bu ezelde face off yöntemimi var şimdi ben anlamadım :)
Printable View
bu ezelde face off yöntemimi var şimdi ben anlamadım :)
şimdi o 300c nin RTE plaka olması tesadüfmü acaba :D:beuj:
rte plaka dimi :)
geldi aydın aman davut tataroğlunu kaldırdı :)
ıskender duygusallastı :)
alperde gitti öldürüyorlar herkesi
edit : ölmemiş :D
sıkamazzzz
çok kötü bitti resmen..
sonu iyi olacak ama :)
demedı deme ıbrahım bu polat iskenderın ısını bıtırır :D:D:D:D:D
Polat'ın arabada gece görüş sistemi mi vardı yahu
haftaya biterecekmi yoksa iskender ile izmaritçinin isini :soru:
mafya dizisinde oynamakda zor biraz fazla zam iste :D diger bölüm vuruluyosun :D
kötü olsa hiç polat usta lpg reklamı yaparmı :) delikanlı adamın gazı atiker sıralı sıradan degil sıralı :)
istermisiniz 1 numara tayyep olsun, ne makara olur he :)
bence iskenderle iş birliği yapacak
Kaçırdım şu son bölümü ya
Sevdiğim bi dizi olmasına rağmen,cuma günleri milletin yürüyüşünde bi değişiklik oluyor :D
begendım bolumu..
herkesde su kelı mrk ettı yalnız.. cevat çok ılerı gıttı..
ayrıca o alperınde ben taa.... herıf hıcmı bı ısı beceremez ya her seferınde fıyasko herıf..
bence konusturucakk sonra cevatı ındırıcek ve kelıde ındırıcek :)
Roket fenaydı ya:D
Kanal degisikligine gidildi dizi hosuma gitmemeye basladi.. O goruntu kalitesi falan bilmiyorum .. Hele ki son sahne neydi bugun .. Rambo bicagini mayina vurdugu an ki patlamayla birlikte herifin ucusu .. Vadi bana kabak tadi vermeye basladi valla .. Ezel guzel Ezel .. Yine kenan yine acilar ahha :D
iskenderin hastaneye girerken aracının plakasına dikkat eden varmı :D
bence polat isko ya bişey yuapmıcak. iskender kel gelcek onu bekliyom dicek :D kel kaçıp gitçek cevat çıra gibi yancak :D
yalnız gladyonun fragmanında şu dikkatimi çekip duruyor. yeni dönemde köşkün sahibi değişmezse ülke elden gidecek gibi birşeyler söylüyorlar, acaba gülden mi bahsediyor ?
turgut özaldan bahsediyor.
ne alakası var
sonucta turk dızısı hersey olabılır unutmuyalım cuneyıt arkın flimlerinı :)
valla ben ınternetden baktım dızı 10 dakka daha kısaldı her hafta kısalıyo zaten moka sardı gıttı
Ezel dene dizi ıyıde bu kenanın butun dızılerde bı şekılde bıyerlerden koşeyı donmesı nasıl oluyo onu çözemıyorum oynadıgı butun dızılere bakın
kanal değişim yaramıyor bu diziye daha öncede olmuştu bence yine showa geçerler hem görüntüdede fark vardı
bana sorduysan eğer,
filmin özeti bu şekilde.
Türkiye'nin yakın tarihine etki eden olayları anlatan filmde: 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın zehirlenmesinin Musul ve Kerkük’e girmesiyle ilişkisi ele alınıyor. Filmde ayrıca, “Cem Ersever, Gladio’nun hangi gerçeğini öğrendiği için öldürüldü? Kim Washignton’dan gelen telefonla darbe girişiminden vazgeçti? Apo suikastini Gladio nasıl önledi? 28 Şubat süreci bin yıl sürecek iken 5 yılda nasıl sona erdi?” gibi Türkiye tarihini derinden sarsan sorulara ışık tutuluyor.
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümünün perde arkasının da ele alınacağı Kurtlar Vadisi Gladio geliyor. Filmde Özal’ı usta tiyatrocu Sezai Aydın, Semra Özal’ı ise Işıl Ertuna canlandırıyor.
http://www.yazete.com/Iste-Gladionun-Ozali_18789.html
http://www.yazete.com/pics/news/0309...83210177_3.jpg
Imf yüzünden diziyi kaçırdım varmı acaba link izlenebilecek ?
çok bişi kacırmamışssın be koray leşti bu bölüm tabancayla baukalı adam vurdu falan filen aynı yani :D
bide ilginç olan polat biladerim 100 metreden tabancayla sıkıyor üstelik vuruyor ve hatta adam ölüyor ama bu cevatın tabanca bozukmudur nedir 1 metreden vuruyor kimseyi öldüremiyor illa yakması lazım adamın tabancası iktidarsız mıdır nedir bence o nedenle yakıyor ben çözdüm olayı yoksa polatın tabancasından bulsa alacakta gairibim bulamıyor yazık yoksa taşırmıydı benzindi bidondu kirpitti ne uğraşacak
-Yılmaaaz bu ne
-Bela ağam
-Ne yapmalı
-Yeni tabancanızla sıkın ağam belki bu sefer ölürler bunu polattan çaldık :D
bence vadı eskı bolumlerı daha guzeldı en azından orda abuzer komurcu vardı :) bırde it vardı :)
67. bölüm fragmanı
http://www.youtube.com/watch?v=2gJydWmnJr8
Pek güzel olmamış fragman cevatta penguen gibi koşuyor.