User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Fransız Araçları ve Opel Tecrübeleriniz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2003 vectra c elegance ve 2006 vectra c facelift aracım oldu.. ikisindende çok memnun kaldım beni ne yolda bıraktı ne arıza yaptı.. vectra c lerin C1 kasalarda yani 2003 -2006 ya kadar olan kasalarda bir yağ yakma sorunu vardır .. ara sıra kontrol edilirse sorun olmaz.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa B-C-D
    Astra H-J
    Vectra C
    kullandık yıllarca. opelle ilgili problemim olmadı. ama opel özel servislerinin çoğu ile problem yaşadım. opel sattıktan sonra ilk arayışım genelde öncelikle opel bakıyorum. fransızlara karşı ön yargılıyımdır. ama en son megane coupe ciddi ciddi düşünmüştüm. çevre baskısı nedeniyle yine 4 kapı bir opel aldım

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Şuana kadar ki yorumlara bakılınca aracın "nasıl kullanıldığı çok önemli" fakat bir gerçek var ki Fransız grubu ve Opellerin elektronik sensörleri hassas.
    Bu demek oluyor ki istatistiklerde her zaman Japonların üst sıralarda yer alması tesadüf değil.

Birazda olsa Japonlar daha dayanıklı.
    Tabi bunda elektronik sensörlerin azlığıda etkili ama artık japonlarda sensörlü gayet dolular.
    Benim çıkardığım sonuç budur.

Mehmet Opc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim ne derse desin opel Astra G H kullandim uzun sene yeni opel corsada ablamda var ve cok hor kullandim banamisin demedi opel arabalari çok saglam oluyor yol tutuşlari mukemmel oluyor kim ne derse desin yeterki bakimlarini zamaninda yaptirin bide işi bilen usta olmali ondan sonra korkmayin bunun garantisini söylüyorum
    Fakat renault diyince tüylerim diken diken oluyor bu kadar basit bir araba olamaz hemen dagiliyor cok kolay ses geliyor saçma sapan arizalar çıkartıyor arabayi kapida dinlendir tekrardan düzeliyor falan bide renaultin servislerinden nefret ettim hepsi cahil cahil mal insanlar yetkili servislerinden bahsediyorum ben renaultin bitek motorlarini severim adamlar çok iyi motor yapiyor diger hiç elektronik ve mekanik parçalari 5 para etmez bir ara peugeot 307 kullandim fena degilde oda hemen dağiliyor içinden takur tukur sesler geliyor Fransiz arabalarindan nefret ederim araba alcaksan ALMANDAN sasmicaksin

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006da 0 aldığımız 206yı kullanıyorum. En ufak konsolda gıcırtı garip ses yok. Sınıfına göre güzel yol tutuşu makul yakıt tüketimi var. Düzgün kullanılan araba sorun çıkarmaz. Bakımını yapmayıp sonra peugeotun heryerinden ses geliyor demek kolay.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun yıllardır 306 gti kullanıyorum, periyodik bakımları dışı servise hiç gitmedim, geçenlerde fren problemi yaşadım oda fren merkezi değişince halloldu, aracı nasıl kullandığınıza bağlı bir durum bence, 306 dan önce 10 yıl kadar da 205 1.9 gti kullandım ki gördüğüm en sorunsuz araçlardan biriydi, debimetre dışında hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım, bence Fransızların en büyük sorunu bol sensor olması, ayrıca iç/dış trimleri hiç kaliteli değil fakat iyi bakıldığında sorun çıkartmayan bir yapısı var.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    96 corsa gsi kullandım çok sağlam bir araçtı mekanik ve kaborta yönünden baya sağlamdı...
    99 F7R kullandım oda bir o kdr konforlu ve sürüş zevki vardı opel kadar sağlam değildi ama mekanik yönden ve kaporta olarak
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    0-220.000km Laguna kullandık heralde arabaya 15.000tl den fazla harcamışımdır, arabayı 14.5'a sattım Serkana.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0-220.000km Laguna kullandık heralde arabaya 15.000tl den fazla harcamışımdır, arabayı 14.5'a sattım Serkana.
    En son herşeyi sıfırdı egzos, alt takım, elektronik sensörler, trim parçaları, poryalar vs.. Şuanda arada bakıyorum Laguna forumuna millet ağlıyor her türlü parçasından sorun çıktığı için. Tamir sevmiyor araba kabul etmiyor, orjinal parça ile değiştirirsen sıkıntı yok.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

