Ben teşekkür ederim Onur abi, memnun oldum tekrardan.
Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle inşallah.
Tech'teki arkadaşlara hizmet sınırsız :)
Merhabalar. Sigorta yaptiricam fiyat alabilir miyim.
Tc:26086550642
Plaka:16EM848
Ruhsat Belge Seri No:966091
Edit: plaka ayni kalicak.
Asbis Referans no: 2015040311244519457
Valla temmuza doğru bir fiyat da ben öğrenecem. :)
Bende Bayburtlu Emre kardeşime burdan da teşekkür ederim. Cidden komik bir ücrete sigortamı yeniledi :)
yaklaşiık 10 yerden fiyat aldım ve hepsinin altına inebildi Emre.
Emre hocam :) bana da bi pm atar mısınız ? kim olduğunuzu bulamadım 1 motosiklet 1 araba ikiside yenilenecek
ben de bi kasko fiyatı alabilir miyim? 2008 model dizel peugeot 308 aracım. araç annemin üzerine ama hangi bilgileri vermem gerekiyor bilmiyorum.
Mikrop ali orhan abi ile operasyon tamamlanmıştır CCD ile rahat gezebilir
Bugün ulaşan arkadaşlara ilgilerinden ötürü teşekkür ederim.
Forumdan pm yoluyla arkadşlara gecikmelide olsa dönmeye çalışıyorum, gün içerisinde foruma pek bakamıyorum
İmzamdaki bilgilerden gün içi her daim ulaşabilirsiniz
Saygılar
Ben de geçte olsa emreye teşekkür ederim. Hem sigorta yaparken hem de aracı sattıktan sonra sigortanın iadesinde hemen halletti işimi
evet teşekkür ettim, demek ki bi daha araba alırsak tescil tarihini önemseyip direk kaskolucaz. Şu an kol spec oldu :D
dikkatli kullanalım :D
http://afsadhaber.com/wp-content/upl...uk-258x300.jpg
Konuya bi güncel çeksem sigorta bitmek üzere veya bitti bitecek 1 2 fiyat aldık tanıdıklardan ama daha uygunu varmıdır yardımcı olacak var mı?
98 şahin s araç diğer bilgileri fiyat vercek arkadaşlara p.m atarım
" chatlaxs " abi en uygun fiyat için cok tesekkur ederim .
Konuyu geç gördüm ya, sabahtan da kasko ve sigortamı yenilemiştim.
Daha iyi fiyat çıkarsa cayıp başka firmadan yaptırma hakkım oluyor mu :) Dolmasına 1 ay var daha, zamanı gelmeden yeniledim.
Bilgiler aşağıda en uygun teklife göre bende yaptırayım sigortamı.
Absis no: 2015042014484344308
T.c. no : 56620060498
Plaka : 34 NIC 27
Aracın plakası değişecek. Sigortayı önce mi yaptırmalıyım sonra mı bilmiyorum? 5. aracım ama ilk plaka değişikliğim.
İyi akşamlar 2011 model renault master 13+1 aracımızın sigortası 16 haziran da bitiyor, en uygun fiyat için yardımcı olurmusunuz rica etsem.
Bilgiler için ne gerekiyorsa ona göre yazacağım, şimdiden teşekkürler
hdi sigorta hasarsızlıgı en ust kademede olan kullanıcılara arac marka model sene farketmeden 40 tl ye 5000 80tl 10000 tl yaklasık fiyatlara kasko yapıyor.Bilgisi olan varmı?
Ozelden numaranı yollar mısın.
Ben ikinizi de kastedmedim yanlış anladınız :)
Benim de teklif alma imkanim varsa PM bekliyorum :)
Sıfırbeşyüzotuzbeş 645 05 05
Mehmet Abi Bağcılar Emniyetin orda dükkanı
Yiğitten aldım numaranı derseniz whatsappdan hemen dönüş yapar.