benim bildiğim, hatta yaşadığımı aktarayım.
sigorta poliçesi yapıldı ardından iptal oldu... kdv ve diğer masraflar tarafına yansıtılıyor.
benim bildiğim, hatta yaşadığımı aktarayım.
sigorta poliçesi yapıldı ardından iptal oldu... kdv ve diğer masraflar tarafına yansıtılıyor.
Acentem Pendik Çarşı'da Doğu Mah. Namık Kemal Cad. No:12 - Pendik - İstanbul
Acente Tel : 0(216) 390 73 98 - 0(216) 390 27 29
mail: goksel@alemdarsigorta.com
Acil teklif almak için 0532 374 02 22 den ulaşırsanız daha hızlı yardımcı olurum.
Bi zahmet bende fiyat alabilir miyim?
06FF0135
Asbis:2016012910462805017
TC: 51652146516
İstanbul anadolu yakası maltepe, bostancı, kartal ve pendik civarı trafik sigortası yaptırabileceğim tanıdık yardımcı olabilicek var mıdır?
Özel bilgilerinizi açıktan yazmayın beyler
bu ay sonu trafik sigortam bitiyor yaklasık 4 senedir axa sigorta ile çalısıyorum geçen sene %20 hasarsızlık indirimle 275 tl'ye yaptırdıgım sigorta bu sene %25 hasarsızlık indirimim olmasına ragmen aldıgım fiyat 612 lira gibi bir rakam bende Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Sigorta Bilgi ve G trafik prim karşılaştırması yaptım nedir değildir diye şu sekilde bir fiyat tablosu çıktı sigortacı arkadaşlardan zahmet olmazsa bir açıklama almam mümkünmüdür birde aldığım fiyat son zamlardan sonra uygunmudur.?
http://i.hizliresim.com/qMl5gd.png
Bende kontrol ettim, sadece yaptırdığım sigorta gözüküyor diğer şirketlerde veri bulunamadı yazıyor, neden acaba ?
sbm tablodaki ve gerçekteki rakamlar çok farklı o yüzden tam net rakam için fiyat alınması gerekir.
Kiymetli abiler ben 100cc bir motosiklet alacagim 2.el olarak fakat sigorta fiyatlari beni geri itiyor. Yardimci olabilecek var mi bana net rakam verebilecek. Ona gore motoru satin alacagim yoksa vazgecicem bu sevdadan
Bir düzenlemeden söz ediliyor yürürlüğe girdi mi bilgisi olan var mı?
Dün Axa dan kestirdim 885tl düz en le me var düzenleme yok:)
biraz önce axa'dan %20 hasarsızlık indirimi ile 98 honda civic için 620 liraya sigorta yaptırdım.sigortacı arkadaşlara bir sorum olucak %20'den fazla indirim olmuyormuş dogrumudur ? yoksa sigortacı bizimi koparıyor.