Anadolu sig
1998 yılından bu yana hizmet vermekteyiz.
Acentemiz Pendik Çarşı'da Doğu Mah. Namık Kemal Cad. No:12
Acente Tel : 0(216) 390 73 98 - 0(216) 390 27 29
mail: goksel@alemdarsigorta.com
Acil teklif almak için whatsapptan gerekli bilgileri 0532 374 02 22 yollarsanız daha hızlı yardımcı olurum.
Bugün benim arabaya doğa sigortadan trafik poliçesi kestirdim en düşük teklif veren şirket olması sebebiyle. Neyse acentem 2 poliçe vermesiyle şaşırdım, haberim olmaksızın birde doğa yangın eşya paket sigortası adı altında poliçe kesmişler. Verilen teklifin içinde bu sigortada varmış(aynı teklifi sbmden de almıştım). Sigorta şirketine durumu mail atarak bildirdim, 1 saat sonra şirketten mail geldi başlangıcıdan iptaline ve ücret iadesi yapılacağından bahsetmişler. Bu sigorta şirketinden trafik sigortası yaptıracaklar baştan bilgi alsın , şikayetvar da haber olmaksızın yapılan bu sigortadan şikayetçi onlarca kişi var.
Doğa sigortada yangın poliçeli trafik düzenlenirse fiyat 50 lira falan daha düşük çıkar. Geçen yıl üyelik bedeli vardı 100 TL bu yıl kooperatiften A.Ş. oldular 100 TL yerine yangın poliçesi seçeneği sunuluyor. Tabi bunu acente arkadaş size niye baştan söylememiş onu bilemiycem![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Bugün güzel iskontoyla @ProdriveSTI ve @snan1910 annemin arabasnın sigorta kasko işini hallettiler
@Sert@ç Ne demek kardeşim her zaman yardımcı oluruz.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Arkadaşlar merhaba,
Yeni araç aldım alfa romeo mito 1.4 155 lik lerden üstüme ilk araç olduğu için ve yaşımda 24 olduğu için trafik sigortasını yeni yaptırdım 1.850 tl ye fakat yeni yasa ile 1 kereye masus iptal edilip yeni poliçe yapılabiliyormuş
Mini Kaskoda yaptırmak istiyorum çünkü normal kasko 2400 tl civarı cıkıyor
Telefon numaramı versem sigortacı arkadaşlarada zahmet olmassa whats apptan iletişime geçebilirmiyiz
0535 575 62 90
Mehmet Topçubaşı
@ProdriveSTI sigorta için teklif alabilirmiyim
Kasko-Trafik-Sağlık-İşyeri Sigorta teklifi almak için teklif@gokselsigorta.com mail olarak ulaşabilirsiniz.
Trafik sigortası,kasko,dask,sağlık,seyahat,konut sigortalarınız için mail ya da pm atmanız yeterlidir.
Bi plaka versem sahibinin numarasını sorgulayabilecek bir arkadaş varmıdır? Araba ilandaydı, kalktı eğer satış yediyse hiç rahatsız etmiycem ama satılmamışsa rahatsız etmeyi düşünüyorum. Varmıdır yardımcı olabilecek birisi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)