iki tıss latsaydı alırlardıonunda pek giresi yokmuş...
iki tıss latsaydı alırlardıonunda pek giresi yokmuş...
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
lpgnin havadan hafif olduğunu kanıtlarsanız, Türkiye'deki tüm İş sağlığı mevzuatı ve uygulamaları değişir ve efsane olursunuz))
https://www.aygaz.com.tr/#!/Tupgaz/B...LpgOzellikleri
Arkada silindir tank var ise tüplü giremez ! simit tank var ise devam etŞuana kadar giremediğim yer olmadı
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Abartmamak lazım , güvenlik görevlisi air ride'lı aracı kaç kere görmüş olabilir ki tüpü de onun tüpü zannetsin ?
Çoğu konuda yeterince eğitilmeyen güvenlik görevlisinden aracın tüpünün air ride ile ilgili olduğunu anlamasını beklemek hayalden öteye gitmez.
imzasız..
bagaj aramasında güvenliğe air'i göstermek için aracı indirip kaldırırken , arkada sıra bekleyen aracın şaşkına dönmesikeyif vericiydi
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Hacı sen çok ilginç bir adamsın ya. Ne anlar güvenlik air ride dan falan. Ahuahsuas Fizik forumunda toplanan üst düzey fizikçilerde güvenlik görevlilerin e=mc2 bilmedikleri için çok cahil olduklarını düşünüyorlardı.
Hatta geçen gün bir güvenlik görevlisine kalp ameliyatı yapmasını istemişler yapamadı diye türk tabipler odasından üstün cahillik raporu vermişler.
Güvenlik lan adam. Superman gibi bişey falan mı düşünüyorsunuz nasıl hayal ediyorsunuz anlayamadım.
Adamların çoğu lise mezunu dahi değil ahusdhuashd
Çok güldüm teşekkür ederim. Ben aracıma air ride yaptırmadım hiç var olan aracıda incelemedim. Ben görsem o bagajı süphanallah havaya uçurcak hepimizi piç derdim herhalde.
Bende çok cahilim
Edit: bakıp bakıp hala gülüyorum ya asdhaksjhdjsahd @alpbodrum hayran kaldım hayalindeki güvenlik karakterlerine.
Konu niye güvenlik görevlisinin üzerine yoğunlaşmış? Arkadaşlar bu sistemi tanımayan, bilmeyen yüz binlerce insan var. O arkadaş uğraşmak istememiş bence. 2 tıs pıs yapıp kaldırıp indirseydi muhtemelen ikna olurdu.
Trafikte de yasak olan şeye TUV onayi olmayan arabanın fizilsel durumuna.müdahale edilmiş bir
olaydır airride mevzusu guvenlige bakan adam bile bunda kesin yasaklı bir.durum vardir demiş içinden birde.bu.açıdan bakin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)