ahmet_xy
    Misafir
    2008 yılında 2004 model 1.4 twinport easytronic corsa kullandım. şanzıman beyni arızalandığı için sattım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatımda Fransız araç olarak hep Renault oldu ,ilk olarak clio rxt aldım yaklaşık 50.000 km kullandım 3 sene kaldı standart bobin arızası ,sunroof dişlisi arızası ve devir daim arızası araca o kadarda iyi baktım ama cıkabılıyor yinede, elektronık olarak bısı görmedim ,sonra megane 2 aldım yine bobin arızası ,onuda 30.000 km kullandım elektronik olarak bısı yoktu ,sonra sıfır megane 3 dıesel aldım 6000 km kullandım askere giderken satmak zorunda kaldım ,döndüm yine sıfır megane 3 aldım , deli gibi sevmek ruhumuzda var dedi Müslüm baba bizimkide o hesap sunroof takıntımdan dolayı hep genelde secimim megane 3 oldu su anda araç 22.000 km oldu sadece rutin bakımlarını yaptırdım çok sukur bıseyını görmedik sunroofsuz araç yıne almam ama bundan sonrakı Fransız araç olurmu onu bilmiyorum işte ,bu arada yaklaşık 1 sene astra H kullandım 2006 model herhangı bır sıkıntısını görmedim onuda söylemeden geçmeyelim .

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 c2 aracım olmustu
    servis bakımlı ilk sahibinden 192 binde bir aractı
    benzin göstergesi elektronik miş bozuldu depo dolsa bile yakıt yok gorunuyordu yaptırdım 70 tl mi ne tutumustu
    emme manıfoldu plastık catlamıstı ve basınc kaçırıyordu değiştirdik cıkmasını 200tl gibi bi rakama almıstım
    araç sureklı tıtresımlı calısıyordu volan arızalıymıs debiryaj değişirken değişirsin demişlerdi sorun etmiyormus ama huzursuz ediyordu
    amortisorlerınden ses geliyordu cok lakur lukur kronikmiş servis yapmamıstı masrafı 120 tl ama 3 ay sonra gene yapar dediler
    sağ yolcu koltugunda bosluk vardı fren yaparken flan 5-6 cm sırt kısmı öne geliyordu dişlilerden kaynaklanıyormus tamırı yok dediler değişmek gerekiyorms ama nasıl oldugunu bilmeden halletmiştim
    toplam 4-5 ay kadar kullandım ama sevmemiştim nedense alırmıyım bilmem zaten ön yargım vardı daha cok oldu kullandıktan sonra
    tek guzel yanı cok ekonomik motoru ve parasına göre guzel donanımı vardı

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel Easytronic Corsa C oneren var midir ? Bayan icin dusunuyorum da soru isaretleri var kafamda araba hakkinda ?
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadasımda vardı corsa c dizel otomatik(mercekli farlı stopları beyaz olanlardan spor bilmemne diye geciyordu galiba)cokta kullanmısımdır.
    bayan için yokuşta kalkısta problemi yoksa alın ***** geri kacırıyor. hiç sorun cıkarmadı arkadasıma öyle bakıma gitti geldi okadar.
    1881 - 193

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel Easytronic Corsa C oneren var midir ? Bayan icin dusunuyorum da soru isaretleri var kafamda araba hakkinda ?
    Özellikle C serisi Corsa'da easytronic bakmayın Bi Opelci olarak söylüyorum bunu. Diğer easytronicler gibi değil. Ciddi sorunlu. N konumunda hiç ummadık şeyler açabilir başınıza. Biz yokuşta bıraktık bi gün bi baktık araba yokuş aşağı bize geliyor. A1 hata verme olasılığı çok yüksek.. Bu da şanzıman değişimi anlamına geliyor.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özellikle C serisi Corsa'da easytronic bakmayın Bi Opelci olarak söylüyorum bunu. Diğer easytronicler gibi değil. Ciddi sorunlu. N konumunda hiç ummadık şeyler açabilir başınıza. Biz yokuşta bıraktık bi gün bi baktık araba yokuş aşağı bize geliyor. A1 hata verme olasılığı çok yüksek.. Bu da şanzıman değişimi anlamına geliyor.
    Yokuş aşağı N konumunda bıraktıysanız size gelmesi normal değilmi zaten
    DR. OWL

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    opelin tek vukuatı zaten şu easytronik oldu çok sıkıntı çeken oldu birde hatırlatma yazıyım opellerin plastik kaliteside pek iyi değil benim iki vectramdada kapı içlerinde aynı yerde soyulma vardı biri eski kasa c1 biri yeni kasa c2 idi ama ikisindede aynı yerlerde plastik soyulmalar vardı.. gerçi ufak önemsiz şeyler ama titiz insanın gözüne batıyor tabiki.

aracı nasıl kullandığın nasıl bakdığında önemli.. ben gene olsa gider vectra alırım o kadar memnun kaldım hatta alsam signum alırdım .. iki vectra arası bir passat 1.6fsi maceramda oldu 6 ay sürdüm sattım.. gittim tekrar vectra aldım.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yokuş aşağı N konumunda bıraktıysanız size gelmesi normal değilmi zaten
    Çalışır halde değil. Park halinde ve el freni çekik olduğu halde biz dahil tanıdığım 2 kişide de aynı hata oldu.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizden uzak o zaman Tesekkurler yorumlar icin.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)