Emre kardeşimle görüştük gaye iyi fiyat aldık tavsiye ederim
Emre kardeşimle görüştük gaye iyi fiyat aldık tavsiye ederim
Ben teşekkkür ederim Can abiHayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah
Türkiye geneli olduğu için, telefon ara ara meşgul olabiliyor.
Dahili: 118 meşgul olduğunda, direkt sabit telefondan bağlanıp benimle görüşmek istediğinizi belirtirseniz, tekrardan ben dönüş yaparım arkadaşlar
Elimden geldiğince, hem fiyatları uygun tutup, hemde taksit sayısını olabildiğince isteğe göre fazla tutmaya çalışıyorum
Tech'e özel indirimlerle yanınızdayım
Sağolasın abi, eksik olma. Teşekkür ederim
Dün forumdan irtibata geçen diğer arkadaşlara fiyat verdik, beklemedeyiz bakalımOnlarada teşekkür ediyorum
İlgilenen arkadaşlar için tekrardan hatırlatma yapalım, imzamda yazan sabit telefondan Dahili: 118 i tuşlayarak bana ulaşabilirsiniz.
İnternet sitesi üzerinden talep açmayınız, diğer başka arkadaşlarada düşebiliyor talepler, karışıklık olmaması adına Telefondan veya emre.kalkan@sigortasepeti.com 'a bilgilerinizi mail atarsanız yardmcı olurum arkadaşlar
Emre Kalkan
Bu konuyu bir yere saklıyım lazım olacak bizede![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Bugünde forumdan ulaşan bazı arkadaşlar oldu, kargoları p.tesi elinde olur.
Bilgilerine.
Emre Kalkan
Dostum benimde yaptımam gerek bilgi olarak neleri pm liyim bi uyguna yap banada![]()
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Araç sahibinin TC kimlik no'su
Plaka
Ruhsat Belge Seri no:
Kasko talepleri için ilave olarak, araç sahibinin mesleği de önemli biyer tutuyor.
Taleplerini emre.kalkan@sigortasepeti.com adresinden direkt bana ulaştırabilirsiniz, veya imzamdaki telefonlardan ulaşabilirsniz arkadaşlar.
Tech'e özel, özellikle kasko indirimlerimle yanınızdayım![]()
Emre Kalkan
Hüseyin abim Adana ya yakında yolum düşebilir, inşallah ziyaret edeceğim seni bu sefer
Sigorta işlerinde de dediğin gibi yapıyorum zaten, özellikle bilinmedik yani Türkiyede hasar ödeme gücü zayıf firmalara girmiyorum zaten.
Kaskoda belli başlı şirketler (Axa, Anadolu, Allianz, Ak, Ray, mapfre, Neova, Grouppama ) gibi firmalar sorunsuzdur, geri kalan şirketler ise sadece genelde trafik sigortası için kullanıyorum
Emre Kalkan
Trafik sigortamı Emre'den yaptırdım sağolsun yardımcı oldu
Kasko kısmet değilmiş, seneye inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)