User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Toyo T1R hakkında??

mrtcn
    Misafir
    dün gece yoğun yağmurda denedim, 1. vites sarıyor, 2. vites sarıyor, 3. vites sarıyor.. ama heralde o su göletinde sarmicak lastikte yoktur =)

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk izlenimlerim güzel değil açıkçası istediğim gibi olmadı aracım yada ben daha fazlasını bekliyordum. kafa hareketleri güzelleşti fakan hiç arkasını bırakmayan aracım bırakmaya başladı zamanla alışaccağız artık

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk izlenimlerim güzel değil açıkçası istediğim gibi olmadı aracım yada ben daha fazlasını bekliyordum. kafa hareketleri güzelleşti fakan hiç arkasını bırakmayan aracım bırakmaya başladı zamanla alışaccağız artık

hangi araca taktın lastikleri..aracın yuksekliği standartmı..

ben taktıktan sonra koniler ve grand control coiloverlar ile stp nin direksiyonunda deli gibi virajlara girdik..ne arkasını bıraktı nede kafayı..
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

OnurS
    Misafir
    Ben lastiği aldığımda takar takmaz perf bekleme bikaçyüz km kullan önce demişlerdi...Nekdar doğru bilemem...

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arızalı bir arkadaşımda var 6 ay filan oldu takalı henüz hiç kaza yapmadı.normalde adamın kaza periyodu ayda en az 1 bazen 2-3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracım focus hb 2003 eski kasalardan. koni+ FK yay mevcut. iyi oldu aracım iyi olmadı değilde daha iyi bekliyordum sanırım. dün gece viraj denemelerim oldu kesinlikle daha stabil aracım. sanırım ben gözümde çok büyütmüşüm. aracıma taktığım lastikler 1180 km lik daha doğrusu aldığım bir aracın üzerinden çıktı o yüzden ilk kullanım peryodu aşılmış. Henüz lastiklerin üzerinde bulunan boyaları mevcut.

neyse denemesine denedimde çok km yapmadım üzerinde. göreceğiz zamanla ama düne göre görüşlerim daha iyileşti.

KemaL
    Misafir
    Fiyatına göre gayet güzel bir lastik. Beklediğim gibi çıkmadı demişsin.Yağmurlu havada da denemeni tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöle söyleyeyim ben sanki daha fazlasını bekliyordum anlatılanlara göre neyse zamanla göreceğiz.

mrtcn
    Misafir
    yağmurda hatta gölet olmuş bir yolda ani fren yapmayı denedinmi? kurudan daha iyi duruyor.. 40'la giderken frene yüklendim kurudan daha kısa mesafede durdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. bu akşam iftar öncesi 1 saat kadar trafikteki vatandaşlardan özür dileyerek biraz terör estirdim. gayet memnunum şuan için sadece çözduğum lastik hamurunun biraz daha geç ısınması kendi biraz kıvama geldikten sonra gerçekten yoldan ayrılmıyor. size önceden dediğim gibi alışmamız öğrenmemiz lazım dedim gerçekten beğendim şuan için e yarından itibaren yağmurlarda başlayacak yağmurdada test ederiz artık

mrtcn
    Misafir
    dediğim fren testini mutlaka yap, benim çok hoşuma gitmişti 50 metrede bir frene asılıyordum =)

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. bu akşam iftar öncesi 1 saat kadar trafikteki vatandaşlardan özür dileyerek biraz terör estirdim. gayet memnunum şuan için sadece çözduğum lastik hamurunun biraz daha geç ısınması kendi biraz kıvama geldikten sonra gerçekten yoldan ayrılmıyor. size önceden dediğim gibi alışmamız öğrenmemiz lazım dedim gerçekten beğendim şuan için e yarından itibaren yağmurlarda başlayacak yağmurdada test ederiz artık
    lastigin üzerinde bir miktar mum tarzı bi kimyasal olabilir , genelde ilk 200km çok zorlamamak gerektigini söylerlerdi , bence hemen limitleri deneme adaş. Hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lastigin üzerinde bir miktar mum tarzı bi kimyasal olabilir , genelde ilk 200km çok zorlamamak gerektigini söylerlerdi , bence hemen limitleri deneme adaş. Hayırlı olsun
    adaş zaten takmış olduğum lastik belirli bir süre kullanılmış bir aracın üzerinden çıkardımda ama hala lastik boyaları üzerinde duruyor. benden önce 1180 km kullanılmış garanti kartında takılan km si ve rot balans kmsi yazıyor aracın üzerinde ki km ile kıyaslandığında 1180 çıktığı için alışma devresi geçmiş anlayacağın.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Islakta çok bence çok çok iyi. Bilakis yağmur yağsada eğlensek diye bekliyorduk bir aralar. Kuru performansıda çok güzel. 2 takım eskittim en iyisi değil ama parasını hak ediyor bence.
    Dediğim gibi. Özellikle yağmurda bulaşan birisi varsa. Ama dikkat et çok küfür yememeye bak. Hayırlı olsun.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğim gibi. Özellikle yağmurda bulaşan birisi varsa. Ama dikkat et çok küfür yememeye bak. Hayırlı olsun.

1-2 sefer kulak pamuğuyla gezeriz artık lastikleri tanıdıktan sonrası normak seyir zaten

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adaş zaten takmış olduğum lastik belirli bir süre kullanılmış bir aracın üzerinden çıkardımda ama hala lastik boyaları üzerinde duruyor. benden önce 1180 km kullanılmış garanti kartında takılan km si ve rot balans kmsi yazıyor aracın üzerinde ki km ile kıyaslandığında 1180 çıktığı için alışma devresi geçmiş anlayacağın.
    anlaşıldı , hayırlı olsun tekrardan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)