Trafik sigortası,kasko,dask,sağlık,seyahat,konut sigortalarınız için pm atmanız yeterlidir.
Trafik sigortası,kasko,dask,sağlık,seyahat,konut sigortalarınız için pm atmanız yeterlidir.
Konuda yazan arkadaşlara özel mesaj attım.
Trafik Sigortası için
2004 C3 1.4 HDi 5 Kapı
Plaka 10 VR 595
Şu ana kadar en ucuz Sigortam.net 733 TL.
Trafik-Kasko teklif için mail adresim teklif@gokselsigorta.com
Trafik-Kasko-Dask-Konut-İşyeri-Seyahat-Sağlık Sigortası teklifleri için pm ya da mail yollamanız yeterlidir.
Kıbrıs'ta geçerli olacak şekilde kasko-sigorta vs için fiyat verebilecek olan var mı ?
teklif@gokselsigorta.com bilgileri mail gönderirseniz yardımcı olurum.
Trafik sigorta teklif için mail attım cevabınızı bekliyorum iyi çalışmalar :)
Trafik-Kasko teklif için mail adresim teklif@gokselsigorta.com
müşteriler sigortacıya fiyat veriyor artık :)
Ankara da yardımcı olabilecek var mı
15 ayrı şirketten fiyat çalışıyorum.
Bugün yeniledim aracımın trafik sigortasını, Mapfre sigrorta son kademe indirim, 67 plaka ikamet Zonguldak, 406 TL ödedim...
Trafik sigortasında iddaalı fiyatlar için pm atabilirisiniz :)
Sigorta sektöründe Kasko-Trafik kesmeye yetkili tüm şirketlerden poliçe hazılıyorum.
teklif@gokselsigorta.com mailden ulaşabilirsiniz.
ethica sigorta nasıldır ? kaza bela durumunda karşı taraftan küfür yemeyelim
Bana 2k TL sigorta çıkıyor daha uygun çıkarırım diyen varsa atayım bilgileri.
Fiat palio 1.3 multijet kamyonet aldım.Sigortası bana ortalama tahmini ne çıkar?üstüme alacağım ilk araç olacak.
15 farkli sirketten fiyat alismasi yapabiliyorum. Teklif almak isteyenler pm atabilir.
25 şirketten teklif veriyorum.En uygun fiyatlar için pm atmanız yeterlidir.
Gün içerisinde whatsapp'tan ulaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 'trafik, kasko, dask, konut' hertürlü sigorta işleminde.
0506 319 2891
Pendik te Göksel abi vardı forumda herkes ona yaptırırdı. en uygununu söyler yapardı isteyene numarasını verebilirim. Gerçi görünce yorumu yazar kendi :)
Teklifleriniz için pm atmanız yeterlidir.
almayı düşündüğüm aracın sistem üzerinden exper raporuna ve kazalı resimlerine ulaşabilacek ,yardımcı olacak varmı aramızda ?
Şirketten bayan arkadaş 2014 Merso B180 almış ağır hasar kayıtlı olduğunu bilerek. Fakat kasko yapılamadığını aracı aldıktan sonra öğrenmiş.
Kasko yapılabilmesi konusunda yardımcı olabilecek, fikir-teklif verebilecek var mıdır?
Bilgileri pm atarsanız bakarım. Daha önce adına kaskolu araç varsa onunda plakasını yazarsanız indirim uygulanabilir.
Kasko fiyatlari ne durumda? Beklesek fiyatlar duser mi artar mi? Ön görmek mumkun mu?