Hakan, çok teşekkür ederim
Hakan, çok teşekkür ederim
Bi güncel çekelim konuya :)
Detaylı araştırmayla en hesaplı/kaliteli şekilde tüm sigorta işlerinizde yardımcı olabilirim.
Geçen sene hasarsızlık indirimi yokken 3100 TL ye yaptırdığım kasko için 5600 TL teklif aldım %30 hasarsızlıkla. Normal midir bu artış?
Diğer aracım da 3000 TL idi geçen sene, hanım ufak bir kaza yaptı, far tampon değişti. 28.000 TL tramer işlendi. 3500 TL ödedim. Saçma geldi 5600 TL lik hasar almamış araçta
O kadar çok değişken var(mış) ki
Misal benim aracım titanium, ama ilk poliçe kestirdiğimizde vay be ne kadar artmış dedim
Sonra bir kontrol ettim ki, poliçe trend x olarak kesilmiş
Sigortacıma niye böyle yaptın dedim, önceki poliçesi trend x miş dedi
Düzelttik; kısaca selam verip borçlu çıktım, bir fark da ona ödedim :)
Bir de ikisi de aynı anda mı kesildi, gün gün bile fark edebiliyor(muş)
Kasko ve trafik işlemleriniz için yardımcı olabilirim. Özellikle kasko branşında fiyatlar konusunda iddialıyız.
mustafa.celik@tekinsigorta.com.tr mail atmanız durumunda fiyat teklifi vermek isteriz özellikle siteden yazdığınızı belirtirseniz tüm arkadaşlara elimizden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Sigorta için mail adresim teklif@gokselsigorta.com
instagram gokselsigorta
Forumdan çoğu kişi beni tanıyor.
Mailde hızlı geri dönüş için cep numarası mutlaka yazalım.
Tüm Sigorta ürünlerinde poliçe kesiyorum.
Bana 10 bin tl çıktı yüzde 40 muafiyetli, geçen sene sıfır muafiyet 7 bin tl idi.
teklif@gokselsigorta.com bilgileri gönderirseniz teklif hazırlarım.
yakın zamanda tüm sigorta ürünlerinde risk primleri artacaktır.
sigorta yaptırmak için ulaşabilirsiniz.
GOKSEL SİGORTA
kasko fiyatları uçmuş beyler. Geçen yıl 1700 tl verdiğim bu sene 4200... Ben düşer diye beklerken neredeyse 3 katına çıkmış. 2010 cooper s
Fiyatlar sürekli güncelleniyor bugün aldığınız rakam yarın güncellenmiş ve artmış olabiliyor.
Sigorta teklifi almak için bana DM atmanız yeterli.
Sompo japan kaskoda çeşitli meslek gruplarına %15-%20 indirim yapıyoruz.
en uygun kasko teklifini Pdf olarak whatsapptan yada mail olarak alabilirsiniz.
mail: teklif@gokselsigorta.com
Sigortacı arkadaşlara, abilere bir sorum olacak
Tramersiz aracıma, aracım park halinde iken, başka bir araç çarptı kapıma. Tutanak tuttuk, karşı taraf %100 suçlu bulundu.
Karşı tarafın trafik sigortasından aracıma kendi bulduğum bir servis boyasız göçük yaptı.
Benim tramer kaydıma bedeli gözükecek şekilde işlendi bu tutar.
Artık böyle mi, hep böyle miydi?
Daha öncede benzer bir durum yaşamıştım, tramer tarihi işlenmişti ama miktar yazmıyordu.
İşlenen tramer çok değil 2000 lira gibi bir rakam ama araç boyasız tramer olması sinek mide bulandırır hesabı oldu
Sigortacı değilim ama yeni başıma geldi; Park halinde ki aracıma farın köşesinden vurdu, karşı taraf (mülteci) %100 kusurlu ne dediği anlşılmıyor..
Tampon tırnağı kırıldı kaput ucu boyasız düzeltildi far değişti 22.000 tramer işledi..
Meblağnın çoğu plastik aksam (far 17,000 TL) değer kaybıda açamadık..
Görünürde bir şey yok ama olan bizim tramere oldu..
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...r-zam-7075389/
Ben dün yaptırdım zorunlu trafik sigortasını. Quick Sigorta diye bir firmadan. 1020 TL ücret çıktı ancak 1060TL ye teminatları 2 katı olan bir poliçe yaptırdım.
Geçen yıl 400TL civarıydı rakam. Allianz'dan kaskom olduğu için sigortayı en ucuzundan yaptırıyorum.
herkese selamlar
bugün okudum haberi
artık zorunlu trafik sigortaları her ay %2,5 zamlanacakmış otomatik ve sürekli olarak
doğru okudum ve doğru anladım değil mi?
Abi sizede çok geçmiş olsun. Demek ki böyle işliyor artık sistem. Görünmez kaza dedikleri bu işte
Benim şansım kapı düzeltilip, plastik çıta değiştiği için meblağ ufak kaldı.
Arabam 2002 ve km'si maddelere göre yüksek olduğu için bende değer kaybı talep edemedim.
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun ufak tefek olurda..
Zoruma giden şu sigorta kasko eşek yüküyle para öde, karşı taraf %100 kusurlu olsun tramer sana işlesin..
Sonra değer kaybına girmesin, satarken anlatmak zorunda kal.. Benim suçum ne?
Başkası vursun arabam alttan pert olsun bir şekilde ama kaporta boyasız olsun, sonra onu tramersiz boyasız diye satayım, böyle mi daha iyi?
