O aquapark ı bir taraflarına soksunlar
Buram buram yalaka yandaşa rant kokuyor
O aquapark ı bir taraflarına soksunlar
Buram buram yalaka yandaşa rant kokuyor
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
bunlar iyi günlerimiz daha neler görücez neler.İyi uykular, tatlı rüyalar güzel ülkemin güzel insanları..
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Verilen şiddetli tepkiyi hiçbir davranış haklı kılmaz elbette.
Haberin kendisine gelirsek, tam anlamıyla saçmalık. Herkes tabii ki de fikrini belirtmekte serbest ancak burada öneriyi sunan kişide insanları ayaklandırma amacıyla yapılan bir konuşma ve plan var. Zaten detayında bakarsanız bir pist için hem ahlak, hem maddi hem de rant açısından eleştirilerde bulunuyor. Nereden saldıracağını bilememiş belli ki. Buradaki en iyi savunma körfez pisti etrafında insanlara eleştirilecek malzeme vermemek olacaktır.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
bu nasıl zihniyet nasıl bi kafa yapısı ben anlayamıyorum. neden hazır kullanımda olan biyer yıkılır avm,otel,aqua park fuar alanı yapılırki başka alanmı yok. mevcut olanı korumak geliştirmek varken nedir bu beton merakı ben anlayamıyorum gerçekten amaç ne nasıl bi rant hırsıdır bu. ne istiyorlarki ağaçtan,böcekten, sudan yeşillikten.
TeamPASAOGLU
pist yasak, gösteri yapmak yasak, balede tayt giymek yasak, tiyatroda muhalif oyun yasak, internette bazılarının belirlediği sayfalar yasak, okulda dövme yasak... peki ne serbest bu 'ileri demokrasi'mizde?
Bize müstehak abicim. O yüzden üzülemiyorum bile.
"vay efendim zenginler fingirdeşiyor" yerine "oradan bizim elemanlar sağlam para kırıyor bol katlı rezidans avm falan bize de güzel sakal atıyorlar" deseler onu bile diyemiyorlar ^'!+++@/
içerisinde gölet yok mu? nasıl bir yapılaşmaya sağlam zemin oluşturabilir ki? hem ne gerek var bu ülkenin otomobil sporuna ihtiyacı yok mu? pist çevresin de bulunan evler daha sonradan geldiğine göre gitmesi gerekenlerde onlar. pist gayette şehir dışında sayılır. hem yanında tüpraş yok mu nasıl sağlıklı kazasız belasız yapılaşma yapılacak? velhasıl ne gerek var hacı pist kalsın orada diyecek bir üye çıkmamış mı? nasıl bir para hırsı bu?
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Adamlar tarihi mirasımızı yakıp yıkıp rezidans avm yapıyorlar, harfiyat işi bu kadar kolay gariban körfeze mi acıyacaklar?
ben şimdi gaza geldim yazdım . bir çoğumuz gaza geldik ama . Bu haberin gerçek bir haber oldugundan eminmiyiz ?
Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...
Taşlanmak istemiyorum ama şu andaki federasyonun ya da geçmiştekilerin hiç mi hatası yok? Pist yapamıyorsun tamam anlıyorum ama elindeki pist için ne yaptın ne geliştirmeler yaptın diye soruyorum bende federasyona.
Bi asfalt bi ses perdesini mi hak ediyordu körfez?
Yazdigimin korku cumburiyetiyle alakasi yok sen oraya gidip kesiciye girip burnout yapinca pisti birakicaklar mi zannediyorsun. Bak neler yapiyorlar pisti kapatmayalim mi diyicekler ? Az onceki konu benzine zam gelince sagda solda 0 cizen insanlarin zihniyetinden farkli degil. 2 gazeteci gelicek videolarinizi cekicek protesto yaptilar diye. 4-5 apaci gelicek ne yaptigi belli degil, halkada boyle gosterilicek sen istedigin kadar davanda hakli ol!
Para lazim mecbur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)