ölede yaptı zaten sonunda anlamadan daha yerleştirdi ama memeti cabuk anladı işi oda vurdu polatın sofraya salata getirdiği sahnede tam komedıydı :D
Printable View
memati gamzeye süper konuştu, röportaja gelmedim kemiklerini kırmayım :D:D
O patlama ne komikti öyle..Ewde efekt yapsam daha güzel olurdu=)
Patlama sahnesi cidden rezildi.
Tünelde arabayı tıra koyacaklar vs ötekini uzaktan kumanda ile yürütcekler, adamlar da anlamayacak gecen zamanı, kac km bu tünel? Cok sacma olmus.
Uzaktan kumanda olayı var, haberlere konu olmustu yapmıstı bi rahatsız, orada sorun yok da adam gibi patlama sahnesi yapmaları lazımdı kurtarmaları icin...
Memati de erkeklik yaptı ölenin karısına göz dikilmez falan filan, sonra gitti kıza artistlik yaptı yakısmadı :)
Abdulhey bence Mematiyi döver :D
Patlama sahnesi 1kere çekilebilcek bir sahne onuda beceremediler herhalde bu sefer verdiler fırına:)
Abdül bencede mematiyi döver :D ama mematinin bu bölümde ki oyunculuğu süperdi
Muro bomba ya Memati'nin arkasından gülüyor Memati döndüğünde korkuyor:D:D
Muro olayı da cok sacma olmus, zaten her reklam arasında baymıslardı bir de dizinin icinde reklam yaptılar.
mematinın oyunculugu cıdden superdı ya :D
ama abdül dovecek bence cok fena :D:D
muro filmini kurtlar vadisinden izledik ztn o biraz zor görür 10 milyonmuş :D
memati iidi bu bölümde patlama tırttı cidden
bu bölümün kalitesi düşüktü sanki biraz,zaten hikayenin karı kız mevzusu girince konu biraz yavşamaya başladı.....
peki şekerim fuatın gamzeyle bir daha görüntülenmesi sonucu memati , kazıma ne yapacak sizce :)
kazimdan vazgecer gulum :) Abdule de ole dedi ya zaten :D
yalan rüzgarına doğru ilerliyo dizi :D
patlama tırttı...memati bombaydı harbiden hakkını veriyor ben bile korktum valla.aşk meşk ön plandaydı.memati dayak yicek abdül den...:D muro,çeto onlar komedi zaten.Kol kırılır yel içinde kalmaz:)
Kurtlar Vadisi yayından kalktı!
Polat daha İskender'i yakalamadı. Muro'nun akıbeti belli olmadı. Memati, Abdulhey hesaplaşmadı. Vadi hayranları şokta Show TV aldığı ani bir kararla diziyi yayınına ara verdi... Peki şimdi ne olacak? Show Tv'nin içinde bulunduğu ekonomik sebeplerden ötürü Pana Film'in yapımcılıklarını yaptığı Kurtlar Vadisi ve Eşref Saati dizileri yayını askıya alındı... Ocak ayında Pana Film ile Show Tv tekrar masaya oturacak...
Detay için mynet : http://haber.mynet.com/detail_news/?...e=05Aralik2008
Aşk-ı Memnu tavsiye ederim perşembe akşamı.
Sanırım yine kanal d yolları göründü.. en azından artık 720p cozunurlukte release ler gelir torrentten emule den.
karamehmet batıyor belliki yapıkredide parası olanlar paraları çeksin. turkcell kullanan hattımı iptal ettiriyorum ulen diye sert çıksın :) milyonlarca dakika turkcell den hediye olur kesin.
karamehmet batmıyor karamehmetin artık çukurova holding umurunda değil..
ırakdan petrolden kazandığı parayı bu güne kadar çukurovadan belki kazanmamıştır davaları bile takip etmiyor kendisi..
deselerki holding battı umurunda olmaz..
ayrıca atv ye geçicek diye biliyorum ben..
zaten son dönemdeki dizinin senaryosuda..
tamamı ile bu hükümetin propogandasına döndü..
Kurtlar Vadisi yayından kalktı!
Polat daha İskender'i yakalamadı. Muro'nun akıbeti belli olmadı. Memati, Abdulhey hesaplaşmadı. Vadi hayranları şokta Show TV aldığı ani bir kararla diziyi yayınına ara verdi... Peki şimdi ne olacak? Show Tv'nin içinde bulunduğu ekonomik sebeplerden ötürü Pana Film'in yapımcılıklarını yaptığı Kurtlar Vadisi ve Eşref Saati dizileri yayını askıya alındı... Ocak ayında Pana Film ile Show Tv tekrar masaya oturacak...
http://haber.mynet.com/detail_news/?...e=05Aralik2008
Hep ayni hikaye. Afedersiniz de yalama oldu dizi. Ya kaldirsinlar yayindan yayinlamayin bidaha yada biraksinlarda millet rahat rahat izlesin.
vadi yayından falan kalkmaz bı sekılde yayına dewam eder ama eşref saati icin aynı seyı soylıyemıcem muhtemelen kalkıcaktır ama vadıye devam ederler
Kurtlar Vadisi Pusu hayranları için kötü haber! En olmadık düşmanlarla bile başa çıkan Polat, krize yenik düştü.
