Chatlaxs nickli Yucel arkadasimiz vatani gorevini yapmakta pm atan olursa bir sure ulasamayacaktir bilginize.
Arkadaşlar şirketlerde fiyat acenteden acenteye değişmez teminatlar aynı oldukça aynı çıkar.
Axa nın A acentesiyle B acentesinin ekranına aynı fiyat çıkar. Fiyatları acente belirlemiyor şirketler belirliyor.
@turkerrr Abi'nin yorumuna ilave eklemek istiyorum.Zaten Genel Müdürlükler böyle bir ayrımcılık yaparsa acenteliğin bir anlamı yok.Şimdi bir tek bu ayrımcılığı yapan bir firma var o da davalık oldu çoğu acentesiyle acenteden aldığı fiyat ile genel müdürlükten aldığı fiyat arasında baya fark çıkıyor.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Ama bir internet sitesi, en uygun fiyat bizde diyerek daha ucuz teklif bulursaniz 4% indirim diyor, ve ben yararlandim
ekran fiyatı değişmez, kendi komisyonundan düşer eksik para alır ama poliçe üzerinde yazan fiyat indirimsiz fiyat olur. yukarıda arkadaşın verdiği örnekteki gibi 545 poliçe üzerinde yazan tutar 19 TL iade yapmışlar. 19 TL için birebir muhattap olacağınız bir acente yerine internete yaptırmak ne kadar mantıklı o da ayrı konu.
özellikle kasko teminatları açısından internet siteleri çok dolu poliçe teklifler vermiyorlar birkaç kere test etme imkanım oldu, tabi müşteriler sigorta teminatları konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığı için;
İhtiyari Mali Mesuliyet
Kiralık Araç Tipi ve Süresi
Asistans
Orjinal Cam
Hasarsızlık Koruma
Mini Onarım
Yetkili Servis Anlaşması
Deprem Sel muafiyetleri
gibi birçok teminat göz ardı ediliyor.
Motoru alali 10 gün oldu 1 hafta önce aldığım motor 364 liradan 750 tl ye yükselir mi sigorta şirketinde ? Çok ilginç fiyatlar gerçekten
690 tl ye yaptırdım sigortayı bir kaç ay önce. geçen birinin tampona sürttüm tutanak tuttuk ama işleme hemen koyma cepten yaptırayım dedim 150 ye boyanır nasılsa diye. sigortadan yapsalar 200 tl olsa benim poliçeye nasıl bir yansıma şekli olur acaba? yoksa cepten yaptırmak gerçekten karlımı olur şu durumda benim için
65 yaşındaki babmaın üstüne aracımın sigortası 308 TL'idi. 21 kasımda biten sigortamı yenilemeyi unuttugumdan geçen cuma %5 gecikmeyle Tam olarak 625 TL tuttu ama onu bile düşşem 580 590 lira. ayıp be %80-100 artış nedir ya çüş .
1881 - 193∞
56 yaşındaki babamın üzerine olan arabanın sigortası 160 tl civarından 370 lere çıktı Alanya plakalı araç ve son yıl kaza bela hiçbişey yok şükür. önceki yıl da bi sürtme var sadece kaskoya giden 900 tl faturalı..
sigorta = borsa oldu, fiyatlar acayip şişmiş durumda.
Farklı bir axa var mı bilmiyorum açıkçası,
Belki bana teklif veren firmalar axa ile çalışmıyordu.
Burada mantık şu mu ?
Ben x firmasında a kişisi adına tr nin hangi acentesinden teklif alırsam rakam aynı çıkar.
O zaman neden millet daha uygun sigorta yaptırmanın peşinde koşuyor (ben de dahil), firmadan firmaya teklif değiştiği için mi ?
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Geçen sene 370 liraya yaptırmıştım sigortayı 03 Eylülde bitti sigortam ozaman 780 TL fiyat vermişlerdi unuttum gitti bugün aklıma geldi tekrar sorgulayayım dedim en düşük veren 1.580 TL verdi en yüksek 4.000 TL şaka gibi yemin ederim
Sektörde elementer faaliyet gösteren 40 a yakın şirket var hepsinin fiyat tarifesi farklı. Ben 6 tanesinin acentesiyim müşterim geldiği zaman acentesi olduğum 6 şirketten fiyat veriyorum başka acentelerle paslaşma yapmıyorum, tabi bende ki 6 şirketten 1'inin her zaman piyasanın en ucuzu olması beklenemez bazen yukarıda kalabilirim burada önemli olan en ucuzu değil en mantıklıyı satmak o da ayrı bir boyut.
Buna çözüm olarak acenteler kendilerinde olmayan şirketler için başka acentelere poliçe kestirerek aralarında komisyon paylaşıyorlar bence hiç sağlıklı bir uygulama değil canı yananlar oluyor görüyorum duyuyorum.
Sigorta yapan arkadaşlar burada ise absis no vermek istiyorum. Yardımcı olacak var mı ? Motorun satışını bugun aldım
tc asbis plaka yazarsanız yarin fiyat veririm goksel@alemdarsigorta.com
Babam arabanin sigortasini 100kusur tl ye yaptirdim diyordu hep yanlis hatirliyorsundur o fiyatlara sigorta kalmadi diyordum sagda solda okuduklarimdan sonra.Simdi aklima geldi policeye baktim Allianz da Agustosta 166tl ye yaptirmis.
Ikametgahi Canakkale, yas 64, 1999 Audi a4 1.8TQ
hocam 100 200 tl o an cebınden cıkmaz ama seneye x3 alırlar yenılerken,keşke cepten yaptırsaydım dersın,hatta nakıt vermek ıstemıyorum dersen illa çevrende %3-5 komısyonla sana nakıt verıp karta taksıt yapanlar vardır onlardan faydalan,kazası olmayan hatta ındırımı olanlara bıle fahiş fıyat cıkartıyorlar bırde hasar eklersen seneye çok pişman ederler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)