bu diziden ne zaman biri aysılsa hep geriliyor iş yapamıyor tutunamıyor
Printable View
bu diziden ne zaman biri aysılsa hep geriliyor iş yapamıyor tutunamıyor
Kac sene oldu baslayali 1O oldu heralde? Ne istikrarli adamlarmis gik demeden yillardir ayni dizideler
ilk fragman geldi
Milliyet - Kurtlar Vadisi Pusu - Yeni Sezon 162.Bölüm Fragmanı
Memati buseferde ölmese gidip bizzat vuracaktım.
off off off..
sımdı ne olucak mematının konusmasından ölmicek gıbı : )
bakarsınız korku ya kaçarlar ruh falan :P
Halkına zulmeden esad rejimine karşı suriye'ye girerler bu sezonda:D
İnşallah kimse izlemezde , 3.bölümden sonra kaldırırlar şu saçma diziyi yayından...
dandik tnt de günü 2. kapatıyordu kesin kimse izlemez ;)
Memati yerine polat gideydi
Yeni bölüm fragmanı gelmiş,, Polat döktürüyor gene :D:D:D:D
dizinin başlangıcıda çok iyi olmus hee,,, başka dizi izlenmez, kv pusu uykunuzu kacırır falan,, :D:D:D:D
Kurtlar Vadisi Pusu 163. Bölüm Fragmanı
Tşk
Rıdvan.. :icon_tup:
keyfimizden değil korkumuzdan he :) , polat çok kilo almış tombalak olmuş resmen bakalım mematiden sonra nasıl gelişcek mevzular :)
geçen bakim dedim reytinge nedir diye 14.2 mi neydi , normalde kuzey güney muhteşem yüzyıl vs. 7.01 falan alıyorlar gerisini düşün işte :)
polat ı seslendiren adam nezle olmuş :)
Yohannes devam ediyomu hala bu dizi :D
:D iyice bozdular .
Suriye ye falan sallıyor :D
İlk çıktığında neydi be, Elazığ'da sokakta bi tane insan kalmazdı perşembe akşamları
Saruhan Hünel'de katılacak deniyor diziye ne kadar doğru bilemiyorum.
Tipi fazlasıyla uyuyor k.v'ye zaten :)
bir kaç tane tiyatro oyuncusu katmazlarsa kadrolarına bence eskisi kadar izlenmeyecek.
yeni fragman komedi :D
Bi bitmedi ... :D
bu saruhan hünel yakışmaz bence diziye.ersoy ulubey karakteri çok iyiydi onuda çabuk öldürdüler :)
millet yeni bölüm fragmanı çıkmış, çatışmalar canlı bombalar falan bölüm güzel :D:D:D:D
tşk
Rıdvan :icon_tup:
Kurtlar Vadisi Pusu 164. Bölüm Fragmanı
her bölümü kaçırmadan izlediğim tek dizi ilk başladığında lise 2 ye gidiyordum kaç sene oldu halen devam ediyor ve ilk günkü heyecanla izlemeye devam ediyorum
Aynı şekilde bende perşembe akşamları iptalimdir :D
perşembelerin vazgeçilmezi :D
kara reis ya :)
140.bölümden sonra izlemeyi bırakmıştım. millet bayağı bir övmeye başlamış. merak etmeye başladım tekrardan :D
Dizi hala devam ediyormu yahu kac sene oldu.
yeni bölümler diziye değişiklik katmış,güzel güzel izlemeye devam :)
10. senesi :)
bu bölümler sağlam ama dizi yi bir mastürbasyon gibi görüyorum artık.
kendimizi avutturacak şeyler gösteriyorlar hep.
eskiden beri izlediğim için izlemeye devam ediyorum sırf.
dün kü bölümle resmen sağlam bi dönüş yaptılar bence , reytinglerde de ortalığın aklını almışlar , 10.seneside olsa izlenebilirliğini sürdürüyorlar :)
Hala seyrediliyor .yine çok başarılı bir bolüm olmuş..
bölümler başarılıda ben kendimi tatmin etmek uyuşturmak için izliyorum diziyi. yoksa ortadoğu bizden soruluyor ne teröristlere haddelerini bildiriyoruz ne de elimizde böyle cengaverler kaldı.
bir de resmen esad rejimine *** atıp duruyorlar medyanın, emperyalist güçlerin ve başımızdakilerin istediği gibi..
Millete palavra anlatmaya devam etsinler.
Yandaşların işlerine gelir. izlerler..
Cahil halkın da neredeyse hepsi izliyor..Herşeyi anlattıkları kadar tozpembe sanıyorlar.