Dizilerin kaldırılmasının ekonomik nedenlerden olduğu söylenirken, Show TV'nin Pana filme uzun zamandır ödeme yapmadığı da ortaya çıktı.
Taraflar konu ile ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçınırken, kararın alınmasında Pana Film'in geciken ödemelerinin yattığı gelen bilgiler arasında.
Benzer olaylar ekonomik krizin yeni başladığı dönemde de de yaşanmış, Show TV bölüm başına 750 bin YTL'yi bulan ödemeden indirim yapılmasını istemişti.
Pana Film'in geri adım atmaması üzerine ise 'Kurtlar Vadisi Pusu' tekrar bölümüyle ekrana gelmişti. Önümüzdeki günlerde görüşme olur mu olmaz mı bilmiyoruz.
Ancak yaklaşan bayram dolayısıyla 'zorunlu tatil'in en çok dizi ekibinin işine yarayacağı muhakkak.
Kaynak: Milliyet
geçenlerde habertürkde canlı yayında gökhan kırdar öldüm de uyandım şarkısını söylemişti bence çok güzel söyledi canlı olarak
http://www.youtube.com/watch?v=PnPM1mKx2MM
Vadi harbiden yalama oldu hee..polat iskenderı tam yakalayacekken kebap iskender kacıyor..araya muro fln dahıl oluyor..bugunde ztn gecmıs bölumu verıyor..hayırlısı ne ise o olsun :D
bitti güzelim dizi ya:(
Varmı buakşam yeni bölüm peki ?
yeni bölüm yok eski bölüm var şu an
10 Gün süre vermişLer show tw ye yoksa kanaL değişicek diye.
Bence bu iş de biraz miLLeti heyecanLandırmak için uzuyor yoksa reyting rekorlari kıran bir dizi yetkilileri ile show tw bu kadar haftadir karar alamıycak mı..
bildiğim kadarıyla show tv nin sezon başında yayına sokupta ardından geri kaldırdığı dizilerin hepsiyle mahkemelik olmuş yüklü miktarda tazminat ödemek zorunda kalmış o yüzden maddi sıkıntıdalarmış
Bence böyle yapmakla izleyiciyi soğutuyorlar. Birkaç foruma baktım böyle millet ateş püskürüyor...
Kurtlar Vadisi Pusu Show Tv ile köprüleri iyece attı. Bir kanalla görüşmeye oturdu bile...
İsmi Show Tv ile bütünleşen Kurtlar Vadisi Pusu'nun kanal değiştireceği artık herkes tarafından biliniyor. Dizinin Kanal D'ye ya da atv'ye geçeceği düşünürken dizi yapımcıları herkesi ters köşeye yatırdı. Pana Film'in Kanaltürk'le pazarlık halinde olduğu söyleniyor.
Önce Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü yayınlanmadı. "Eyvah kriz Vadi'yi de vurdu. Dizi yayından kalktı" derken dizinin yapımcılarından bir açıklama geldi. "Evet Show Tv ile aramızda maddi problemler var. Ya hallolacak, ya da dizi başka kanalda yoluna devam edecek"
KANALTÜRK'LE GÖRÜŞÜLÜYOR
Görünen o ki Show Tv ile Kurtlar Vadisi Pusu yapımcıları iyice köprüleri atmış. Çünkü kulislere göre yapımcılar Akın İpek'in sahibi olduğu Kanaltürk'le görüşme halindelermiş...
Aslında bu görüşmenin ilk işaretleri dizinin senaristlerinin ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın Kanaltürk'te Medyatik programına konuk olmalarıyla verilmişti. Orada senaristler daha kendilerine böyle bir soru sorulmadan "Kanaltürk'e transfer olacağımız için değil, arkadaşımıza destek vermek için bu programa katıldık" demişti...
kaynak : www.milliyet.com.tr
Muroda mı kanal türke çıkmıştı röportaja hemde wadiyle aynı anda??ben yannış hatırlıyoda olabilirim...
kanaltürk ii değil ya bence seyirci kaybı yaşarlar 4 buyuk kanaldan biri olsa daha iidi ..
kanaltürk ü dinci tayfa almamış mıydı??:beuj:
Yaf kanaLtürke gider mi hiç o dizi yapmayın haber bence yalan.
KanaL değiştirmek insanı soğutur 4 büyük kanaL haric başka yere gitmesi dizinin finito oLmasi bence.
BöyLe bir diziyi kanaLtürke kaptirmazLar.