cosekar Nickli Üyeden Alıntı
Ehliyetimi almadan once 2004 te sıfır aldıgımız easytronic 1.6 benzinli meriva kullandım 2,5 sene, 40.000 km de sıkıntısız sattık, 2006 ilk arabam h astra 1.3 cdti cosmoydu, sıfır aldım 3 sene sonra 110.000 km de satttım ve resmen arabaya işkence cektirdim, 2,5 sene dip basık kullandım, yazılım yaptırdım, tapagaz kullandım, 2 kere cok buyuk kaza yaptım, (bitanesinde aracın on 3 parcası ve direklere kadar değişmişti ama pert olmadı??), tek sıkıntısı 3 senede 2 kere baskı balata değiştirdim ki 1.3 dizellerde normalmiş. 2010 da Antara vardı, 2 senede 40.000 km bindim, yakıt sarfiyatı dısında en ufak bir şikayetim yoktu, (biraz da hantaldı). En son 2012 de J kasa GTC aldım ve hala kullanıyorum, 9 bin km de aldım 20 bin km de yazılım yapıldı ve yay takıldı, su an 44 bin km de ve en ufak bir tıkırtı trim sesi yok, konforu, yol tutusu, yazılımdan sonra da gidişi de toparladı, kısacası dolu dolu 4 tane opel kullandım, hiçbirinde sıkıntı yasamadım, sadece bir dip not duseyim, su anda kullandıgım GTC haric hepsinde koltuk gıcırtısı yasadım ama serviste vidalarini sıkınca geciyordu...