kankaa özel harekat falan hikaye :D
bilal aga, dag asker lafı duydumu bünyesi değişiyor :D
:d:d:d:d:d
Zaza da ulubeyın yaptığını duyunca ii tepki verdi 3bin dene yigenim var hepsini nasıl vuram :D
Polat Alemdar tarafından yurtdışına gönderilen Pusat, Selvi ve Nesrin Çakır, Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanacak bölümünde Türkiye'ye geri dönüyor! Çakır ailesini yurtdışından getiren sebep ne olacak? Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Pusat, ne yapacak? Polat Alemdar ve Ersoy Ulubey karşılaşmasında neler yaşanacak sorusu Kurtlar Vadisi Pusu'nun yepyeni bölümünde cevap bulacak…
Çakırın oğlu Pusat'ı bakalım kim oynayacak?
fragman çıkmış piyasaya
Yazete.com
o ses ne öle ya nesriinnn cıvıttılar
Nesrin diyen çocuk kim acaba..Çok merak ettim :)
bu ne yaa :D :D
ne alaka be kardeşim, ersoydan nesrine bağlamışlar...
eski günlere dönüyorlar...
ersoy nesrine , güllü çakırın kızına , abdül ayı ibonun kızına , polat hepsine:D
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !
benim kaç senedir merak ettiğim bişey var,Çakır ölürken Nesrine bi saat vermişti demişti ki bunu zamanı gelince ona ver..
Bu saatin zamanı ne zaman gelecek ya da birisine verdiler de ben mi göremedim :)
Nesrin çok yaşlanmış bu arada
oooo valla çocuk iyiymiş laz ziya çakır karışımı olmuş tam:D:D:D
bak kalbim güm güm oldu :D çok iyi yaaa :D ama insan anasınada nesrin demezki :D o kadarda büyüyemezler ya yuh :D kaç sene geçti ya :D heyecanlandım bak fena yazamıyorum.
O nasil bi nesrin değiş bilader :D işidim :D:D