Alıcı olarak düşünürseniz şu anki sistem en iyisi, varsa başından geçen bir şey yazsın sicilde. Basit şeyler için de bana mırın kırın edecek kişiye satılık arabam yok benim, size de tavsiye ederim. İyi mal bir şekilde satılıyor
Değer kaybı alamamak tabii ki talihsizlik
aynı fikirdeyim ama gel gelelim şu gerçeğin de farkındayım, bizim insanımızın çoğu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayılıyor dolayısı ile buna düzgün ve gereğince yapılmış bir tramer kaydını anlatamıyorsun çünkü tramer=ağır kaza eşleşmesi kafaya yerleşmiş bir kere
Ben öyle imada da mı bulundum? Neyse tabiki söylenir, anlatılır.. Anlatmak istediğim talihsizlik boyutu; ben balkonda kahve içimi içiyorum, boyasız arabamı nizami park etmişim, birisi gelip 30bin liralık zarar veriyor ceremesini ben çekiyorum.. Bu kadar yani yoksa sadece benim satacağım araç için geçerli bir durum değil alacağım arabada da aynı şekilde bir şeyle karşılaşabilirim, arabanın altın değerinde olduğu dönemde neden durduk yere 100gr. altınım 90a düşsün.. Ticaret yapsam risk aldım kaybettim derim burada ki risk benin aracımı park etmem mi oluyor.. Bu mantık saçma geliyor bana başka bir sistem kurgulanabilir.. Yoksa ben demiyorum araçtaeksik kusur gizlensin.. Anlatabildim umarım..
O açıdan haklısınız ama hayata gözlerimizi açtığımız anda belli riskler almışız zaten. :D Olay Adem'e kadar gider :haha: O elmayı yeme riskini alması sonucu hepimiz bunları yaşıyoruz :p
Neyse goygoy bir yana; her an her şey olabilir maalesef. Mevzu şeffaf olabilmekte. Amerika'da Carfax Report diye bir şey var keşke bizde de tek noktadan öyle veri alabilsek. arabanın ilk bayiye inişinden itibaren vergi levhalı herhangi bir işletmeye kaç km'de ne zaman girip ne işlemler yapılmış onun özeti, bulaştığı herhangi bir kaza raporu varsa onları vs alt alta koyup veren bir sistem var. Orada görüyorsunuz ne var ne yok ama boya&değişen bakan yok tabii ki, sorsan kimse bilmez aldığı/bindiği arabanın neresi boyalı. Geçmişte salvage yani "pert" damgası vurulmuş mu, tekrar toplanıp rebuilt damgasıyla mı geziyor yoksa hep clean mi kalmış ona bakıyorlar sadece.
Boya değişen ve değer kaybı mevzusu bizim üçkağıtçılığımız yüzünden kendi kendi topuğumuza sıkmamız tamamen. bu haltı yiyen toplasan belki 1000 kişi ama ceremesini 80 milyon çekiyor
Arkadaslar, aracimin sigortasini yenileyecegim, sigortam sadece 1 tane teklif cikartiyor. Bana teklif calisabilecek kimse var mi?
Tesekkurler.
Tüm Sigorta işleriniz için mail adresim teklif@gokselsigorta.com
Forumdan çoğu kişi beni tanıyor.
Mailde hızlı geri dönüş için cep numarası mutlaka yazalım.
Tüm Sigorta ürünlerinde poliçe kesiyorum.
Trafik ve kaskoda risk primleri bu hafta tekrar güncelleniyor.
sigorta yenilemeleri için mail adresim
teklif@gokselsigorta.com
instagram: gokselsigorta detaylı iletişim bilgileri mevcut.
Geçen yıl 490 lira aldığım fiyat 1425 lira olmuş.mecbur yaptırıyoruz.
Ben de geçen sene 800 liraya yaptırdığım sigortaya bu sene 1350 ödedim, Hasarsızlığım devam ediyor. Sınırsız imm de eklettim ikisi birlikte 1600 lira oldu. Artık sınırsız imm ekletmemek olmaz ihmal etmeyin.
sigorta yapan arkadaş buralarda mı :) honda pcx aldım ona fiyat verirse sevinirim
Hertürlü sigorta teklifi almak için ulaşabilirsiniz
Tüm Sigorta yenilemeleri için mail adresim
teklif@gokselsigorta.com
instagram: gokselsigorta detaylı iletişim bilgileri mevcut.
Her branştan sigorta teklifi almak için DM veya mail yoluyla ulaşabilirsiniz.
sigortateklifname@gmail.com
Bu akşam yine aynı yönden aynı noktada aracıma vurdu bu mülteci kardeşler..
Sadece suriye kırsalında RPG'li Hilux kullanabiliyorlar herhalde..
Sigortası yok, arabasınıda ben kaldırdım bulunduğu noktadan.. Derbriyajı bitik,el freni tutmuyor yaslanmış bize..
Polis mi çağırsam n'yapsam dedim sonra benim lehime bir durum olmayacak gibi geldi 2500 lirasını aldım gönderdim..
Bu vesile ile bitmek üzere olan kaskomuda yeniletmek için fiyat teklifi rica edeceğim sigortacı arkadaşlardan.. Teşekkür ederim..
https://i.hizliresim.com/cidik92.jpg
https://i.hizliresim.com/htxc32z.jpg
Selamlar, 46 Model bir Willy's Jeep var, Trafik sigortası için fiyat verebilecek kimse var mı?
Acente abiler - arkadaşlar, whatsapp numarası vermenizi rica ediyorum.
Beş tane araç için teklif isteyeceğim yakın zamanda, 2 kasko 3 trafik olmak üzere.
Mesaj kutunuz dolu hocam
sigortateklifname@gmail.com mail gönderebilirsen bilgileri bakalım