kardeşlerim pm lerinize attım ruhsatı
Kasko fiyatı almak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Motosikletime zorunlu trafik sigortası yaptırmak istiyorum. Kim yardımcı olabilir?
Bu konu daha da önem kazanır artık :)
Arac sahipleri dikkat! İhlalli geciş sigortaya yansıyacak - Ekonomi haberleri
günaydın,
kasko ve sigorta teklifine ihtiyacım vardır, yardımcı olabilecek biri var mı? Teşekkürler
@GEB pm attım :heyoo:
Kasko ve sigorta doluyor fiyat teklifi için gerekli bilgiler nelerdir
Sigorta için mail adresim teklif@gokselsigorta.com
Forumdan çoğu kişi beni tanıyor.
Mailde hızlı geri dönüş için cep numarası mutlaka yazalım.
Tüm Sigorta ürünlerinde poliçe kesiyorum.
Her branş'tan sigorta için mail yollayabilir misiniz.
info@renpar.net.
1 haftalık gecikme faizini yansıtmadan, geçen hafta verdiği fiyat üzerinden poliçemi kesen @kiraccemal, Cemal bey'e teşekkür ederim :)
09 Haziran'da Trafik sigortam doluyor, var mıdır yardımcı olabilecek?
2018 A3 için kasko teklifi verebilecek kimse varmıdır epey yüksek rakamlarla karşı karşıyayım çünkü :)
Merhabalar,
Cep telefonu sigortası düşünenler bana özelden ulaşabilir.
18’inde kasko ve sigortam doluyor bir kaç yerden teklif aldım, daha uygun fiyat verebilecek arkadaş varsa bilgileri verebilirim.
konuyu çok baltalamadan bir soru sormak istiyorum sigortacı abilere
80 bin normal şekilde hasar kaydı olan bir araç alma arefesindeyim
araç benim üzerime olucak 20 yaşındayım daha önce araç sahibi oldum halen aktif olarak bir aracım daha var hiç kazam vs yok trafik cezam yok çok şükür
merak ettiğim şu kasko fiyatı afaki derecede yüksek çıkarmı ?
tavan hasarlı yapılmış bir focus denk geldi, uygun fiyata alıp binelim diyoruz acaba açık dosyası filan olup satıştan sonra ağır hasar kayıdı düşer mi? satan arkadaş ek iş olarak al sat yapan birisi, ağır hasar kaydı yok dedi ama güvenemiyoruz, sorgulayabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum. Şasi WF04XXGCC4HR88734
@srkns pm attım :)
merhabalar
nette en düşük çıkan rakam 812 tl
bundan daha düşük birşey çıkarmı , sigorta 10 gün sonra bitiyor=
2008 model bir araç alacağım. Kasko yaptırmak istiyorum. 7.seviye hasarsızlık var ama yine de çok saçma fiyatlar çıkar diye korkuyorum. Var mı güzel fiyat verecek birileri?
dün bir tane reno 9 satın aldım sigorta konusunda yardımcı olabilecek bir babayiğit var mıdır? Tercihen avrupa yakasında
şahzımıza 2. araba alsak , sigorta gene aynımı çıkıyor ?
yoksa üstüne alınacak kişinin kazasızlığı vs 2. arabada artı bir etkenmidir?
Trafik sigortasındaki kademeler bunlar
7.basamak %20 indirim
6.basamak %15 indirim
5.basamak %10 indirim
4.basamak %0 indirim
3. basamak %20 arttırım
2.basamak %40 arttırım
1.basamak %60 arttırım
Ruhsat Sahibi Sigortalı geçmişinde hasar yok ise 4.basamak yani indirimsiz başlar.
hasar yapmazsa her sene hasarsızlık indirimi alır 5-6-7. basamak
tersi durumunda ise hasarsızlık basamağı düşer.
Trafik poliçesi devam eden aracınız ile kendi üzerinize yeni alıcağınız aracın trafik sigorta primi,
hasarsızlık basamağı farklı olucağından trafik sigortası primide farklı olur.
Aracı başkası üzerine alırsanız o kişinin tramerden gelen geçmiş hasarsızlık basamağı risk primini belirler.
Hem mesajım burada kalsın bir kaç ay sonra lazım olacak hemde merak ettiğim bir konu var onu sorim.
Şu zamana kadar bütün arabalarımı babamın üstüne aldım. 7-8 tane falan ona sigorta yaptıracağım zaman 900-1200 TL arası rakamlar çıkıyor. Annemin üstüne hiç araç almadım ve 28 senedir ehliyeti var ama araba kullanamadığı için doğal olarak kazasıda yok, onun üstüne alsam fiyat ne kadar fark eder? ve son olarak benim bankayla ufak bi sıkıntım var (inat uğruna ödemiyorum 3 bin tl, zaten sicili bozmuşlar) arabayı kendi üstüme alsam haciz vs gelir mi? sigorta bana ne çıkar tahmini yaşım 28 ilk arabam olacak benim de.