vee sonunda mematiyi indirirler :D:D:D:D
sezon finali beyler bakalım ne olcak
http://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-...a-vid-1790382/
tşk
Rıdvan.
Printable View
vee sonunda mematiyi indirirler :D:D:D:D
sezon finali beyler bakalım ne olcak
http://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-...a-vid-1790382/
tşk
Rıdvan.
daha kurtuluşu yok dizi devam etsede mematisiz gider artık :)
Sezonun finali..bence polat memati için istanbulu yakar en az 500 kişi ölür..
Dizi eski tadında değil ama Memati için üzüldüm. Umarım ölmez. Gerçi bilgisayar oyununda bile bu kadar vurulsan ölürsün. ama olsun, Türk Dizisi işte, ölmesin.:)
harmandalı iyiymiş :D
misket oynıycak kadar bozmadılar :D
sezon finalinden bile keyif alamıyorum. mundar ettiler güzelim diziyi. içine ettiler. bildiğin yalaka oldular.
Bence gazi mematiyi vuracak!
beyler dün karşıya geçiyordum bi ambulans geliyo arkadan sessizce bende uzunçayır civarında geçtim sağa yol vermek için,stada doğru gidiyoz öndede bi s500 var yeni kasa adam diyorm neden yol vermiyo plakaya takıldı gözum 06 ab xxx diye plakası var ambulans özel bi hastaneye aitti geçti peşine bitanede 7 serisi yeni kasa bmw ve öndeki mersoyla plaka birebir aynı dedm kurtlar vadisi bu olsa gerek :D ilgincdi onlar stada doğru ben kadıköyün içine doğru ayrıldım bilmiyorm nere gittiler :)
efsane zaza :D :D
güzel de oynuyor :D
Kolvastı oynarlarsa tv yi kapatırım.
reklamlar yüzünden TV seyretmiyorum ya sinir oluyorum :)
pusat salağı vurdu heralde kafayı bulup
gelde yenı sezonu bekle : ) mematıyle anlasamadılarsa gıttı :D:D:D
mematide kemik yokmuş onu anladık
172 Kurşundan sonra ölsün artık :)
pusat vurmadı garson vurdu..ve memati öldüüüüü
sanırım mete'nin adamı vurdu
İcki siseleri icinde silah vardi bence.memati oldu gibi artik
bencede öldü.
memati öldümü bilmiyorum fakat abicim bu sarkıyı tekrar dinlemek süper
memati kesin öIdü voI 376634:D
mematinin vadesi doldu artık pusatı yerine koyarlar bence :) , harmandalı iyiydi
ölsün de bitsin artık dizi yaw.. yeter baydılar... :)
baydı da hala niye reytingde ilk 3 den aşşa düşmüyor tekrarı bile bende bunu anlamıyorum :)
alışkanlıktan izliyoruz napalım... :)
alternatif yok ki , fatmagül diye bi saçmalık var 15 dk birbirine bakarak dizi geçiyor falan türk dizilerinden soğuttular insanı :)
bir Behzat Ç'nin yanında esamesi okunmaz artık kv'nin..
2003 den beri bir fiil izliyorum her yaz tatiline girdimi beklemesi zaman alıyor.
perşembe günleri standart'a bagladım 10 tl antep 2 bear :)
bir kaç defa denk geldim ona öle tam izlemedim baştan sevmeyince gerisi gelmiyor , kurtlarda da var tabi hatalar sahte kısımları falan yok diyemem .
türkü efsane
Yanlız kendı dugununde zil zurna serhos olmak memati karakterine hiç yakısmadı.
Sağır Oda diye bir dizi vardı, onun jenerik müziğiydi "Deniz Üstü Köpürür". Tabii bu şarkıyı Cem Karaca'dan dinlemek lazım, efsanedir.:)
Edit: Bu arada Memati kesin öldü(bence), Çakır'ın vurulduğu bölüm sonunda da kendi seslendirdiği bir şarkı vardı, bu da öyle.:) Ufak bir ayrıntı olabilir.
daha dönüşü yok kızıda emanet etti , abisininde mezarına gitti bütün koşullar tamam :)
Yeni Sezonda Memati Yok!
Kurtlar Vadisi'nde Memati şoku!
Bir devir sona erdi...
07 Temmuz 2012 Cumartesi, 12:17:42
Geçen sezon TNT'de ekrana gelen fenomen dizi "Kurtlar Vadisi Pusu", yeni yayın döneminde atv'de yayınlanacak.
MEMATİ ARTIK YOK!
Yeni sezon öncesi dizinin ana kadrosunda seyirciyi çok şaşırtacak şok bir gelişme yaşandı. İlk bölümden itibaren Polat Alemdar'ın can yoldaşı Memati karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gürkan Uygun artık dizinin ekibinde yer almayacak.
"YENİ SEZONDA OLMAK İSTEMİYORUM"
Milliyet'in haberine göre, Uygun dizinin yapım şirketi Pana Film'e "Artık başka işler yapmak istiyorum. Yeni sezonda olmak istemiyorum" dedi. Şirket yöneticileri de Uygun'un kararına saygı gösterdi. İki çocuk babası olan Uygun'un bir süre dinlendikten sonra yeni projeler yapmayı planladığı öğrenildi.
Kurtlar Vadisi'nde Memati artık yok, Kurtlar Vadisi hangi kanalda?-HABERTÜRK
çok kan kaybeder o zaman dizi, izleyici açısından.
diziden çıkması artık koymaz da bu saatden sonra başka dizi vs.de çok tutuncağını sanmıyorum ..
Çakır' ın emanetini, elinde büyümüş kızı kendine karı yaptığından beri benim en nefret ettiğim karakterdi, sevindim.
Yani eskiden beri en sevdiğim karakterlerden biri olan Memati için bunları yazacağım aklıma gelmezdi ama senaristler her zamanki gibi öldürmeden önce zorla nefret ettirdiler.