Note 4 ne zaman turkcell avea vodafone 'da satışa sunulacak ? Biri 17'si diyor diğeri 20'si biri hiç bilmiyor.
Note 4 ne zaman turkcell avea vodafone 'da satışa sunulacak ? Biri 17'si diyor diğeri 20'si biri hiç bilmiyor.
imzasız..
Aysonuna kadar muhtemelen bayilere telefon gelmeyecek.
6 16gold var isterseniz. Aksilik olmazsa yarın plus gelecek. İsteyen olursa bana ulaşabilir.
6 ve 6 plus kullanıcıları zaman geçtikçe yorum yapsanız çok iyi olur almak için gaz lazım![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Varsa merak ettiğiniz sorular alabilirim Plus ile ilgili?
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
valla 6 64gb var acayip kasıyor bende sürekli takılıyor acil güncellenmesi lazım yazılımda çok bug var.
6 Plus gold 16 gb için fiyat verebiilr misin Carolita..
Fatura kesebiliyor musun? Şirkete alacağım çünkü..
Batarya Plusta gerçekten iyi. 2 güne yakın kullanıyorum. Ekran boyutu büyük ekran ihtiyacım olduğu için benim için gayet iyi, arka cepte kullanılacak bir telefon değil, çoğu ön cebe sığıyor ama rahat olmaz. ben cüzdan ve telefonu elimde taşıdığım için etkilenmiyorum 4 varkende elimdeydi cepte taşımıyorum. Cep için büyük ama.
Günlük eğer çok kullanıyorsun 3G Wifi açık ekran parlaklık açık, 1-1,5saat oyun, swarm, instagram, facebook, safari, telefon görüşmeleri, whatsap vs sabah 8,30-gece 12-1 %10-15 kalır. Normal oyunsuz ve standart bir gün geçiriyorsan arada sırada facebook, instagram,safari vs ertesi gün akşam üstüne kadar götürüyor beni.
23" Fiat 500e LaPrima
Abi 3G'yi sadece akşamları kullanıyorum hemen hemen.Tüm gün geri kalan wifi diyebiliriz.Oyun ya hiç oynamam ya da çok çok az oynarım.Geri kalan sosyal medya ya da forumdayım işte.Ekran konusu beni çok düşündürüyor gerçekten.Bende elimde taşıyorum ancak telefonla konuşurken bile rahatsız olur muyum diye düşünmüyor değilim.Hani gerçekten büyük duruyordu 6'dan.6 tam ideal boyut ancak bataryası çok kötü sanırım.Cebe sığsa iyi olur her zaman elde de olmaz.Bilemedim aradayım çok.
Cebe sığıyor, ceket cebine de sığıyor, benim 3G Wifi hep açık dediğim süreler. Eğer internette çok dolanıyorsan kesinlikle Plus al.
23" Fiat 500e LaPrima
ben 6 da bile zorlandım 5s ve s4 kullanıyorum sen düşün. İhtiyacın yoksa 6+ gereksiz tek elle kullanmak neredeyse imkansız. konuşurken bile insanın elini ağtırı onu tutmak.
Nette çok dolanıyorum.Sırf bataryası düşündürüyor zaten beni yoksa o kadar büyük ekrana çıkmayı istemiyorum aslında.
Abi 6'da sıkıntı yok bende.Eskiden de 4.7" ekranlı telefon kullandım o yüzden sıkıntı yokta 5.5" biraz büyük kalıyor.Note 2'de çok sıkıntı çekmiştim cebime girmiyor, telefonla konuşmak ayrı dert falan o yüzden çok taraftar değilim ama 6'nında bataryası çok düşük geliyor bana.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)