insanlar yolda değil pistte hız yapma düşüncesine alıştıkça başımızdakiler bizi yine yollara dönmeye zorluyor. sonra da 10 tane İstanbullu zengin sokaklarda tehlikeli yarışlar yapıyor, fingirdeşiyor derler. yazık..
insanlar yolda değil pistte hız yapma düşüncesine alıştıkça başımızdakiler bizi yine yollara dönmeye zorluyor. sonra da 10 tane İstanbullu zengin sokaklarda tehlikeli yarışlar yapıyor, fingirdeşiyor derler. yazık..
Pistin ordaki evler sikayetci deniyor tam 10 sene once pistin ordaki mustakil evin bahcesinde gri lotus duruyodu bu adammi rahatsiz oluyomus simdi ?
yobazlıkta son nokta vay arkadaş ulan istanbulun zengini dediğiniz bi siz kaldınız zaten zengin kendilerinden başka zengin kalmadı ki ülkede hepsinin altında en lüx arabalar onlarda
hanı bır ara drag pıstı yapılıyordu o ıs ne oldu varmı bı gelısme ??
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Oğa pistte yarışıyorlarmış
Olayların ilk patlak vermesi 2004 gibi yapılan çok kalabılık olan organizasyonlardır, gelen her arabadan otopark ücreti diye belediyecilerin ücret kesmesi ve tek hafta sonunda yüksek para toplamaları ile çözülmüştü.
Daha sonradan az seyircili yada seyircisiz yapılan organizasyonlar belediye görevlileri tüm gün dikilip az para toplayamayınca ve yol üzerindeki esnafa katkısı olmayınca sıkıntı gene patlak verdi.
Toprak pist olduğundan beri oraya çökmeye çalışıyorlarda tüpraş orada inşaata nasıl izin verecek soru işareti.
Ben din kardeşlerimin oturdukları bölgede '' gidip arabalarıyla yanlaya yanlaya fingirdeşiyorlar dedirtmem.''
imzasız..
Onu yıktıkları gün bir protesto yapılabilir, herkes akp il teşkilatlarının önünde sıfır mı çeker burn out mu yapar bilmiyorum ama, bu o.ç'lerin yanına kalmasın bu olay.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Resmi yarışta siz nasıl araba sürüyorsunuz lan diye ralli pilotu tartaklayan zihniyet pistmi bırakır. Yakında o projede iptal olur Toki ev yapar
Yıksınlar ve tüm deniz şeridine koca koca binalar diksinler.
diksinler ki fakirler denizi ancak resimlerde görebilsin.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Kuralları ihlal eden bir durum yoktu. Darp edilen benim hocam ve takım direktörüm. En yakın aracın 100 metre arkadan geldiği yolda şerit içinde lastik isittigi icin oldu. 100 metre sonrada etap vardı zaten. Ayrıca yapılan hareketin kurallara uygun olmasa bile silah kabzası ile darp etme hakkını kim neye göre veriyor? Trafik polisi yokmu?
@omerrs Günün sosyal mesajı senden galiba kurallara uymayan yada uymamış olabilir vatandası yarıscıyı vs.yi tartalama hakkını nerden buluyor ole bir lüksümü var polisin hayırdır
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)