space grey efsane sattı şaşırdım
eski iphone kullanıcılarının hepsi 64 ve 128 tercih etti genel olarak ve stoklar sıfırlandı
16 bulması daha kolay yeni tanışıcak herkes 16 yeter mantığında![]()
piyasanın bu durgunluğunda çok güzel satışlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
icloud oldugu icin 64gb'in pek mantigi kalmadigi gorusundeyim. Dun ben cihazimi aldim. fiyatini yazmayayim burdan ayip olmasin![]()
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
3 gündür Plus'ı kullaniyorum kesinlikle cok memnunum buyuklugu kimse dert etmesin çok ergonomik bir telefon.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Ilgilenenlere duyurulur
http://www.techturkey.com/forum/show...ver-gt-1999-lt
Benim ellerim nispeten kucuk sayilir, cok rahat kullanabiliyorum. Ayrica kenar yapisi sayesinde cok rahat bir tutusu var. Rahatsiz etmiyor. Pil bekledigimden cok cok daha iyi cikti. Sabah 10 da aldim bugun kurcalamaya basladim, instagram, swarm , check in ler foto cekmeler , internette sorf vs ile suanda havaalanindayim ve 1.5 saat rotar yedigim icin durmadan nette gezinip telle konusuyorum ve sarjim %52 suanda. Aldigima kesinlikle degdi.
23" Fiat 500e LaPrima
Bu arada butun istanbula baktim, istinye park, kanyon, özdilek park, metrocity, beşiktaştaki bütün telefoncu dr ler mediaarkt vs plus için hicbirinde spigen kap yok. 6 icin var plus icin yok. Sadece orjinal deri ve silikon kaplar var bnde begenmedim onlari..
23" Fiat 500e LaPrima
6 64gb mı yoksa 6plus 16 gb mı almak mantıklı . Telefonu canlı görüp inceleyemediğim için karar veremedim , sözde fethiye deki vatan getirdi cihazı ama çıktığı günden itibaren cihazı göremedik . 1080p olmasından ötürü plus alınırmı, yoksa plus çok büyük ne yapıcan hiç uğraşma mı dersiniz .
Sürekli telefon değişen bir insan değilim. İphone'dan başkasını da kullanmadım hiç şuanda kafama takılan Taahhütlu iphone 6 ' almaya değer mi 2 sene ? 2.500 tl gibi bir rakamı çıkartıp tak diye vermek istemiyorum 4 seneden beri Turkcell kullanıcısıyım yani şu saatten sonra operatör değişicek değilim o yüzden kafamı karıştırıyor taahhütlü alıp almamak? Aramızda taahhütlü kullanan arkadaşlar varmıdır?
ben bugun note4 u test ettikten sonra çıkışını beklemeye karar verdim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)