pusat konuşunca tüm karizması yıkıldı, bildiğin maymun :)
Printable View
pusat konuşunca tüm karizması yıkıldı, bildiğin maymun :)
pusat fos çıktı :D:D
bebe la bu :D
pusatın sesede bi ayar çekseler bağri
deli demezmi "bu arada ayı dediysek pandada ayı" koptumm kopuyorum
mal oldu ersoy :D
ahhahaha mematide mal oldu :D
linki çıksada izlesem ya
ne kodu la :D:D
Dedim tam dizi yola giriyo iyice saçmaladılar......... O nasıl ses pusatt
ahaa hızbolarda gırdı devreye buyurr
hasektör ömer baba yalan olacak gibi
Ersoy tam kopek ya
Bi sıkamadilar suna :D
aynen ömer baba reklamlar'dan sonra yalan oluyo :(
çok kötü bölüm yaa :)
tam bi şerefsiz bu ersoy yaa :@@@@
harbi ızdırap olcak ersoooy
adam sözünün eri arkadaş :D en son seni önce sevdiklerini dedi sırayı bozmuyo :D
Ulu bey geldı ömer baba ölür veya deli ömer babayı kurtarır,haftaya kadar heycan dorukta!
ömer baba haftaya kaldı :D
pusat yumuşak çıktı :D
bölüm güzeldi ama ersoy n arada gitti oraya
ömer baba ve annesi ölsün.. dizi daha hızlı ilerler..
ömer baba eceliyle ölür ersoyda babayı alır:D:D
tatsız bolumdu.
sınu sacma oldu ne ara gıttın abı ısınlandınmı
ömer baba gidici haftaya, onun öldüğünü gören valide hanım da ölür kesin. Zaten sinyal verdi yorulduk gidelim diye ama nasıl fln dedi.
Bi de kadroya yeniler ve Nesrin Çakır döndü ***** bütçe meselesi birileri girecek birileri çıkacak ...
ulen sevindim ersoy ölücek diye:) ben bile taav oldum adama polat *memeati ne yapsın
yaa bunlar tam totoş memati ambulansdan sonra arabaya biniyo ordan geçerken ambulans yok arkadaş :D
bu ulubey yetkili bir kişiye benziyor :D
nerden izleyebilirim şuan kaçırdım bu gün ya :D
bu yoğun bakımın önünde 2 tane polis durmuyomuydu çay molası verdiler herhalde:D gittikçe mantık dışına çıkıyo hayırlısı :)
mematıde şans yok ya :D ne hevesle açtılar ambulansın kapısını kadın cıktı ıyımı bıde ambulansa telsızle rapor gelmezmı uzuldum valla bı sıkamadılar ersoya
iyice rezil ettiler ya buda iskender gibi 85645874 bölüm sonra ölür kesin.. Herkesi de öldürdükten sonra onun ölmeside bi b.ka yaramaz.. Sıkıcı oldu artık hep durgun geçiyor ilk çıktığı zamanlarından eser yok dizinin
valla ulubey :D daha çok devam etcek gibi görünüyor :D ama ii benzetti polat orası ayrı :D dizide 2 karaktere uyuz oluodum :D şimdi pusatla kardeşide eklendi:)
uyuz olduklarım : ulubey, savcı hanım, pusat ve kardeşi..