Kim bu riskin altına girer ki.. Para vereceksin ama aracın sana ait olduğuna dair hiç bir belge sahiplik yok.. Adamdan aldık diyelim 5dk sonra ihbar edip arabamı çaldılar demeyeceği ne *****..
Para verip alacak adamlar zaten çalıp parçalayan kesimden veya onlara yakın birileri olur..
Bu arada Allah kimseyi zorda darda koymasın, böyle kötü durumlar yaşatmasın..![]()
Bence telefon bilgisinin olmaması ilan sahibinin gerçekten bayan olabileceğini gösteriyor. Bilmiyor da olabilir, kimbilir ona ne diyerek sattılar.
Dün 20 yaşlarında bir arkadaş geldi benim ustama , yeni 1.4 2001 model sedan civic almış. Tek parça değişen var demişler almış aracı 20 bin TL ye. Arabanın kazasız yeri yok, tavan bombeli, direkler işlemli, torpido tamir görmüş vs vs ellediğin yer elinde kalıyor. Çocuk yıkıldı. Yanımda aldığı adamı aradı telefon kapatılmış.
Çok pis bir sektör her tür çakal var.
banada pert kaydı olan araba sattılar, o zaman 5664 den hasar sorgulanamıyor, vaktimizde çok kısıtlıydı sigortacımızla falanda görüşemedim.
Arabayı aldık, kaskoda gümmmm
Arabada tek parça boya var, değişeni yok. Arabayı abilerimiz Honda'dan emekli kaportacı ve boyacı arabayı ekspertiz etti.
Araç kağıt üzerinde perte çıkarılmış, ekmeği yenmiş. O şekilde yeni alıcısına durumu anlatarak 3000 TL zarına sattım.
Bilenin de başına gelebilir, bilmeyenin de , hep dikkatli olmak lazım.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
o arabaya app plaka diye aynı model ve renk bi golfün plakasını , X bi plakacıya söyler basar takarlar, paşa paşa çevirmeye girmediği sürece sorunsuzca kullanırlar.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)